Constantin Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 16 minutes ago, Rumpelstiltskin said: mislim da legenda ima dokumentovanu cakijevu desnicu za halu u svojoj kolekciji ... ako secanje na vara ... a ne vara ... Ja...to mi je prva fotka koju sam načinio...i to s tribine
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Kuma ti vise nista ne pitam, ne navija covek za Radnicki do daljnjeg.. Steta onda, bas hteo Zile da te ispostuje..
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Just now, Legenda said: Ja...to mi je prva fotka koju sam načinio...i to s tribine Ajde Legendo, razmrsi cvor:D
Constantin Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 2 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Ajde Legendo, razmrsi cvor:D Pa..proptiv Donji Srem....pcovali smo ga što je "namerno" promašio penal...msm Cakita.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Ma on je penal namerno promasio pa nema gde, nego dok ne vidim sliku nece ni Rumpel 'ladno Nisko:)
Redrooster Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 6 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Kuma ti vise nista ne pitam, ne navija covek za Radnicki do daljnjeg.. Steta onda, bas hteo Zile da te ispostuje.. Kumce malo tvrdi pazar, a Zile extra decko. Ce bude.
Dali_man Posted February 3, 2018 Author Posted February 3, 2018 8 minutes ago, Legenda said: Pa..proptiv Donji Srem....pcovali smo ga što je "namerno" promašio penal...msm Cakita. Tad je Vlado Capljic, tadasnji trener Sremaca, dosao malko ranije na Cair da pita za zdravlje...
Constantin Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 5 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Ma on je penal namerno promasio pa nema gde, nego dok ne vidim sliku nece ni Rumpel 'ladno Nisko:) Nadam se da će i za "majstora" da bude pivo.... (izvin'te na čekanje...morao sam pokvarim sliku tj. smanjim rezoluciju da bi mogla da se okači na forum)
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Zamalo Djogatovic da mu odbrani, a mislim da Milovic skrivio penal
Rumpelstiltskin Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 45 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Ajde malo da vas rasplacem... Ehhhhh.. Do moega, jebes izvjestaj bez socetove makaze ...
Captain_Darling Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Јебале ве Шочетове маказе, још ги у сн снијем... А Цаки у најубавији дрес пребацује греду...
Rumpelstiltskin Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 43 minutes ago, Redrooster said: Nazalost meni obecao al sreda jbg itd...pitaj mi kuma. Rumpele brate, Žile će dođe da ponudi dres, sreda je, jbg, nisam mogo, daleko je Surdulica, uzmi ga, ne bilo ti zapoveđeno, ionako nemaš nijedan dres ... Koj te prca Rumpele, skup internet a jos skuplji sms ...
Rumpelstiltskin Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 lele lele skupila se bagra, davno ne bease ovakoj...
Rumpelstiltskin Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 23 minutes ago, Legenda said: Nadam se da će i za "majstora" da bude pivo.... (izvin'te na čekanje...morao sam pokvarim sliku tj. smanjim rezoluciju da bi mogla da se okači na forum) Al se izapeo ko mulav, Nikon razvuko loptu ko slinu ...
Rumpelstiltskin Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 daklem, Zajecarsko ... Za majstora kiselu.
Recommended Posts