Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Antonov bio u Ofk-i, na Banjici ne znam ko ga jurio:) Ali svi su mogli samo da ga gledaju... Meni prva asocijacija na Bekija - Hadzibulic:)
Med Livadski Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 1 hour ago, Rumpelstiltskin said: ne kaze se s njim nego s njega Nece se ponovi
MaErAkLoIJA Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 1 minute ago, Rumpelstiltskin said: bem ti srcu, gledam ovaj tim iz 13/14 ... beki, naprcim ti cere sta si ti mrcvario ... To je tim iz obe polusezone. Tako da na papiru deluje mnogo jako. Pola igraca tu nije igralo drugi deo kao npr Marjanovic i Caki nikad nisu igrali zajedno na Cairu.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Just now, Rumpelstiltskin said: mislim da legenda ima dokumentovanu cakijevu desnicu za halu u svojoj kolekciji ... ako secanje na vara ... a ne vara ... Ocemo u po pivo dal je bio Srem/Javor
Rumpelstiltskin Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 1 minute ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Ocemo u po pivo dal je bio Srem/Javor hajde da ludujemo ove noci, moze ! matrixe, ukljuci se ... a moze i legenda sa fotku, xexe
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Just now, Rumpelstiltskin said: hajde da ludujemo ove noci, moze ! matrixe, ukljuci se ... a moze i legenda sa fotku, xexe U svakom slucaju halu je pogodio, a tekma je zavrsena 0:0 ili 1:1
Redrooster Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 33 minutes ago, MaErAkLoIJA said: A mozes li da definises to muvanje? Sa timom je na pripreme u isto mesto ili trazi klub??? Mislim muvanje...malo malo slika se sa nasi kao doso da nas vidi. Mislim se ako i treba nam takav, bio mi miljenik.
Rumpelstiltskin Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Just now, Redrooster said: Mislim muvanje...malo malo slika se sa nasi kao doso da nas vidi. Mislim se ako i treba nam takav, bio mi miljenik. sto, el nemas njegov dres, pa prizivas da nadoknadis ?
Redrooster Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Imam, jedini bacen na 25 god nasih meraklija, volim takav tip igraca.
Redrooster Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Nemam bulatov i golmanski neki iz zadnje ere naseg tima.
Redrooster Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Ce bude polak, nas narod malo razmazen i jede gomna, al kad treba napunicemo stadion 😯
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 1 minute ago, Redrooster said: Nemam bulatov i golmanski neki iz zadnje ere naseg tima. Eh da si bio sad u Surdulici, malo smesna situacija... dobili 0:2, raspolozenje na nivou, dele se dresovi itd, i ujednom momentu dolazi Zivkovic golman, kaze ko mi trazio dres, svi ga gledaju, i kazu kao niko, on kao da pogledom kaze paaa jel hoce neko, i odjebasmo coveka Posle mi ga bese i zao malo:) Mogu da ti potvrde Rumpel i Legenda:)
Redrooster Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Nazalost meni obecao al sreda jbg itd...pitaj mi kuma.
Recommended Posts