Матрикс Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 Навлачио не навлачио, није одлучио меч. Ја колико видех из извештаја Земун је имао шансе за реми а можда и нешто више чак. Тако да обе екипе су играле...
Redrooster Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 (edited) Razlika izmedju ranijih X sezona i prosle i sad ove je ta sto vise sudije pre utakmice ne pomisle koj gi jebe oni iz pickovac. Sada sude posteno pa sta bude. Ne racunam utakmice sa nepobedivima. Znaci situacija sa sudijama se poboljsala u smislu fer sudjenja a ne navlacenja. Razlika se vidi pa bi neki degen pomislio da sudija navlaci. Ne navlaci nego nas vise ne gaze tu je sustinska razlika! Edited August 6, 2017 by Redrooster
Constantin Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 Meni se jako sviđa to poboljšavanje situacije sa sudijama. :0.6:
MaErAkLoIJA Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 (edited) Onog trenutka kada primetim da smo imali "fer suđenje" bolje me upucaj. Sve ono sto mi smeta kod blizanaca i u nasem fudbalu jednostavno ne mogu da tolerisem. Ako mozes da ocistis govno, ocisti ga a nemoj da legnes pored njega i da pokusas da smrdis kao i ono. Stice se utisak da nisi mrzeo govno jer je govno, vec zato sto ti je bilo nedostižno. Edited August 6, 2017 by MaErAkLoIJA
Rumpelstiltskin Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 Onog trenutka kada primetim da smo imali "fer suđenje" bolje me upucaj. Sve ono sto mi smeta kod blizanaca i u nasem fudbalu jednostavno ne mogu da tolerisem. Ako mozes da ocistis govno, ocisti ga a nemoj da legnes pored njega i da pokusas da smrdis kao i ono. Stice se utisak da nisi mrzeo govno jer je govno, vec zato sto ti je bilo nedostižno. A kako da ocistis govno, kad je kiklopskih dimenzija ? kako ? da cujem ... jel ti bilo lepse pre par godina kad svakakvi zecevi u crnom dizali patku na nas jel nismo imali nikakva ledja ? sta li moralisete da mi je znati .........
MaErAkLoIJA Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 A kako da ocistis govno, kad je kiklopskih dimenzija ? kako ? da cujem ... jel ti bilo lepse pre par godina kad svakakvi zecevi u crnom dizali patku na nas jel nismo imali nikakva ledja ? sta li moralisete da mi je znati .........To moralisanje je unutar covek, tesko da cu moci to da ti objasnim. Zarad cilja se ne odrices morala, sve drugo kako-tako.
Redrooster Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 Da,Sreda Macva ce bude celjavo,od kolko je tekma dal neko zna?
Rumpelstiltskin Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 To moralisanje je unutar covek, tesko da cu moci to da ti objasnim. Zarad cilja se ne odrices morala, sve drugo kako-tako. Ok, sve 5, ce te stavimo za gurua Kako se ponasati ? Jel Pavkov trebao da kaze sudiji "bate, nije bio panal, nije bilo povlacenje dovoljnog intenziteta" ? Kakvog smo se to morala, FK Radnicki Nis, odrekli ? Deder pojasni
Constantin Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 Da,Sreda Macva ce bude celjavo,od kolko je tekma dal neko zna? Verovatno od 18,00 nemaju reflektore.
Constantin Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 Ok, sve 5, ce te stavimo za gurua Kako se ponasati ? Jel Pavkov trebao da kaze sudiji "bate, nije bio panal, nije bilo povlacenje dovoljnog intenziteta" ? Kakvog smo se to morala, FK Radnicki Nis, odrekli ? Deder pojasni Penal nijer sporan, rekao bih. Pričamo generalno...zavlačiš sad....
Rumpelstiltskin Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 Verovatno od 18,00 nemaju reflektore. nasa dominantna fizicka sprema dolazi do izrazaja iskljucivo u ekstremnim vremenskim uslovima Penal nijer sporan, rekao bih. Pričamo generalno...zavlačiš sad.... Ama sta ocete be vi u stvari, daj podesite se vise. Ja da sam moral ne bi ni isal. Tacka. Idite zamonasite se.
Constantin Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 Ama sta ocete be vi u stvari, daj podesite se vise. Ja da sam moral ne bi ni isal. Tacka. Idite zamonasite se. Učinjeno.....zovite me Bogoje.
MaErAkLoIJA Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 (edited) Ama sta ocete be vi u stvari, daj podesite se vise. Ja da sam moral ne bi ni isal. Tacka. Idite zamonasite se. To moralisanje je unutar covek, TESKO DA CU MOCI TO DA TI OBJASNIM. Zarad cilja se ne odrices morala, sve drugo kako-tako. Edited August 6, 2017 by MaErAkLoIJA
Rumpelstiltskin Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 nemate resenje nego samo serendate ovde i tupite cvetka od moral moral je umreo na cair pre tries godine aj opelo da mu odrzimo jedno kratko sa malim zakasnjenjem da zavrsimo tu pricu, okrenemo novu stranu nemorala, sveprisutnog i neizbeznog i krenemo niz tok znaci
Recommended Posts