Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2017/18

Dali_man

Recommended Posts

Posted

On li to u drugo oba dobio ?

68. i 90. мин.

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Constantin

1144

• Rumpelstiltskin

1000

• MaErAkLoIJA

605

• Dali_man

425

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pretesko vreme za igru ali smo otisli kuci sa tri boda.Klasika od nase igre igramo dobro damo golove i onda stanemo.Simunovic Vladimir 26 dobar nosio je odbranu.Aksentrijevic 13 isto dobar.Golman Zivkovic siguran,odbrana zakazala kod gola protivnicki igrac bio sam.Aca borben ali ne prija mu ovo tesko vreme.Tomke 2 zuta ali nije to onaj nas tomke sto smo videli i prosle sezone.Caki uso pred kraj drugo sve kao oce tehniku i tacne pasove ali su mekani i vecina nije prosla.Pavkov krakato kao i sto izgleda ali rece ce bude bolje.Mrka malo pogubljeno i skoro neprimetno.Arsa dva gola dobra volejka i iz penala,trci nastavio gde stao proletos.Golubovic 80 isto dobar imao par dobrih prodora.Stane,ko stane 33 tu je bori se.Svidja mi se i Kovacecic sa 18 cvrst.

Posted

Pretesko vreme za igru ali smo otisli kuci sa tri boda.Klasika od nase igre igramo dobro damo golove i onda stanemo.Simunovic Vladimir 26 dobar nosio je odbranu.Aksentrijevic 13 isto dobar.Golman Zivkovic siguran,odbrana zakazala kod gola protivnicki igrac bio sam.Aca borben ali ne prija mu ovo tesko vreme.Tomke 2 zuta ali nije to onaj nas tomke sto smo videli i prosle sezone.Caki uso pred kraj drugo sve kao oce tehniku i tacne pasove ali su mekani i vecina nije prosla.Pavkov krakato kao i sto izgleda ali rece ce bude bolje.Mrka malo pogubljeno i skoro neprimetno.Arsa dva gola dobra volejka i iz penala,trci nastavio gde stao proletos.Golubovic 80 isto dobar imao par dobrih prodora.Stane,ko stane 33 tu je bori se.Svidja mi se i Kovacecic sa 18 cvrst.

Је л' био Вуду Попај?  :s_d:

Posted (edited)

Inace stadion za selci nemaju semafor ni reflektore.Navijaca 200 i isto toliko gledalaca u seoskoj ligi.Stadion se urusava i smrdi kopali neku zemlju ubija.

E: Cini mi se da smo bolji i da igramo kad hocemo.Fali raul bice bolje.

Edited by Redrooster
Posted

Шта каже Пакулт...?

Posted

Inace stadion za selci nemaju semafor ni reflektore.Navijaca 200 i isto toliko gledalaca u seoskoj ligi.Stadion se urusava i smrdi kopali neku zemlju ubija.

E: Cini mi se da smo bolji i da igramo kad hocemo.Fali raul bice bolje.

Koji si ti poserko...što nisi rekao da ćeš da ideš... :fur:

Posted

Ova je dobra, iz galerije koju Matriks postavio...Parkirali smo autobus i pobedili  :lolol:

_zemun_vs_radnicki-14.jpg

Posted

Ova je dobra, iz galerije koju Matriks postavio...Parkirali smo autobus i pobedili  :lolol:

I ja sam je ukrao za naslovnicu...

Jel sam te pitao!

Ma nije mi trebalo društvo, nego mi je trebao neko tamo....

Posted

Sta cu ti ja kad ti ne trebam u Nis u kafanu ;)

Posted

Sta cu ti ja kad ti ne trebam u Nis u kafanu ;)

Ako ćemo pošteno, ne treba mi niko....sve ja to mogu sam...

Posted

Golman dobar, atraktivan, penal nad Pavkovim, Caki kapiten ;)

Posted

Голубовић асистенција. По овом видеу много среће смо имали. Имамо још пуно да радимо. Ваљда ће и ове темпереатуре мало да падну. После вечерашњих 0:4 Мачве, мислим да имамо озбиљан задатак да припремимо утакмицу за среду.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...