levi Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 On 3/2/2018 at 3:10 PM, Rumpelstiltskin said: ono kad muslin dođe na jsd temu i daje podršku crnom bratu je potvrda pravog puta nas seljobera sjuga kad gledaš sa južne hemisfere sve izgleda naopačke?
El Patron Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Suma me je u drugom poluvremenu podsetio na Mladena Lazarevica protiv Vojvodina na JNA, mislim da je i onda bas Djukic bio trener, Joveta je tek dobijao sansu... Lazarevicu se smejao ceo stadion, posle par gresaka odsekle su mu se noge da nije mogao da doda slobodnom igracu na 3-4m nego slao u aut. Dobili smo tu utakmicu 1-0, ne secam se tacno da li ga je turio Odita ili Joveta.
gone fishing Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Normalno je kada nema rezultata da će biti skandiranja. Moj zadatak je da nastavim da radim sa ekipom i da izvučem maksimum – rekao je Đukić na pitanje da li razmišlja o ostavci. On je istakao da ne može ništa da zameri igračima nakon meča, koji su uprkos lošem terenu stvorili nekoliko izglednih šansi. - Nije dobro kada izgubimo, ali ekipa je napravila četiri do pet zrelih šansi, po ovom terenu ne može bolje od toga. Dok su oni jedini šut koji su imali ka golu – realizitali. Ne mogu da tražim više- zaključio je Đukić
Kreator Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Pa eto lepo kaže čovek. Mislim da ga mi ne zaslužujemo. Čovek ima viziju a mi odmah zviždimo. Idi Miroslave u Španiju, oni znaju da cene kvalitet, a iznenadi ih i sa menadžerskim kvalitetima Ivice,ako ga povedeš sa sobom.
Goranz Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 To je rešenje, čovek sa iskustvom teranja sa klupe crno-belih timova.
gone fishing Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 nema šanse, stanoje je egoista, zato je dobio i pedalu od prethodne uprave
mozzer Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Techa je obavio ono za sta je doveden - uzeo je 7 bodova u Evropi i Hvala mu na tome neizmerno. On jednostavno na vise nivoa nije za JSL blatni mulj i mislim da je pravi trenutak za smenu. Inace iako mi je Ivica omiljen, mislim da i on treba da ode, jer je ovo sa Ivanovicem vec ozbiljan fail. Onako drvo ne secam se da je igralo u Partizanu. Dobro sto ne zna nego sto je indolentan i bezobrazan. Sramotno. Dakle Reset, mladi i idemo dalje.
mozzer Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Ako ce da dovedu Gasprom i Majkrosoft sa po 5 milki i srede ovo sa Stadionom ja sam za. U suprotnom SIKTER
gone fishing Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 vlada ivić zaslužuje šansu, kao što rekoh nakon izdaje ćelavog prepotenka
Azdaja Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Ma ko je lud da radi ovde? Kad vidim ove povratnike bukvalno tugica, izadje čovek na mulj i kaljugu I treba da igra lopte. Mrsh Ovaj gol što smo primili nema smisla, da Panjkov onako završi iz prve rutinski, mora malo i da se zasluzi sreća. Pi
fetboj Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 4 minutes ago, Azdaja said: Ovaj gol što smo primili nema smisla, da Panjkov onako završi iz prve rutinski, mora malo i da se zasluzi sreća. Pi Nije on nikakav panj, davao je on ovakve golove. Ume da se zagradi, prenese loptu, solidan pas ima a posto je visok igra odlicno i glavom. To sto nikad nije dobio sansu u Zvezdi ne mora odmah da znaci da je panj
gone fishing Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 ćelavom prepotenku isti ovakvi tereni prošle sezone nisu smetali da gazi sve redom - teča je ostvario impresivan učinak u poslednjih 9 tekmi ima 1 pobedu
Recommended Posts