levi Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 (edited) 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ali do evrope se dolazi kroz valjanje po blatu sa ciganima i njihovim satelitima priliči ti taj tribinaški rečnik. vidi se da se dosta valjaš po blatu sa ciganima Edited December 12, 2017 by levi
ljakse Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 3 hours ago, gone fishing said: za borbu u blatu je potreban trener džukela poput stanoja ili ćelavog prepotenka koji će da reži na igrače da im drži tenziju i u domaćoj ligi Pa vidiš na našem primeru da ne mora, dovoljno je da imaš pristojnog trenera i polupristojan roster da bi se borio sa grobljem i njihovim satelitima. Džukelstvo je samo loša kompenzacija za neznanje.
mozzer Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 Benfika se raspituje za Meska Jankelu, ocito nisu zadovoljni sa uslugama malog Zileta. Moze za 4M i Zile da mu oprostimo ruznu proslost
ZokiAsov Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 Ne znam sto se stalno namece taj izbor titula ili prolece u evropi. Kao da ne moze i jedno i drugo. Pa eno prekoputa veliki gospodin miloe pokazuje da moze. Ok, neko ce reci da on ima bolju logistiku od tece, ali prosle godine je i sa svom logistikom ona panjina bozovic ostao bez trofeja. Nije problem da se jedna domaca sezona baci u vodu. Pogotovo ako bi to znacilo garantovane grupe i izlaske iz istih u narednim godinama. Ali... nesto mi se ne cini da je trojac vazura-iliev-teca kadar za to. Djukic non stop prica o nekom sistemu, napretku ekipe, potrebnom vremenu. Ok, stoji ne moze da se uspostavi sistem za 6 meseci (ili moze, hint Celavi prepotenko, Djoincevic s druge strane brda), ali kao neko ko je odgledao sve utakmice partizana ove sezone, ja taj sistem u nastajanju ne primecujem. Kakav je to sistem gde izostanak jednog igraca remeti svu koncepciju. Odbrana je gora i nesigurnija danas nego pre par meseci, kada je delovalo da je zategao. Igraci ti se biju na terenu ko ce da izvede penal. Gore rezultate u jesenjem delu je imao samo ludi Jesic u poslednjih sto godina. Pri tom kad ga slusas uopste ti ne deluje da je problem sto kuci ne mozemo nikoga da pobedimo, sto je u poslednjih 4 utakmice u prvenstvu dobio jednu, sto alivodic i vukanovic izgledaju ko romario i bebeto pre neki dan... On nema sta da zameri igracima. Da se ne zajebavamo, i on i uprava se kriju iza plasmana u 1/16, da nije to postigao oterali bi ga u novembru. Skeptican sam po pitanju toga da on moze da preokrene ovu sezonu, ali dobro, nada poslednja mre, mislio sam da nece izaci ni iz grupe, videcemo. U svakom slucaju ne vidim zasto bi mu se pruzala sansa i u narednoj sezoni ako ne vaspostavi taj famozni sistem u dogledno vreme.
Cash Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 Zoki imali smo mi jos goru polu sezonu pod pijanim Kizom.
mozzer Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 Plus, ja bih rekao da Djukicu, ipak, nedostaje barem jos 3-4 kvalitetna igraca... on nema levog beka (kosati Miletic izgurao polusezonu i prolaz grupe ), desni bek penzija, stoperi se uigravaju usred sezone... srednji red osim Evertona i donekle Jevtovica koga je on vratio, Radin, napad neka suluda kombinacija Tawamba-Ozegol koja je urodila plodom u LE... Djurickovic, Marjanovic, Solomon crni mrak... Ove zime mnogo dobar posao mora da se uradi sa dovodjenjem igraca...
porucnik vasic Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 2 hours ago, levi said: priliči ti taj tribinaški rečnik. vidi se da se dosta valjaš po blatu sa ciganima 1 hour ago, ljakse said: Pa vidiš na našem primeru da ne mora, dovoljno je da imaš pristojnog trenera i polupristojan roster da bi se borio sa grobljem i njihovim satelitima. Džukelstvo je samo loša kompenzacija za neznanje. Учили момци од најбољег:
gone fishing Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 (edited) 1 hour ago, ljakse said: Pa vidiš na našem primeru da ne mora, dovoljno je da imaš pristojnog trenera i polupristojan roster da bi se borio sa grobljem i njihovim satelitima. Džukelstvo je samo loša kompenzacija za neznanje. lako je miloju da bude fin kada mu ofkan, kao i njegovom prethodniku, zatvori 3/4 utakmica Edited December 12, 2017 by gone fishing
ZokiAsov Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 Ja reko porucnik ostavio neki koment o djukicevom sistemu...
gervasius twinkleminkleson Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 Sjećate se kad je prvenstvo bilo totalno regularno prošle sezone? :(
keitel Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 Dobro, realno podsjeća na gif onog Zemunca kada je pao u trans na skupu protiv migranata.
porucnik vasic Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 4 minutes ago, gone fishing said: lako je miloju da bude fin kada mu ofkan, kao i njegovom prethodniku, zatvori 3/4 utakmica Да му је затворио тај број утакмица не би Ћелави препотентко узео Кокезин трофеј.
gone fishing Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 pa i jeste grofara igrao sve prijateljske osim voždovca i derbija
Recommended Posts