Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2017/18

MocaVukotic

Recommended Posts

Posted

Tesko je klincima objasniti da ne treba da se loze. Jbg klinci su, a nije bas da odrastaju u biblioteci.

Po meni je uzas da nema nekog normalnog menadzera da ga posavetuje da cuti. Godinama se lozi da je cigan, pljuje po partizanu bas intenzivno i sad pokusava da dokaze da je grobar od malena... Pa koji retard ce u to da poveruje?

Igracki ga skroz razumem. Dobio je sansu da bude spic (i to lagano moze da bude prvi spic) u jednom od nasa dva najjaca kluba. Zivi decko od fudbala, a to je dobra sansa da napravi iskorak. Jbg, srao si sta si srao, sad cuti, ne kopaj rupu jos dublje. Ne sumnjam ja da ce da ga zavole navijaci ako metne 20 golova u sezoni ili koji vise, pa jos ako neki da nama, bice prastanja. Ali sto vise bude kakio to ce morati vise da se maze posle. Cuti, treniraj, pokazi se, a ne da prosipas muda za bubrege.

Navijaci su jaci i od uprava i od klubova. Vucelic je dripac, kome odgovara da preko njih zavrsava sta mu treba, a ne sme da im se zamera, pa ih onda moli preko medija...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

849

• kud u maglu Simoviću

808

• El Patron

424

• Toni Sumaher

300

Posted

Hahah kako iskopaju sve ove stvari, nikad se ne bih setio da je čiča nosio 51.

Glasam za čiču, posteno je odigrao svaku tekmu za nas

Posted

Hahah kako iskopaju sve ove stvari, nikad se ne bih setio da je čiča nosio 51.

Glasam za čiču, posteno je odigrao svaku tekmu za nas

Polako, prvo da vidimo kakav će trag Glodar da ostavi iza sebe kada bude odlazio jednog dana.

Posted (edited)

edit: postovano na pravom topiku.

Edited by BlackGeorge
Posted

Stojke od kada se vratio u Srbiju jos nije primio gol (racunajuci i reprezentaciju) ?

Posted

to sam upravo hteo da napišem na reprezentativnoj temi...

Posted (edited)

El Monir po svaku cenu želi da ode iz Partizana pa makar na pozajmicu, pišu novine. U nekoliko zemalja prelazni rokovi traju do 10.septembra (Rusija, Ukrajina, Slovačka, Turska...).

Ne znam da li se pisalo, mislim da nije, Alenu Stevanoviću je propao transfer u Levski Sofija jer nažalost nije prošao lekarske preglede. Žao mi čoveka, stvarno...baš nema sreće.

Edited by BlackGeorge
Posted

Sta je fazon sa tim El Monirom, zasto je kod nas i zasto uopste ne igra?

Posted (edited)

Dosao valjda u januaru, kao pojacanje da se skloni kosati miletic. Medjutim igrao je solidno miletic protiv jsl balvana pa nije dobio sansu da igra. Zaigrao je tek valjda protiv voshe kad smo ih dobili u prvim minutima utakmice na jna. Sedeo sam pri dnu na zapadu I bio sam odusevljen njegovim fudbalskim ofanzivnim znanjem. Na zalost u defanzivi nije nista bolji od drvenog miletica, pa je valjda procenjeno da jedno od ta 4 stranca ne potrose na njega.

Moje misljenje je da je to greska, ja bih ga u ligi evrope koristio kao rezervno levo krilo.

Edited by BlackGeorge
Posted

Plus svako malo posti, pa nema bas puno energije za fudbalsku igru.

Posted

Dosao valjda u januaru, kao pojacanje da se skloni kosati miletic. Medjutim igrao je solidno miletic protiv jsl balvana pa nije dobio sansu da igra. Zaigrao je tek valjda protiv voshe kad smo ih dobili u prvim minutima utakmice na jna. Sedeo sam pri dnu na zapadu I bio sam odusevljen njegovim fudbalskim ofanzivnim znanjem. Na zalost u defanzivi nije nista bolji od drvenog miletica, pa je valjda procenjeno da jedno od ta 4 stranca ne potrose na njega.

Moje misljenje je da je to greska, ja bih ga u ligi evrope koristio kao rezervno levo krilo.

+1

Za neke defanzivne varijante, vrlo upotrebljiv. Momak zna da igra lopte.

Posted

Sta je sa onom ligom b timova ? Meni je to zvucalo super, cak bi mi i derbi bio zanimljiv ...

Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока

Posted

Pola utakmica nije ni bilo odigrano, odustali su tipa posle mjesec dana. 

Posted

Neshvatljivo, svima moze samo da koristi a te igrace vec i onako placas ( neki nezasluzeno i nedobiju pravu sansu)... Ne mora liga da ima 16 klubova, dovoljno 6-8 ...pa neka vrte koliko im je potrebno

Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...