Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2017/18

MocaVukotic

Recommended Posts

Posted (edited)

:)

I onda bez Mancea do titule. Meni omiljena sezona, vrhunske utakmice  Zivkovica i Varge.

Edited by Toni Sumaher
  • Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

849

• kud u maglu Simoviću

808

• El Patron

424

• Toni Sumaher

300

Posted

:)

I onda bez Mancea do titule. Meni omiljena sezona, vrhunska sezona Zivkovica i Varge.

+1

a na predlog mog ćaleta su tu sezonu odigrali bez broja 9, varga nosio dres sa brojem 14

Posted (edited)

Ta sezona se ne zaboravlja - pogibija Mancea, pa slucaj Zjajo, pa Sajberovo kolo. Ali, realno smo je zasluzili, bili smo najbolji te sezone.

Steta sto je u zaboravu ostala velika pobeda u Zagrebu 3:2 u pretposlednjem kolu.

Ponisten gol Djelmasa za 2:0 :lolol: Sto bi rekli purgeri, stalno ih je neko krao u SFRJ.

Edited by Toni Sumaher
Posted

"Otac mi je ispunio rođendansku želju i 2007. doveo u Beograd na utakmicu Partizan – Zrinjski. Bio je to poklon za rođendan, ustvari prvi deo poklona, drugi, želeo sam da se slikam sa fudbalerima Partizana. Prespavali smo u Beogradu i sutradan otišli u Zemunelo, ali portir na rampi nije hteo da me pusti unutra", zaključuje Ožegović.

Stojketova majica ce izgledati kao dostojanstven cin kad ovaj zavrsi sa pranjem svoje ruzne proslosti  :lolol:. Daj bre covece reci, profesionalac sam, navijam za klub koji me placa i dajem sve od sebe na terenu, ovo je smesno sta radi. 

Posted

Sad bi bila fora da posle neke pobede ode ispred juga i u stilu Vase Micica krene da peva Dobro znaj da uvek tu sam ja

Posted

Vaistinu potresna ispovest čestitog Ožega... :cry:

Posted

ne bih se sprdao sa mladim ozegovicem, ko zna kakav rusvaj mu je u glavi, posebno sada kada grobari nisu skloni da mu oproste ruznu proslost.

neka bar ovo bude za nauk buducim ozegovicima koji imaju ambiciju da se profesionalno bave fudbalom - onog momenta kada fudbal odaberes kao zanimanje, zaboravljas na navijacke strasti da ti se ne bi desilo ovo sto se njemu sada desava

Posted
Otac mi je ispunio rođendansku želju i 2007. doveo u Beograd na utakmicu Partizan – Zrinjski. Bio je to poklon za rođendan, ustvari prvi deo poklona, drugi, želeo sam da se slikam sa fudbalerima Partizana. Prespavali smo u Beogradu i sutradan otišli u Zemunelo, ali portir na rampi nije hteo da me pusti unutra", zaključuje Ožegović.

Naljutio se na nas zbog portira, vidi se da je rodjeni grobar.... :jerry:

Posted

ne bih se sprdao sa mladim ozegovicem, ko zna kakav rusvaj mu je u glavi, posebno sada kada grobari nisu skloni da mu oproste ruznu proslost.

neka bar ovo bude za nauk buducim ozegovicima koji imaju ambiciju da se profesionalno bave fudbalom - onog momenta kada fudbal odaberes kao zanimanje, zaboravljas na navijacke strasti da ti se ne bi desilo ovo sto se njemu sada desava

A ima i druga varijanta, das lovu kome treba ko Stojkovic. Ne znam kakav je s kesom ozegovic.

Posted

A ima i druga varijanta, das lovu kome treba ko Stojkovic.

njemu je bilo lako, sve te iz druge varijante je znao od ranije - presli kod nas pre njega.

Posted

A ima i druga varijanta, das lovu kome treba ko Stojkovic. Ne znam kakav je s kesom ozegovic.

Pa to i jeste jedini smisao hajke - plati, Ognjene, plati

Smrdljiva konvertitska tribina

Posted

Ima bolji nauk iz ovoga - Odjebi stoko, ne odlučujete vi  čije su boje, ko će da dođe u klub i ko će da slavi golove

Posted

Ima bolji nauk iz ovoga - Odjebi stoko, ne odlučujete vi  čije su boje, ko će da dođe u klub i ko će da slavi golove

eh, to je jedino nemoguce od svih predloga koji su izneti.

gledam pre neki dan vucelin intervju pantari, i pola intrevjua je posveceno molitvi da na predstojecim evropskim utakmicama ne bude sranja, jer su navijaci partizana trenutno najveci problem kluba, veci i od vucica, terzica, cak i od srdjana obradovica i danila grujica.. dakle oni ocigledno nemaju nikakav drugi mehanizam prevencije, ostaje im samo molitva. a koga je moliti, nije ga srditi.

Posted

gledam pre neki dan vucelin intervju pantari, i pola intrevjua je posveceno molitvi da na predstojecim evropskim utakmicama ne bude sranja

Pa šta je on, pop ili predsednik SD

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...