Jump to content

FK PARTIZAN 2017/18

Featured Replies

:)

I onda bez Mancea do titule. Meni omiljena sezona, vrhunske utakmice  Zivkovica i Varge.

Edited by Toni Sumaher

• Replies 6.3k
  • Views 437.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

:)

I onda bez Mancea do titule. Meni omiljena sezona, vrhunska sezona Zivkovica i Varge.

+1

a na predlog mog ćaleta su tu sezonu odigrali bez broja 9, varga nosio dres sa brojem 14

Ta sezona se ne zaboravlja - pogibija Mancea, pa slucaj Zjajo, pa Sajberovo kolo. Ali, realno smo je zasluzili, bili smo najbolji te sezone.

Steta sto je u zaboravu ostala velika pobeda u Zagrebu 3:2 u pretposlednjem kolu.

Ponisten gol Djelmasa za 2:0 :lolol: Sto bi rekli purgeri, stalno ih je neko krao u SFRJ.

Edited by Toni Sumaher

"Otac mi je ispunio rođendansku želju i 2007. doveo u Beograd na utakmicu Partizan – Zrinjski. Bio je to poklon za rođendan, ustvari prvi deo poklona, drugi, želeo sam da se slikam sa fudbalerima Partizana. Prespavali smo u Beogradu i sutradan otišli u Zemunelo, ali portir na rampi nije hteo da me pusti unutra", zaključuje Ožegović.

Stojketova majica ce izgledati kao dostojanstven cin kad ovaj zavrsi sa pranjem svoje ruzne proslosti  :lolol:. Daj bre covece reci, profesionalac sam, navijam za klub koji me placa i dajem sve od sebe na terenu, ovo je smesno sta radi. 

Sad bi bila fora da posle neke pobede ode ispred juga i u stilu Vase Micica krene da peva Dobro znaj da uvek tu sam ja

Vaistinu potresna ispovest čestitog Ožega... :cry:

ne bih se sprdao sa mladim ozegovicem, ko zna kakav rusvaj mu je u glavi, posebno sada kada grobari nisu skloni da mu oproste ruznu proslost.

neka bar ovo bude za nauk buducim ozegovicima koji imaju ambiciju da se profesionalno bave fudbalom - onog momenta kada fudbal odaberes kao zanimanje, zaboravljas na navijacke strasti da ti se ne bi desilo ovo sto se njemu sada desava

Otac mi je ispunio rođendansku želju i 2007. doveo u Beograd na utakmicu Partizan – Zrinjski. Bio je to poklon za rođendan, ustvari prvi deo poklona, drugi, želeo sam da se slikam sa fudbalerima Partizana. Prespavali smo u Beogradu i sutradan otišli u Zemunelo, ali portir na rampi nije hteo da me pusti unutra", zaključuje Ožegović.

Naljutio se na nas zbog portira, vidi se da je rodjeni grobar.... :jerry:

ne bih se sprdao sa mladim ozegovicem, ko zna kakav rusvaj mu je u glavi, posebno sada kada grobari nisu skloni da mu oproste ruznu proslost.

neka bar ovo bude za nauk buducim ozegovicima koji imaju ambiciju da se profesionalno bave fudbalom - onog momenta kada fudbal odaberes kao zanimanje, zaboravljas na navijacke strasti da ti se ne bi desilo ovo sto se njemu sada desava

A ima i druga varijanta, das lovu kome treba ko Stojkovic. Ne znam kakav je s kesom ozegovic.

‚890

A ima i druga varijanta, das lovu kome treba ko Stojkovic.

njemu je bilo lako, sve te iz druge varijante je znao od ranije - presli kod nas pre njega.

A ima i druga varijanta, das lovu kome treba ko Stojkovic. Ne znam kakav je s kesom ozegovic.

Pa to i jeste jedini smisao hajke - plati, Ognjene, plati

Smrdljiva konvertitska tribina

Ima bolji nauk iz ovoga - Odjebi stoko, ne odlučujete vi  čije su boje, ko će da dođe u klub i ko će da slavi golove

Ima bolji nauk iz ovoga - Odjebi stoko, ne odlučujete vi  čije su boje, ko će da dođe u klub i ko će da slavi golove

eh, to je jedino nemoguce od svih predloga koji su izneti.

gledam pre neki dan vucelin intervju pantari, i pola intrevjua je posveceno molitvi da na predstojecim evropskim utakmicama ne bude sranja, jer su navijaci partizana trenutno najveci problem kluba, veci i od vucica, terzica, cak i od srdjana obradovica i danila grujica.. dakle oni ocigledno nemaju nikakav drugi mehanizam prevencije, ostaje im samo molitva. a koga je moliti, nije ga srditi.

gledam pre neki dan vucelin intervju pantari, i pola intrevjua je posveceno molitvi da na predstojecim evropskim utakmicama ne bude sranja

Pa šta je on, pop ili predsednik SD

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout