Toni Sumaher Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 (edited) :) I onda bez Mancea do titule. Meni omiljena sezona, vrhunske utakmice Zivkovica i Varge. Edited September 4, 2017 by Toni Sumaher
kud u maglu Simoviću Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 :) I onda bez Mancea do titule. Meni omiljena sezona, vrhunska sezona Zivkovica i Varge. +1 a na predlog mog ćaleta su tu sezonu odigrali bez broja 9, varga nosio dres sa brojem 14
Toni Sumaher Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 (edited) Ta sezona se ne zaboravlja - pogibija Mancea, pa slucaj Zjajo, pa Sajberovo kolo. Ali, realno smo je zasluzili, bili smo najbolji te sezone. Steta sto je u zaboravu ostala velika pobeda u Zagrebu 3:2 u pretposlednjem kolu. Ponisten gol Djelmasa za 2:0 Sto bi rekli purgeri, stalno ih je neko krao u SFRJ. Edited September 4, 2017 by Toni Sumaher
Aleksandar88 Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 "Otac mi je ispunio rođendansku želju i 2007. doveo u Beograd na utakmicu Partizan – Zrinjski. Bio je to poklon za rođendan, ustvari prvi deo poklona, drugi, želeo sam da se slikam sa fudbalerima Partizana. Prespavali smo u Beogradu i sutradan otišli u Zemunelo, ali portir na rampi nije hteo da me pusti unutra", zaključuje Ožegović. Stojketova majica ce izgledati kao dostojanstven cin kad ovaj zavrsi sa pranjem svoje ruzne proslosti . Daj bre covece reci, profesionalac sam, navijam za klub koji me placa i dajem sve od sebe na terenu, ovo je smesno sta radi.
Delija67 Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 Sad bi bila fora da posle neke pobede ode ispred juga i u stilu Vase Micica krene da peva Dobro znaj da uvek tu sam ja
Apollo Creed Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 Vaistinu potresna ispovest čestitog Ožega...
Nikodije Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 ne bih se sprdao sa mladim ozegovicem, ko zna kakav rusvaj mu je u glavi, posebno sada kada grobari nisu skloni da mu oproste ruznu proslost. neka bar ovo bude za nauk buducim ozegovicima koji imaju ambiciju da se profesionalno bave fudbalom - onog momenta kada fudbal odaberes kao zanimanje, zaboravljas na navijacke strasti da ti se ne bi desilo ovo sto se njemu sada desava
Toni Sumaher Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 Otac mi je ispunio rođendansku želju i 2007. doveo u Beograd na utakmicu Partizan – Zrinjski. Bio je to poklon za rođendan, ustvari prvi deo poklona, drugi, želeo sam da se slikam sa fudbalerima Partizana. Prespavali smo u Beogradu i sutradan otišli u Zemunelo, ali portir na rampi nije hteo da me pusti unutra", zaključuje Ožegović. Naljutio se na nas zbog portira, vidi se da je rodjeni grobar....
ZokiAsov Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 ne bih se sprdao sa mladim ozegovicem, ko zna kakav rusvaj mu je u glavi, posebno sada kada grobari nisu skloni da mu oproste ruznu proslost. neka bar ovo bude za nauk buducim ozegovicima koji imaju ambiciju da se profesionalno bave fudbalom - onog momenta kada fudbal odaberes kao zanimanje, zaboravljas na navijacke strasti da ti se ne bi desilo ovo sto se njemu sada desava A ima i druga varijanta, das lovu kome treba ko Stojkovic. Ne znam kakav je s kesom ozegovic.
Nebojsa Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 A ima i druga varijanta, das lovu kome treba ko Stojkovic. njemu je bilo lako, sve te iz druge varijante je znao od ranije - presli kod nas pre njega.
April Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 A ima i druga varijanta, das lovu kome treba ko Stojkovic. Ne znam kakav je s kesom ozegovic.Pa to i jeste jedini smisao hajke - plati, Ognjene, plati Smrdljiva konvertitska tribina
levi Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 ne bih se sprdao sa mladim ozegovicem, ko zna kakav rusvaj mu je u glavi, posebno sada kada grobari nisu skloni da mu oproste ruznu proslost. neka bar ovo bude za nauk buducim ozegovicima koji imaju ambiciju da se profesionalno bave fudbalom - onog momenta kada fudbal odaberes kao zanimanje, zaboravljas na navijacke strasti da ti se ne bi desilo ovo sto se njemu sada desava Ima bolji nauk iz ovoga - Odjebi stoko, ne odlučujete vi čije su boje, ko će da dođe u klub i ko će da slavi golove
Nikodije Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 Ima bolji nauk iz ovoga - Odjebi stoko, ne odlučujete vi čije su boje, ko će da dođe u klub i ko će da slavi golove eh, to je jedino nemoguce od svih predloga koji su izneti. gledam pre neki dan vucelin intervju pantari, i pola intrevjua je posveceno molitvi da na predstojecim evropskim utakmicama ne bude sranja, jer su navijaci partizana trenutno najveci problem kluba, veci i od vucica, terzica, cak i od srdjana obradovica i danila grujica.. dakle oni ocigledno nemaju nikakav drugi mehanizam prevencije, ostaje im samo molitva. a koga je moliti, nije ga srditi.
April Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 gledam pre neki dan vucelin intervju pantari, i pola intrevjua je posveceno molitvi da na predstojecim evropskim utakmicama ne bude sranja Pa šta je on, pop ili predsednik SD
Recommended Posts