*edited by mod Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Jes vala najbolje da jebemo svoje igrače. Sto se mene tice neka da 100 golova. Radovacu se isto kao da ih je dao Leo Djurdjevic, Tavamba ili bilo ko drugi. Hteli su boljeg da dovedu nisu uspeli jbg, nadas se najboljem. Ako cu da se nadam da ce da propadne neka to bude kada ode iz partizana
kud u maglu Simoviću Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Banujte kumsa! samo posle krcunovih pulena
kud u maglu Simoviću Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 prtizan mačva 2:0, strelci solomon i antonov
El Patron Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 #51 dobio transparent dobrodošlice Kad vidiš Grobare, spusti glavu dole, ne slavi sa nama, ovo nisu tvoje boje! I precrtano 51 Osladile se pare od Stojketa ovim preletacima sa juga pa hoce i od Ozegovica
Kreator Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Koliko je bilo ovakvih zarada za Partizan koje se kriju iza paravana: Mnogo vode je proteklo od kako je crnogorski napadač otišao iz Beograda u Firencu. Šampion Srbije će profitirati i od ovog transfera Stevana Jovetića koji je pred kraj prelaznog roka pojačao Monako. On je iz redova prvaka Francuske prešao iz Intera, a od ukupne svote će 247.500 evra dobiti Partizan. Jeste da se radi o ne toliko velikoj sumi, ali svakako će značiti klubu iz Humske. Ovo je još jedan od rezultata Fonda solidarnosti UEFA koji štiti matične klubove igrača koje su igrači napustili pre nego što su napunili 21 godinu. Dakle sem crno-belih, zaradili su i podgorička Mladost i Fiorentina. Mladosti je pripalo 0,75 procenata transfera vrednog 11 miliona evra, Partizanu 2,25 posto, a Violi ravno dva. Iako je igrao pet sezona za Fiorentinu, samo je dve odigrao dok nije napunio 21 godinu.
El Patron Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Kazu neki koji su gledali danas da je Solomon jaca verzija crne mambe
kud u maglu Simoviću Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 prijem lopte ko dimitri berbatov, i inzagijevska egzekucija
April Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 #51 dobio transparent dobrodošlice Kad vidiš Grobare, spusti glavu dole, ne slavi sa nama, ovo nisu tvoje boje! I precrtano 51 Razlog više da dečku držim fige da pokida I da nijednom ne ode da slavi sa mandrilima
Ted Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 (edited) a dal je neko izvršio veštačenje Solomonovih instagrma, tvitera, fejsbuka....msm, da se ne radujemo bez veze, nego uže da mastimo ako usterba. nisam zadovoljan odsustvom podataka o "čistoti" ovog lika. ne znam šta da mislim. za ovog Antonova sam našao podatke iz operativne obrade koji govore o prisustvu lica na utakmicama "neprijatelja" u jednom drugom sportu (možda čak i u neprijateljskoj odeždi). tu su i neke navodne izjave od ranije koje govore o sklonosti ka nečastivom. dal da se radujem? Edited September 3, 2017 by Ted
kud u maglu Simoviću Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 (edited) ja solomona dužim na tw, ok je za sada. jedva čeka da počne da meće deluje da je društveno politički ispravan e in ader njuz pantaru gledali skauti milana u jagodini Edited September 3, 2017 by kud u maglu Simoviću
Toni Sumaher Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 (edited) :( Vest o pogibiji Mancea me zatekla na fizio vezbama posle gadnog preloma ruke. Uvek smo slusali radio priliko vezbanja, u jednom trenutku je prekinuta muzika i ...krenu suze, kaze mi terapeut da je ok da placem, jer te vezbe za rame bas bole... Posle mi drugari pricali da su videli ceo tim Zvezde na sahrani i uplakane Boska i Milka. Ovaj prvi je Manceu poklonio kopacke par dana pred smrt. Edited September 4, 2017 by Toni Sumaher
Recommended Posts