Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2017/18

MocaVukotic

Recommended Posts

Posted

Rekoh vec, neka zabije I 30 bice Glodar. Od 31 gola cu ga zvati Ognjen. Toliku kvotu mora da ispuni da polize to sto je pljuvao Partizan.

Stani, a 1 mustafa nije pljuvao pa polizao? Jel važi onda majica™ umesto tih 30 komada?

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

849

• kud u maglu Simoviću

808

• El Patron

424

• Toni Sumaher

300

Posted

Rekoh vec, neka zabije I 30 bice Glodar. Od 31 gola cu ga zvati Ognjen. Toliku kvotu mora da ispuni da polize to sto je pljuvao Partizan.

i 301 da postigne biće obično govno
Posted (edited)

Stani, a 1 mustafa nije pljuvao pa polizao? Jel važi onda majica™ umesto tih 30 komada?

Ne vazi.Glodar je bas mnogo vredjao Partizan, davao podcenjivacke intervjue, pljuvao nas duplo vise nego Stojkovic, a kao igrac je obican jsl igrac. Osim onog kretenskog "jebi vosho glupe glodare", dao je neki intervju da "bi voleo da polomi nekog beka partizana" ili tako nesto. I ja sad treba da mu kazem : dobrodosao u Partizan, majstore. Hajde opsuj mi malo I rodbinu da te lakse prihvatim...

Kvota mu je 30 golova. To je to, barem kod mene.

Do tada - Glodar Ognjenovic.

Jedan od retkih fudbalera u Srbiji kojeg bas ne podnosim zato sto je buzdovan i, stalno se dokazuje koliko mrzi Partizan...pa jos I dodje kod nas. E moj Ivice jebali te menadzeri I kombinacije.

Edited by BlackGeorge
Posted

Po čemu običan jsl igrač, koliko je običnih jsl igrača dalo dva gola Sampdoriji?

Posted (edited)

dao je pierre boya, laciju, u rimu. i to nisu lacijale skupljali po plažama sardinije i dovukli ih na meč

#51 je tipični jsl šaban, na žalost došao je kod nas. što neko reče, rodilo se valja ga ljuljati. što se mene tiče nek se ljulja sam.

pritisak koji su imali babinjo i ringla je ništa naspram onoga koji će imati ovaj mandril. iskreno mu želim da se ne izbori sa njime

e

npr da prođe ko trajković

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

Pa ni đurđević nije bio ranga đurđevića kad ste ga doveli prošle godine, vrati se pa vidi kako se pisalo.

Naši klinci obavezno budu ovako dočekani na nož, da je random stranac ložili bi se pa sve i da je došao iz druge hrvatske :dry:

Nisi dobro ispratio ovu stranicu, dobra vecina je navijala da ne dodje niko (ako vec nismo u mogucnosti da dovedemo ozbiljnog golgetera) i da se da sansa malom Djoletu a da se te neke pare uloze gde vise skripi (dm) ...

Posted

E pa ja samo onda da vam poželim da se klub od sad vodi u skladu sa željama većine navijača -_-

Posted

Nisi dobro ispratio ovu stranicu, dobra vecina je navijala da ne dodje niko (ako vec nismo u mogucnosti da dovedemo ozbiljnog golgetera) i da se da sansa malom Djoletu a da se te neke pare uloze gde vise skripi (dm) ...

Mali Djole je u stanju da odigra 37? utakmica u naredna 4 meseca? Grupna faza, istu igrati sa Djoletom?

Posted

apelujem da se prestane sa glodarsko-mandrilskim forama, barem na ovom mestu

došao centarfor, cenićemo ga po igrama i broju golova. ako spakuje 15-20 komada u sezoni meni je ok, podjednako kao da ih je dao i neko ko je odrastao na Teleoptiku

davanje šanse Jovanoviću bi pilo vodu dok se ne uvidi da on ne može da bude prva opcija ove sezone. posle bi bilo, što ne dovedoše nekoga, pa makar i tog Ožegovića

da je davao glupave izjave i komentare jeste. kao i većina kolega mu što čini, napaljenih klinaca. da smo doveli igrača koji je ostavljao komentare tipa "jebi cigane", njega bi valjda cenili, ili šta. manite se budalaština. čovek je došao u fudbalski klub da radi posao za koji je plaćen, nije pristupio religioznom kultu. ja sam bio uverenja da se pojmovi tipa "hram", "svetinja" ne koriste u doslovnom značenju.

Posted

Ozegovic je pristojan igrac. Moze da napravi vrhunski potez. Problem je konstantnost koju on nema. Nema ni brzinu kojunje imao djurdjevic, ali igrace u ekipi koja pravi vise sansi pa moze i da se proslavi. Bice sto neko rece il pukovnik il pokojnik. Pitanje je dal ste mogli bolje poslednjeg dana prelaznog roka. Ili se ivica zanosi nekim nerealnim transferom, ili je prosto cenio da ce i sa ozegom da ga usere kao sa djurdjevicem.

Nisam siguran da on ima glavu da iznese toliki pritisak a i za sada nema igraca kaonsto je bio leonardo koji ce da mu pravi golove. Ako se uklopi sa sumom i tosicem eto prilike, ali ako ne...

A sto se pljuvanja po partizanu tice nije puno gori od stojketa. Ono kad nesto mrzis, to mrzis... Samo su sad drustvene mreze dostupnije pa se sad da vise materijala naci...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Posted

Mali Djole je u stanju da odigra 37? utakmica u naredna 4 meseca? Grupna faza, istu igrati sa Djoletom?

U stanju je da odigra koliko i drugi .... Ne vidim u cemu je problem , posebno sto bi se rotirao sa Tawamnom i onim rijeceninom tamnoputim ...

apelujem da se prestane sa glodarsko-mandrilskim forama, barem na ovom mestu

došao centarfor, cenićemo ga po igrama i broju golova. ako spakuje 15-20 komada u sezoni meni je ok, podjednako kao da ih je dao i neko ko je odrastao na Teleoptiku

davanje šanse Jovanoviću bi pilo vodu dok se ne uvidi da on ne može da bude prva opcija ove sezone. posle bi bilo, što ne dovedoše nekoga, pa makar i tog Ožegovića

da je davao glupave izjave i komentare jeste. kao i većina kolega mu što čini, napaljenih klinaca. da smo doveli igrača koji je ostavljao komentare tipa "jebi cigane", njega bi valjda cenili, ili šta. manite se budalaština. čovek je došao u fudbalski klub da radi posao za koji je plaćen, nije pristupio religioznom kultu. ja sam bio uverenja da se pojmovi tipa "hram", "svetinja" ne koriste u doslovnom značenju.

Ti znas sigurno da bi uvideli da ne moze da bude prva opcija ove sezone ?  Mene iskreno najmanje doticu te njegove debilne izjave, ali sam ubedjen da se i kod vrhunskih evropskih klubova vodi racuna kakvu budalu dovode i da li je vredjao doticni klub....

Posted

Ma ted bi doveo 11 igraca koji su totalni buzdovani, koji psuju klub gde I kako stignu I koji nemaju kvalitet za Partizan.

Posted

Znači Pjer Boja i Ožegović, 1 u 10 god. Nije baš sasvim običan jsl

Posted (edited)

i vladislav đukić

e

al nemenja suštinu da je #51 balvan

Edited by kud u maglu Simoviću
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...