Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2017/18

MocaVukotic

Recommended Posts

Posted

Pa taj iz Brage je domaci igrac :D

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

849

• kud u maglu Simoviću

808

• El Patron

424

• Toni Sumaher

300

Posted (edited)

Brate, što ste ovoliko besni? Davno je ožeg otišao iz zvezde, a i koga više boli patka za te gluposti...

Ili ste stvarno očekivali lazara od 15 milki? :D

Nismo ocekivali lazara od 15 milki. Ali smo ocekivali da ivica ima mozga a ne da samo smrche I da nabavi nekoga u realnom rasponu od 500k do 2m. Tu se moglo pronaci sigurno nesto u rangu kvaliteta djurdjevica, pogotovo sto su znali od starta prelaznog roka da urosh odlazi.

Sad smo I zvanicno saznali da nikoga nece dovesti cak ni na mestu zadnjeg veznog dok ne ode neko od cetverca

Kosovic

Jevtovic

Radin

Marjanovic

Edited by BlackGeorge
Posted

Pa ni đurđević nije bio ranga đurđevića kad ste ga doveli prošle godine, vrati se pa vidi kako se pisalo.

Naši klinci obavezno budu ovako dočekani na nož, da je random stranac ložili bi se pa sve i da je došao iz druge hrvatske :dry:

Posted

jebo vas ožegović

+10000

+1
Posted (edited)

Pa ni đurđević nije bio ranga đurđevića kad ste ga doveli prošle godine, vrati se pa vidi kako se pisalo.

Naši klinci obavezno budu ovako dočekani na nož, da je random stranac ložili bi se pa sve i da je došao iz druge hrvatske :dry:

Nemoj zajebavati, molim te.

Vodi ga u zvezdu ako ti je dobar a nama prosledi Boacija.

Edited by BlackGeorge
Posted

Djurdjevic i Djurdjevic... zajebava i to mucki! :fantom:

Posted

Nemoj zajebavati, molim te.

Vodi ga u zvezdu ako ti je dobar a nama prosledi Boacija.

Mi na poziciji srbina u napadu već imamo pešiča, iskreno sumnjam da tu postoji neka bitna razlika u kvalitetu.

A to što ste vi prostor za strance spucali na neke cirkuzante koji driblaju u aut je druga priča jbg :fantom:

Posted

Mi na poziciji srbina u napadu već imamo pešiča, iskreno sumnjam da tu postoji neka bitna razlika u kvalitetu.

A to što ste vi prostor za strance spucali na neke cirkuzante koji driblaju u aut je druga priča jbg :fantom:

Ma koga boli uvo za poziciju srbina?

Nama treba kvalitetan centarfor u rangu djurdjevica. Everton, Suma, tawamba I boaci. Eto ti 4 stranca.

A ti vodi glodara u zvezdu.

Posted

thats-not-how-any-of-this-works.gif

Odustajem, ali samo da kažem da mi je to glodar dosta jadno. Izvrne mi se stomak kad pročitam, kao na onu ''balerina'' bedastoću što se ponekad pročita u nas. :dry:

A na stranu koliko će biti glodar kad zabije 20 komada...

Posted

thats-not-how-any-of-this-works.gif

Odustajem, ali samo da kažem da mi je to glodar dosta jadno. Izvrne mi se stomak kad pročitam, kao na onu ''balerina'' bedastoću što se ponekad pročita u nas. :dry:

A na stranu koliko će biti glodar kad zabije 20 komada...

Rekoh vec, neka zabije I 30 bice Glodar. Od 31 gola cu ga zvati Ognjen. Toliku kvotu mora da ispuni da polize to sto je pljuvao Partizan.
Posted

Meni samo nije jasno otkud uopste pokusaji da se dovedu Stoiljkovic i Raca za koje nismo imali ni deo love, zar su oni toliko operisani od realnosti....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...