Kreator Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Prvo pitanje za ozegovica: "kako je biti glodar?"
Geo Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Za 15 min Posle neka neko kaze da Ozegovic nije bomba, o njemu 10 puta vise komentara na internetu nego za Sumu i Tosica zajedno... Da je doveo Bajkovica , bila bi jos veca bomba tom logikom ...
Toni Sumaher Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Prvo pitanje za ozegovica: "kako je biti glodar?" Pitace ga uskoro to isto novinari, samo malo upakovano. Nema potrebe da se iscrpljujemo ruznom prosloscu novog centarfora, treba da ga prihvatimo najbolje sto mozemo i pozelimo da se sto pre uklopi u tim. Ozegovic je lujka, ali je verovatno svestan da je u ovoj prici pukovnik ili pokojnik. U slucaju druge varijante, bice zavaljan negde vec u januaru.
Kreator Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Pitace ga uskoro to isto novinari, samo malo upakovano. Nema potrebe da se iscrpljujemo ruznom prosloscu novog centarfora, treba da ga prihvatimo najbolje sto mozemo i pozelimo da se sto pre uklopi u tim. Ozegovic je lujka, ali je verovatno svestan da je u ovoj prici pukovnik ili pokojnik. U slucaju druge varijante, bice zavaljan negde vec u januaru. Djordje jovanovic je za ovog glodara krespo licno I personalno. Djordje idi iz Partizana, neces ti moci da dodjes do izrazaja od ovih menadzerskih govana.
Azdaja Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Nema konferencije ili sam je propustio.. Ide neki snimak sa djukom
Toni Sumaher Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 (edited) Čeka se Racin potpis Pustio Informer info. Ajde sise, otvorite se, imate pare..... :D Kad mi jurimo dmc, pa jbt stvarno smo sibicari neopevani.... Edited August 31, 2017 by Toni Sumaher
April Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Za Informer ne znam, ali forumi se tresu od postova tipa 'dao bih levo jaje samo da dođe' Nije da razumem: koliko se sećam, jedva smo čekali da mu vidimo leđa, ne znam od kad tolika ljubav
Toni Sumaher Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Za Informer ne znam, ali forumi se tresu od postova tipa 'dao bih levo jaje samo da dođe' Nije da razumem: koliko se sećam, jedva smo čekali da mu vidimo leđa, ne znam od kad tolika ljubav Legao bi nam kao budali samar sada.
Azdaja Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Majstor Raća! Bolji je od sve trojice zajedno. (radin, kiča i jevta) Jel nije buva? Ufff
Toni Sumaher Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 (edited) Nije buva, jurimo ga, ali mogu samo da zamislim cifru.... Dovesce Ivica Racu taman da se podvuce pred navijacima zbog poteza sa Ognjenom... :D Prve reči Ognjena Ožegovića: Fudbal sam počeo da igram u Partizanu!http://www.mozzartsport.com/vesti/prve-reci-ognjena-ozegovica-fudbal-sam-poceo-da-igram-u-partizanu/177010 Bog fudbalske diplomatije! Daću sve od sebe za Partizan. Biće šteta ako sa ovom ekipom ne prezimimo u Evropi. Po sadašnjem sastavu Partizan mora da napadne prvo mesto u grupi. Sve osim prolaska bi bio neuspeh. Uporedo mora da se misli i na prvenstvo. Logično je da ću u Partizanu igrati blizu golu, nadam se da ću pomoći golovima i asistencijama“. Edited August 31, 2017 by Toni Sumaher
sekretar Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Uff Raca bi nam bas legao, nadam se da nije patka, dace dobri Allah da se vrati kuci Sent from my .... using Tapatalk
Toni Sumaher Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 (edited) https://www.instagram.com/p/BYdeYNVgWlk/?taken-by=mondoportal Ivica stao iza pulena koji je odbio duplo vece pare! Edited August 31, 2017 by Toni Sumaher
Recommended Posts