Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2017/18

MocaVukotic

Recommended Posts

Posted

Prvo pitanje za ozegovica: "kako je biti glodar?"

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

849

• kud u maglu Simoviću

808

• El Patron

424

• Toni Sumaher

300

Posted

Za 15 min 

Posle neka neko kaze da Ozegovic nije bomba, o njemu 10 puta vise komentara na internetu nego za Sumu i Tosica zajedno...

Da je doveo Bajkovica , bila bi jos veca bomba tom logikom ...

Posted

Prvo pitanje za ozegovica: "kako je biti glodar?"

Pitace ga uskoro to isto novinari, samo malo upakovano.

Nema potrebe da se iscrpljujemo ruznom™ prosloscu™ novog centarfora, treba da ga prihvatimo najbolje sto mozemo i pozelimo da se sto pre uklopi u tim.

Ozegovic je lujka, ali je verovatno svestan da je u ovoj prici pukovnik ili pokojnik. U slucaju druge varijante, bice zavaljan™  negde vec u januaru.

Posted

Pitace ga uskoro to isto novinari, samo malo upakovano.

Nema potrebe da se iscrpljujemo ruznom™ prosloscu™ novog centarfora, treba da ga prihvatimo najbolje sto mozemo i pozelimo da se sto pre uklopi u tim.

Ozegovic je lujka, ali je verovatno svestan da je u ovoj prici pukovnik ili pokojnik. U slucaju druge varijante, bice zavaljan™  negde vec u januaru.

Djordje jovanovic je za ovog glodara krespo licno I personalno.

Djordje idi iz Partizana, neces ti moci da dodjes do izrazaja od ovih menadzerskih govana.

Posted

Nema konferencije ili sam je propustio.. Ide neki snimak sa djukom

Posted (edited)

Čeka se Racin potpis

Pustio Informer info.

Ajde sise, otvorite se, imate pare..... :D

Kad mi jurimo dmc, pa jbt stvarno smo sibicari neopevani....

Edited by Toni Sumaher
Posted

Za Informer ne znam, ali forumi se tresu od postova tipa 'dao bih levo jaje samo da dođe'

Nije da razumem: koliko se sećam, jedva smo čekali da mu vidimo leđa, ne znam od kad tolika ljubav

Posted

Za Informer ne znam, ali forumi se tresu od postova tipa 'dao bih levo jaje samo da dođe'

Nije da razumem: koliko se sećam, jedva smo čekali da mu vidimo leđa, ne znam od kad tolika ljubav

Legao bi nam kao budali samar sada.

Posted

Majstor Raća! Bolji je od sve trojice zajedno. (radin, kiča i jevta)

Jel nije buva? Ufff

Posted (edited)

Nije buva, jurimo ga, ali mogu samo da zamislim cifru....

Dovesce Ivica Racu taman da se podvuce™ pred navijacima zbog poteza sa Ognjenom™... :D

Prve reči Ognjena Ožegovića: Fudbal sam počeo da igram u Partizanu!

http://www.mozzartsport.com/vesti/prve-reci-ognjena-ozegovica-fudbal-sam-poceo-da-igram-u-partizanu/177010

Bog fudbalske diplomatije!

:Hail:

Daću sve od sebe za Partizan. Biće šteta ako sa ovom ekipom ne prezimimo u Evropi. Po sadašnjem sastavu Partizan mora da napadne prvo mesto u grupi. Sve osim prolaska bi bio neuspeh. Uporedo mora da se misli i na prvenstvo. Logično je da ću u Partizanu igrati blizu golu, nadam se da ću pomoći golovima i asistencijama“.

:lolol:

Edited by Toni Sumaher
Posted

Uff Raca bi nam bas legao, nadam se da nije patka, dace dobri Allah da se vrati kuci

Sent from my .... using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...