Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2017/18

MocaVukotic

Recommended Posts

Posted

Ma zabole me za koga je igrao ranije i kojim se mandrilima dodvoravao... Cisto fudbalski mi krivo , sto sansu nece dobiti opet nas supertalentovani klinac( makar kao drugo resenje), nego ce forsirati ovog shabana da bi opravdali ulozene pare ... Ako se vec imalo para za bacanje, trebalo je sredinu terena dodatno ojacati jer nam bas fali cvrstine i znanja kod ovih defanzivnije orijentisanih...

Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

849

• kud u maglu Simoviću

808

• El Patron

424

• Toni Sumaher

300

Posted (edited)

Igrace i Djole sigurno, posebno u Kokiligi.

Realno, sad jedino bas skripi na mestu Evertonovog kolege™ i na desnom beku, mada tu Celavi moze da pomogne, a da Mitrovic ode na stopera. Plus da se ovaj tim uigra.

Edited by Toni Sumaher
Posted

Pa i taj Everton nece skrpiti dva meca do sankcija, jer ce precesto biti usamljeni rendzer na preriji ...

Posted

Pa i taj Everton nece skrpiti dva meca do sankcija, jer ce precesto biti usamljeni rendzer na preriji ...

Sta reci,oni koji znaju su slabo upotrebljivi (Kosovic, Pantic), oni koji riljaju™ imaju dosta problema u igri (Radin, Jevtovic). Skripace svakako u svakoj vecoj utakmici.

Posted

cudna mi je iglicina izjava kako zdjelar nije doveden, jer kao, puni ste na toj poziciji. jbt, pa sta ako ste nominalno puni ako je ta punoca ispunjena kosovicem, radinom, pa i ovim jevtovicem. ako se vec ukazala sansa da se znacajno pojacas, onda valjda ne razmisljas o sudbini tih bezveznjaka vec ih resavas u hodu, pozajmice i slicno.

Posted

cudna mi je iglicina izjava kako zdjelar nije doveden, jer kao, puni ste na toj poziciji. jbt, pa sta ako ste nominalno puni ako je ta punoca ispunjena kosovicem, radinom, pa i ovim jevtovicem. ako se vec ukazala sansa da se znacajno pojacas, onda valjda ne razmisljas o sudbini tih bezveznjaka vec ih resavas u hodu, pozajmice i slicno.

Kljucna stvar je tu Hasijeva odluka da Zdjelar ostane i da drugog igraca posalje na kaljenje u Panionios, ali i verovatno visoka plata prilikom eventualne pozajmice. A ni Ramadani ocigledno nije hteo da na brzinu negde posalje Kosovica, ocigledno taj bezveznjak mora da igra jos neko vreme kod nas da mu dignu cenu....

Posted

Ozegovic samo još za novi Pazar da odigra sezonu i prešao je igricu.

Teška paljevina i saban, tužna je činjenica da verovatno u zemlji nema boljeg mladog napadača. (jaka liga/zemlja)

Kosovic jedino u formaciji sa everton - radin iza leđa može nešto da odigra, dupe bi dao da je lukić ostao a ovaj otišao međutim nije niko lud.

Zna li neko jel bombas završio ili da pratimo danas?

Posted

Jel živ kumsara?  :cry:

izvoli brt

nisam želeo da prekidam ovo mačevanje patkama

Posted

Ja ovaj transfer Užegnoviča ne priznajem! (Nešto kao ješara onaj poraz) Kakav potez uprave :isuse:

Al što neko reče, kupilo se, valja se opravdati novce....

Posted (edited)

Ivica će na kraju da dovede i Terzu.

Edited by Mark Rothko
Posted

Ivica će na kraju da dovede i Terzu.

Dzajic predsednik, Terza gensek. Gazi

Posted

Za 15 min 

Posle neka neko kaze da Ozegovic nije bomba, o njemu 10 puta vise komentara na internetu nego za Sumu i Tosica zajedno...

Posted

Dzajic predsednik, Terza gensek. Gazi

Pa da, Kokezu smo već doveli, još da promociju u pola 4 otvori Milojko umesto Željka.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...