Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2017/18

MocaVukotic

Recommended Posts

Posted

Bolje Jovanovic da igra nego Ozegovic raspali. 

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

849

• kud u maglu Simoviću

808

• El Patron

424

• Toni Sumaher

300

Posted

Paljevina je Ozegovic, ako namestimo igru za njega, bice odlican. Pod uslovom da dodje, naravno.

Djole je veliki talenat, ali jos je mlad za velike utakmice, mozda da udje sa klupe. Protiv Videotona sam prizejkivao da igra revans, ali je formacija Radin-Everton odredila i uloguTavambe u defanzivi.

Posted

Brate Toni, usao si u neki mod ko god da dodje bice dobar. I Kojica da pomenu, ti bi  rekao neka dodje, nije los  :)

Posted (edited)

Brate Toni, usao si u neki mod ko god da dodje bice dobar. I Kojica da pomenu, ti bi  rekao neka dodje, nije los  :)

:D

Pa dobro, jbg, napravili smo katastrofalan pocertak prelaznog roka, sad je daj sta das. Po igrackim sposobnostima Ozegovic lici na Djurdjevica, naravno bolje da dodje neko drugi, poput ubice iz Kairata, ali to su samo vlazni snovi izgleda.

Mislim da bismo Ozegovica mogli da koristimo i po levoj strani, a Sumu iza Tawambe, Bambi naravno desno. A mogu i Tawa i Ozegovic kao dva spica.

Edited by Toni Sumaher
Posted

Paljevina je Ozegovic, ako namestimo igru za njega, bice odlican. Pod uslovom da dodje, naravno.

Djole je veliki talenat, ali jos je mlad za velike utakmice, mozda da udje sa klupe. Protiv Videotona sam prizejkivao da igra revans, ali je formacija Radin-Everton odredila i uloguTavambe u defanzivi.

Vidi ovoga "bice odlican". Tako se ne docekuje novi igrac. Evo na prethodnoj strani na Djurdjevicevom primeru lepo upustvo za dobrodoslicu.

Znaci Ozegovic je krs, Ivice serem ti se u bombu, Djukicu pojma nemas. Katastrofalan potez..

Posted (edited)

Vidi ovoga "bice odlican". Tako se ne docekuje novi igrac. Evo na prethodnoj strani na Djurdjevicevom primeru lepo upustvo za dobrodoslicu.

Znaci Ozegovic je krs, Ivice serem ti se u bombu, Djukicu pojma nemas. Katastrofalan potez..

:D

edit: Sad vidim da je dok je igrao u Kini patio za Zvezdom. Valjda se ohladio malo.

Edited by Toni Sumaher
Posted

15040911615180.jpg

Da se podsetimo nekih komentara kad je potpisao prosle godine :D

ENEJV2P.jpg

sa koje je ovo strane, hocu da vidim sta sam tad ja napisao?

Posted

Ozegovic mi djeluje kao dobar bekap za zvezdu ili partizan. Ali moguće da je napredovao u cukarickom, vidim da je prošle godine dao golova kao za čitavu karijeru do tad

Posted (edited)

Ozegovic mi djeluje kao dobar bekap za zvezdu ili partizan. Ali moguće da je napredovao u cukarickom, vidim da je prošle godine dao golova kao za čitavu karijeru do tad

Evo sazetka™

Pa da, i on je razbijao nesrecnog Miletica....

Edited by Toni Sumaher
Posted (edited)

Bolje Jovanovic da igra nego Ozegovic raspali. 

+ 1000

Mali ima srce kao lav, nece se taj uplasiti sanse ... niti ce mu nedostajati preterano iskustvo sa nasih pasnjaka i kineskih vukojebina

Edited by Geo
Posted (edited)

Izgleda da je gotovo, dolazi Ognjen™.

Daj sad tog Zdjelara, tu nam gori, crni Ivice...valjda imate pare da dovedete dobrog srednjaka™.

Edited by Toni Sumaher
Posted (edited)

.

Edited by Bright Billy
Posted (edited)

+ 1000

Mali ima srce kao lav, nece se taj uplasiti sanse ... niti ce mu nedostajati preterano iskustvo sa nasih pasnjaka i kineskih vukojebina

Tog malog si ti skautirao več protiv Paoka. Ivica bi trebao da te zaposli kao skauta. Edited by Cash
Posted

Neka ga, ovaj barem može da trči iza linije protivnika, neće da škodi. :D :D

Teška paljevina, međutim kao što rekoše uklopice se u jedan sistem veoma brzo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...