ZokiAsov Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Bolje Jovanovic da igra nego Ozegovic raspali.
Toni Sumaher Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Paljevina je Ozegovic, ako namestimo igru za njega, bice odlican. Pod uslovom da dodje, naravno. Djole je veliki talenat, ali jos je mlad za velike utakmice, mozda da udje sa klupe. Protiv Videotona sam prizejkivao da igra revans, ali je formacija Radin-Everton odredila i uloguTavambe u defanzivi.
ZokiAsov Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Brate Toni, usao si u neki mod ko god da dodje bice dobar. I Kojica da pomenu, ti bi rekao neka dodje, nije los :)
Toni Sumaher Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 (edited) Brate Toni, usao si u neki mod ko god da dodje bice dobar. I Kojica da pomenu, ti bi rekao neka dodje, nije los :) :D Pa dobro, jbg, napravili smo katastrofalan pocertak prelaznog roka, sad je daj sta das. Po igrackim sposobnostima Ozegovic lici na Djurdjevica, naravno bolje da dodje neko drugi, poput ubice iz Kairata, ali to su samo vlazni snovi izgleda. Mislim da bismo Ozegovica mogli da koristimo i po levoj strani, a Sumu iza Tawambe, Bambi naravno desno. A mogu i Tawa i Ozegovic kao dva spica. Edited August 30, 2017 by Toni Sumaher
Jimmy Kowalski Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Paljevina je Ozegovic, ako namestimo igru za njega, bice odlican. Pod uslovom da dodje, naravno. Djole je veliki talenat, ali jos je mlad za velike utakmice, mozda da udje sa klupe. Protiv Videotona sam prizejkivao da igra revans, ali je formacija Radin-Everton odredila i uloguTavambe u defanzivi. Vidi ovoga "bice odlican". Tako se ne docekuje novi igrac. Evo na prethodnoj strani na Djurdjevicevom primeru lepo upustvo za dobrodoslicu. Znaci Ozegovic je krs, Ivice serem ti se u bombu, Djukicu pojma nemas. Katastrofalan potez..
Toni Sumaher Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 (edited) Vidi ovoga "bice odlican". Tako se ne docekuje novi igrac. Evo na prethodnoj strani na Djurdjevicevom primeru lepo upustvo za dobrodoslicu. Znaci Ozegovic je krs, Ivice serem ti se u bombu, Djukicu pojma nemas. Katastrofalan potez.. :D edit: Sad vidim da je dok je igrao u Kini patio za Zvezdom. Valjda se ohladio malo. Edited August 30, 2017 by Toni Sumaher
Bright Billy Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Da se podsetimo nekih komentara kad je potpisao prosle godine :D sa koje je ovo strane, hocu da vidim sta sam tad ja napisao?
gervasius twinkleminkleson Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Ozegovic mi djeluje kao dobar bekap za zvezdu ili partizan. Ali moguće da je napredovao u cukarickom, vidim da je prošle godine dao golova kao za čitavu karijeru do tad
Toni Sumaher Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 (edited) Ozegovic mi djeluje kao dobar bekap za zvezdu ili partizan. Ali moguće da je napredovao u cukarickom, vidim da je prošle godine dao golova kao za čitavu karijeru do tad Evo sazetka Pa da, i on je razbijao nesrecnog Miletica.... Edited August 30, 2017 by Toni Sumaher
Geo Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 (edited) Bolje Jovanovic da igra nego Ozegovic raspali. + 1000 Mali ima srce kao lav, nece se taj uplasiti sanse ... niti ce mu nedostajati preterano iskustvo sa nasih pasnjaka i kineskih vukojebina Edited August 30, 2017 by Geo
Toni Sumaher Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 (edited) Izgleda da je gotovo, dolazi Ognjen. Daj sad tog Zdjelara, tu nam gori, crni Ivice...valjda imate pare da dovedete dobrog srednjaka. Edited August 30, 2017 by Toni Sumaher
Bright Billy Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 (edited) . Edited August 30, 2017 by Bright Billy
Cash Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 (edited) + 1000 Mali ima srce kao lav, nece se taj uplasiti sanse ... niti ce mu nedostajati preterano iskustvo sa nasih pasnjaka i kineskih vukojebina Tog malog si ti skautirao več protiv Paoka. Ivica bi trebao da te zaposli kao skauta. Edited August 30, 2017 by Cash
Azdaja Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Neka ga, ovaj barem može da trči iza linije protivnika, neće da škodi. :D :D Teška paljevina, međutim kao što rekoše uklopice se u jedan sistem veoma brzo.
Recommended Posts