Geo Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 (edited) Predpostavljam da ce kod nas igrati samo evropu i neke zajebanije domace utakmice, sto je ok po meni ( u csk i drugim vecim klubovima ne bi imao taj luksuz)... Sigurno ga Muslin ne bih zvao da je to bas toliko alarmantno i verovatno bi otisao pod noz po okoncanju sezone ... Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока Edit: https://mobile.twitter.com/JamieJonDavies/status/902290687059795972?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fmaxsport.rs%2F2017%2F08%2F30%2Fprocurelo-bivsi-napadac-londonskog-premijerligasa-sledeca-bomba-partizana-foto%2F Edited August 30, 2017 by Geo
Toni Sumaher Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 (edited) Videcemo, svasta je tu moguce. Od njega se ocekuje da napravi prednost u igri i donese kvalitet. Sve ostalo bice manje ili vece razocaranje. Drago mi je sto su shvatili da imamo organizacioni krater na sredini terena i da se tu trazi sto bolje resenje. Videli smo koliko je problema u svakoj znacajnijoj utakmici kada je Kosovic u igri (Olimpijakos u Beogradu, Vozdovac). On je jednostavno prespor i premekan da protiv ozbiljnije defanzive koristi svoja najjaca oruzja (pas, sut sa distance), dok je u defanzivi malo upotrebljiv. Jednostavno, decko nije igrac za Partizan. Zdjelar bi u ovim uslovima bio znacajniji upgrade. Everton i Radin nisu tandem za ozbiljan fudbal u Evropi cak ni protiv Skenderbega dok ce u Kokiligi da obrisu 90% ekipa. Mislim da cemo ipak da dovedemo nekog spica do kraja prelaznog roka, ali jure se igraci potpuno razlicitih profila sto ostavlja utisak da ni mi ne znamo sta u stvari tu hocemo. Mozda bi bilo najbolje da dodje jedan pokretljiv spic koji moze po potrebi da igra i po levoj strani. Lazar Markovic je potpuno nerealna prica, mada bi sa njim bili dosta zajebana ekipa koja bi Zvezdi i timovima u LE pravila gomilu problema. Edited August 30, 2017 by Toni Sumaher
Mercuzzio Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Škuletić? http://rs.n1info.com/a314368/Sport-Klub/Fudbal/SK-saznaje-Petar-Skuletic-u-Partizanu.html
mikelazzo Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 (edited) Tek sto je potpisao za Gencer, dve utakmice odigrao. Edited August 30, 2017 by mikelazzo
Toni Sumaher Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 (edited) Skuntelar dugo nije igrao ozbiljan fudbal. Ipak, dobro je on resenje, posebno se fino krece za svoju konstituciju, ali da igra u paru sa Tawijem, uh... Edited August 30, 2017 by Toni Sumaher
ZokiAsov Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Skuntelar dugo nije igrao ozbiljan fudbal. Ipak, dobro je on resenje, posebno se fino krece za svoju konstituciju, ali da igra sa Tawijem zajedno nije dobro resenje. To. Ja sam se nadao nekom brzincu, vragolanu.
Toni Sumaher Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 (edited) To. Ja sam se nadao nekom brzincu, vragolanu. Moze i Skuletic, ali kao jedini centarfor, ili da igra sa vrlo pokretljivim igracem koji se vise izvlaci na krilo. On i Tawamba mi ne deluju dobro, bas kao sto su on i Lazovic delovali dobro, jer je Danko bas igracki inteligentan i ima dovoljno pokretljivosti u nogama jos uvek. Edited August 30, 2017 by Toni Sumaher
goofs Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Moze i Skuletic, ali kao jedini centarfor, ili da igra sa vrlo pokretljivim igracem koji se vise izvlaci na krilo. On i Tawamba mi ne deluju dobro, bas kao sto su on i Lazovic delovali dobro, jer je Danko bas igracki inteligentan i ima dovoljno pokretljivosti u nogama jos uvek. Mozda Suma bude igrao laznog Danka?
Toni Sumaher Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 (edited) Mozda Suma bude igrao laznog Danka? Moze, ali to znaci da Djuka mora da kopira Markovu formaciju iz 2014/15. Onda da cekamo Alena na levoj strani. Edited August 30, 2017 by Toni Sumaher
Kreator Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Jedna muka manje, nadam se :) Da li je moguce da ce kosati miletic napokon na klupu? Dosao je I taj dan
El Patron Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Da se podsetimo nekih komentara kad je potpisao prosle godine :D
gervasius twinkleminkleson Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Javlja mozzart da vam je Ozegovic bomba u špicu
Toni Sumaher Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 (edited) Pa, meni je on ok, slican Djurdjevicu, samo ima slabiju zavrsnicu. Brz, ima sut, dribling, dobro se krece. Edited August 30, 2017 by Toni Sumaher
Recommended Posts