Geo Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 Mozda nam je dobar veznjak i potrebniji trenutno nego c-for.+1 Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока
kud u maglu Simoviću Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 (edited) ... Edited August 29, 2017 by kud u maglu Simoviću
Geo Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 Kums morzesovom azbukom najavljuje bombe ... Jel ume neko da procita ? Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока
James Marshall Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 SS? Stameni? Caki Stojanović? Slavoljub Srnić? Sve gola ciganija :(
El Patron Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 Danas Conference Center Koliko razumem, jedine dve ponude koje su stigle bile su ova iz Olimpijakosa, koja će pored ovih procenata imati i još nešto, a to je pozajmica sa opcijom otkupa ovog malog Zdjelara, i pored ovoga, jedini je poslao ponudu neki novi tim u Seriji A, koji je nudio 2,2 miliona evra i plus Uroš tamo nije hteo. Ni jedna druga ponuda nije stigla, ja sam bio protiv toga da on ide, ali on je hteo da ide, uopšte nisam srećan ovim, vrlo problematično izlaženje u susret želji igrača da ide po svaku cenu, za mene velika misterija, kako za Uroša nema više ponuda, ali šta ja znam, valjda igrač vredi onoliko koliko klubovi za njega nude, a ovde na moje zaprepašćenje samo ove dve ponude, on hoće da ide dalje i to je što je. Đorđe Nevenkić Danas Conference Center Znaci dolazi Zdjelar na pozajmicu? Reply Danas Conference Center Ja koliko razumem to je neki dogovor, ali da ja sad ne pričam unapred, neka to Iliev sklopi definitivno, pa ćemo videti za koji dan šta će tu sve biti, ionako do četvrtka traje prelazni rok, tako da će sve biti poznato vrlo brzo. Pantic
Cash Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 Kums morzesovom azbukom najavljuje bombe ... Jel ume neko da procita ? Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока U pitanju su Mateo Kovačič i Goran Pandev
Moća Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 Koliko vas zaklao Vucic sa nesposobnom upravom. Da nije njih sad bi Nejmara dovodili. Sent from my Le X620 using Tapatalk
*edited by mod Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 SS? Stameni? Caki Stojanović? Slavoljub Srnić? Sve gola ciganija :( Slaven Stjepanovic. Sve ide svojim tokom...
Cash Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 Znači ništa od Krkića. Jebiga baš. Kako nista. Mozda ga dovedemo na zimu
Recommended Posts