Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2017/18

MocaVukotic

Recommended Posts

Posted

bem ti sve, refrešujem tw na deset min očekujući novost

a što, najavljena još neka bomba ii si prosto navikao da naša uprava konstantno isporučuje bombe ?

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

849

• kud u maglu Simoviću

808

• El Patron

424

• Toni Sumaher

300

Posted

a što, najavljena još neka bomba ii si prosto navikao da naša uprava konstantno isporučuje bombe ?

čeka se špic-bomba, a ja sam po prirodi nestrpljiv

:(

Posted

377498terzanbratnapaceni.png

^_^

kakvo ludilo od prelaznog roka, ove godine se zaista i dovode igrači koji su se pominjali, a ne kao ranije situacije sa zdjelarom ili ivanićem...

Posted

sasrećom mu bilo

:)

+1 svaka mu cast za ovih godinu dana, bio sam malo skeptican kad je dolazio posle neigranja u evropi. Mozda su mogli da uzmu i koji evro vise, 2.5 miliona i nije neka cifra u danasnjem fuzbalu. 

Posted (edited)

+1 svaka mu cast za ovih godinu dana, bio sam malo skeptican kad je dolazio posle neigranja u evropi. Mozda su mogli da uzmu i koji evro vise, 2.5 miliona i nije neka cifra u danasnjem fuzbalu.

Mamic bi tandem diju & liju prodao za 20 miliona.

Edited by Cash
Posted

Opet bi klubu ostalo 2 mil više nego što uprave blizanaca praktikuju da ostave.

Posted (edited)

to se nikad sa sigurnoscu ne zna za koliko para je neko otisao. prijavljeno je 2,5 miliona, a stvarna cifra moze biti i 4, s tim sto je tih milion i po isplaceno na ruke™

Edited by Nikodije
Posted

navodno je to kinta koja "ostaje u klubu" otac i menadžer imaju ozbiljan procenat

Posted

to se nikad sa sigurnoscu ne zna za koliko para je neko otisao. prijavljeno je 2,5 miliona, a stvarna cifra moze biti i 4, s tim sto je tih milion i po isplaceno na ruke™

Cisto sumnjam da klub vidi i cent od tih para isplacenih na ruke, tako da sa te strane taj novac ne treba da nas interesuje.

Posted

Šteta što se svi najbolji srpski menađeri nalaze isključivo u fkp i fkcz...

Posted

Novo ime koje se spominje je Zdjelar

Posted

vi izgleda pravite skroz nov tim.

Posted (edited)

Ako cirkuzant Suma stvarno m9oze mnogo bolje, po meni su mali Jovanovic i Tawamba sasvim dovoljni za tog jedinog spica (u novoj formaciji )... Malom mora da se pruzi ozbiljnija sansa jer mislim da je talenat vredan rizika ...

Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока

Edited by Geo
Posted

Mozda nam je dobar veznjak i potrebniji trenutno nego c-for.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...