Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2017/18

MocaVukotic

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

849

• kud u maglu Simoviću

808

• El Patron

424

• Toni Sumaher

300

Posted

Gojko Kacar

Koliko sam čuo od ozbiljnih ljudi u NS, Gojko bi pre igrao nemačku 4. Ligu nego se vratio u ovu kaljugu...

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

Posted

kako igra otkako je otišao iz srbije, 4. švapska liga mu je i realan domet.

Posted

jedna od većih fudbalskih enigmi

Posted

Braćo, komšije, neprijatelji, šta je vama udarilo u glavu? :D

Krkić, marković, mitrović....a ono mogli bi i ljaju vratiti realno, nije kao da tamo u torinu igra nekakvu evropu -_-

baca dimne bombe ivica

Posted (edited)

samo još gospodin raća i dobri alah da nas pogleda

naravno i bomba na mestu špica

mora to još bombastičnije ako kanimo pobjediti

Raća, Obradović i Sulejmani minimum plus extra mega giga napadač jebač razbijač nacionalnsoti po slobodnom izboru

pare nema problema, zadužuj se. posle će vidimo da nam banke i poverioci otpišu, kad naši ponovo dođu na vlast i demokratija ponovo obasja ovaj tužni i mračni zapećak

Edited by Ted
Posted

IMG_0247.PNG

baca dimne bombe ivica

Iskreno, biću prilično šokiran ako se ispostavi da ovde ima i vatre.

Lazar je neke 2-3 klase iznad banbija ako mene pitaš, a daleko od toga da je već otpisan za top nivo. Imao je sasvim finu polusezonu u halu koliko se sećam.

Posted

na kraju će dovesti ožegovića...

Posted

Iskreno, biću prilično šokiran ako se ispostavi da ovde ima i vatre.

Lazar je neke 2-3 klase iznad banbija ako mene pitaš, a daleko od toga da je već otpisan za top nivo. Imao je sasvim finu polusezonu u halu koliko se sećam.

nerealno je, jer koliko znam, Marko Silva bi ga želeo pa je logičnije da na pozajmicu ode u Votford nego u Partizan

da Partizan igra LŠ pa bih i razumeo...

Posted

Ako ima jos godinu dana ugovora, nema bas nikakve logike da ide na pozajmicu bilo gde. Al dovesce ga Ivica vec nekako. On je lud kao konj.

Posted

ima još 2 godine ugovor a i šta će nam još jedno desno krilo, pored jankare i bambija ^_^

Posted

Ako ima jos godinu dana ugovora, nema bas nikakve logike da ide na pozajmicu bilo gde. Al dovesce ga Ivica vec nekako. On je lud kao konj.

+1

lud je kao 2 konja. :D

posle ovog sa tošićem mislim da je i lazar marković blizu prelaska u Partizan.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...