Jump to content

FK PARTIZAN 2017/18

Featured Replies

Milos Jojic

Gojko Kacar

Koliko sam čuo od ozbiljnih ljudi u NS, Gojko bi pre igrao nemačku 4. Ligu nego se vratio u ovu kaljugu...

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

Pametan covjek.

• Author

kako igra otkako je otišao iz srbije, 4. švapska liga mu je i realan domet.

jedna od većih fudbalskih enigmi

Braćo, komšije, neprijatelji, šta je vama udarilo u glavu? :D

Krkić, marković, mitrović....a ono mogli bi i ljaju vratiti realno, nije kao da tamo u torinu igra nekakvu evropu -_-

baca dimne bombe ivica

samo još gospodin raća i dobri alah da nas pogleda

naravno i bomba na mestu špica

mora to još bombastičnije ako kanimo pobjediti

Raća, Obradović i Sulejmani minimum plus extra mega giga napadač jebač razbijač nacionalnsoti po slobodnom izboru

pare nema problema, zadužuj se. posle će vidimo da nam banke i poverioci otpišu, kad naši ponovo dođu na vlast i demokratija ponovo obasja ovaj tužni i mračni zapećak

Edited by Ted

IMG_0247.PNG

baca dimne bombe ivica

Iskreno, biću prilično šokiran ako se ispostavi da ovde ima i vatre.

Lazar je neke 2-3 klase iznad banbija ako mene pitaš, a daleko od toga da je već otpisan za top nivo. Imao je sasvim finu polusezonu u halu koliko se sećam.

na kraju će dovesti ožegovića...

Iskreno, biću prilično šokiran ako se ispostavi da ovde ima i vatre.

Lazar je neke 2-3 klase iznad banbija ako mene pitaš, a daleko od toga da je već otpisan za top nivo. Imao je sasvim finu polusezonu u halu koliko se sećam.

nerealno je, jer koliko znam, Marko Silva bi ga želeo pa je logičnije da na pozajmicu ode u Votford nego u Partizan

da Partizan igra LŠ pa bih i razumeo...

Ako ima jos godinu dana ugovora, nema bas nikakve logike da ide na pozajmicu bilo gde. Al dovesce ga Ivica vec nekako. On je lud kao konj.

ima još 2 godine ugovor a i šta će nam još jedno desno krilo, pored jankare i bambija ^_^

tako smo u mogućnosti

Ako ima jos godinu dana ugovora, nema bas nikakve logike da ide na pozajmicu bilo gde. Al dovesce ga Ivica vec nekako. On je lud kao konj.

+1

lud je kao 2 konja. :D

posle ovog sa tošićem mislim da je i lazar marković blizu prelaska u Partizan.

:fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.