Toni Sumaher Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 (edited) Da se ne lazemo, nikad Partizan nije doveo 3 bombe u jednom prelaznom roku, ovde racunam i Sumu koji za sad ne pokazuje ono sto se ocekuje, ali da je bomba za Partizan jeste. Stojke, Tosic, Suma... Da je neko najavio ovo pre prelaznog roka, ja prvi ne bih verovao. Eto koliko vredi ostatak tima, kad ni ove bonbe nisu dovoljne Dolazi nam izgleda stoper Mitrovic. Taman da Cirka spakujemo u dzak, a da Celavi menja Vuleta na desnom beku u svakoj bitnijoj utakmici gde cemo da se branimo. Edited August 28, 2017 by Toni Sumaher
El Patron Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Ako tako gledas, igra nije na nivou trenutno, ali rezultatski je super, ako se izuzme kiks protiv Vozdovca. Prolazak u grupe, pobede na teskim gostovanjima u Subotici i NS i bod protiv Zvezde u gostima... Po meni tesko je moglo trenutno bolje od toga sto se rezultata tice. Za mesec dana tek ocekujem da Partizan bude pravi.
Toni Sumaher Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Ako tako gledas, igra nije na nivou trenutno, ali rezultatski je super, ako se izuzme kiks protiv Vozdovca. Prolazak u grupe, pobede na teskim gostovanjima u Subotici i NS i bod protiv Zvezde u gostima... Po meni tesko je moglo trenutno bolje od toga sto se rezultata tice. Za mesec dana tek ocekujem da Partizan bude pravi. Kasno je mesec dana. Nas ceka mozda i kljucna utakmica u Svajcarskoj sredinom septembra. Dok se uigraju linije, ode evropski voz. Ovih dve nedelje su kljuc, zato sad i gomilamo pojacanja da ih sto pre naviknemo na ekipu.
Azdaja Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Neka gomilaju svaki je bolji od trenutne opcije. Na konferenciji pitao Pantic, Bonbija zašto se vratio ali nije korektno rekao osim što je promrmljao ovo je bila moja odluka. Alal mu vera! Čim dodjem u Srbiju idem po dres :)
Toni Sumaher Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 I zbog toga što je kraj prelaznog roka Ma da, naravno, ali hoce ih sto pre u ekipi. Kad vec nisu imali mozga pre dva meseca...
gervasius twinkleminkleson Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Ništa u poređenju s onim koliko će dati Krkiću!
MiddleClass Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Sumnjam da je Tosicu manja od 600-700k. 2 miliona za 3 sezone. Doce i Krkic i Mitrovic, trebao je i Joveta, ali u zadnji tren se pojavio Monako.
El Patron Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Ajde sad ovaj Lazar da se ne proserava po cempionsipu ili turskoj, nego da se vrati i oprastam mu onaj promasani zicer protiv Intera u zadnjim minutima :D
kud u maglu Simoviću Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 od tih bivših miralem bi nam legao ko budali šamar
gervasius twinkleminkleson Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 :D Ima li neke nade za Krkića? Baš bih volela. :D Ne bi bilo loše bi ovaj mali asensio kad bi došo
Recommended Posts