Jump to content

FK PARTIZAN 2017/18

Featured Replies

daj bre ako se vrati lijunardo da silva souza  :0.6:  :pera:

Pise Zurnal da bi mogao Stojkovic na pozajmicu

Da, preskupo nam da platimo 300.000evra za njegovu slobodu. Nemamo para, odakle nam...?

Vidis da cemo iznenada u minus od 4 miliona :(

Jebe Lijunardno upravu, pa ne vadi :D

Dobili smo Solomona, jer nam je trener postao rijecki consigliere

Od Olympiakosa ste na svom stadionu izgubili 1:3, u uzvratu u Pireju bilo je 2:2.  U čemu su Grci bili bolji u prvoj utakmici koja je odredila konačnog pobjednika dvoboja?

– Kao što sam na press konferenciji poslije uzvrata u Pireju naglasio, Partizan je bio bolja momčad svih 180 minuta! Nije bilo dovoljno za prolaz jer  Grci imaju ono što nedostaje Partizanu, iskustvo igranja europskih utakmica.

Bolji svih 180 minuta :lolol:

Partizan - Olimpijakos 1 : 3

Udarci u okvir gola: 3 : 5

Udarci van okv.gola: 4 : 2

------------------------------------------

Olipijakos - Partizan 2 : 2

udarci u okvir gola: 4 : 7

udarci van okvir.gola  2 : 3

Mi smo imali ukupno 10 udaraca u okvir gola - postigli smo 3 gola

Olimpijakos je imao 9 udaraca u okvir gola - postigao je 5 golova.

Sa sajta UEFA.

Kako smo to bili "bolji" u ovih 180 minuta apsolutno mi nije jasno.? Neka Đukić to objasni.

u pireju smo u najmanju ruku igrali egal

sto ne spomene duel sa podgoricanima. ista prica, samo ovog puta smo mi bili srecnije noge

Znaš kako, možeš ti da imaš posed i 90%, da se vrtiš oko gola kao kiša oko kragujevca, ali je krajnji rezultat neumoljiv.

Njihov napad je otprilike bio egal sa našim, samo što su oni iskoristili svaku drugu šansu u ovom dvomeču.

I opet se vraćamo na FUCKING odbranu koja nas sahranjuje. Naša odbrana u rangu druge lige Srbije poništava sav trud što pravi napad.

Ta jebena odbrana je mogla skupo da nas košta protiv Budućnosti u Podgorici. 

budućnost - partizan 0 : 0

šut u okvir gola 3 : 0

van okvira gola 4 : 3

Bojim se da je pirejska tekma bila 1 odradjivanje posla za Oly, sto se najbolje  pokazalo kasnije nasim igrama™ u prvenstvu.

mozzart piše da olimpijakos nudi 2,5 miliona za đurđevića, žasu

Pa, realno i ne vredi za mnogo vise.

I opet se vraćamo na FUCKING odbranu koja nas sahranjuje. Naša odbrana u rangu druge lige Srbije poništava sav trud što pravi napad.

Ta jebena odbrana je mogla skupo da nas košta protiv Budućnosti u Podgorici.

odbrana je ocigledan problem, al' se vec dosta i ovde pisalo o sredini, koja je kriminalna za ovih mesec i nesto - everton najgori na najbitnijim mecevima, kosovic nevidljiv, jevtovic - jevtovic, nista preterano bolje i nije ocekivano od njega. jankovic bljesne na momenat, al' je jednostavno fizicki inferioran i najvise zahvaljujuci jsl sudjenju ovde nesto kao i uradi. to sto on igra (glumi), nije dovoljno za nesto vise. najgore je sto i medju rezervama tu nema nekog preterano boljeg potencijala, te sto celavi prepotenko sve ovo zna mnogo bolje od svih nas :(

Ma, krs u sredini nije se toliko vodeo prosle sezone jer ih je Marko taman spakovao tako da izdrze i tesko dobijaju najvaznije utakmice u prvenstvu. Znao je da Everton mora sa Jevtovicem, da je Kosovic iskljucivo upotrebljiv kao ofanzivni, gde njegov pas i sut mogu da dodju do izrazaja. ogranicio je Jankovica zbog prostora i poseda lopte za Djurdjevica i Leonarda. Sa Djukicem je dosla nova koncepcija™ u kojoj gotovo svi plivaju, sto se najbolje videlo u prvoj tekmi sa Olijem, da ne pominjem onaj cirkus prekjuce sa Vozdovcem, gde su nas ponizili u prvom poluvremenu na sredini. Verovatno najgori detalj na utakmici nisu Kljajine i Cirkoviceve vestine™, nego nesposobnost da vezni red primi loptu od igraca odbrane na njihov visoki presing, pa je Kljaja posalje ka sredini gde nas jos uhvate u ofsajdu jer im je cela odbrana ustelovana sa ostatkom tima i tacno znaju sta treba da rade. I kako posle toga da ne opstis sa Djukinom familijom. :D Jbg, tim mora da ima znalce koji mogu da budu na vi sa defanzivom, ali i ozbiljne defanzivce, a bojim se da mi sem Sume i Evertona (mozda pomalo Radina) nemamo igrace za kompetitivni fudbal u ovoj Djukicevoj formaciji.

Meni se , rekoh vec, dopada da Jankovic dobije vise slobode u igri posebno od kada je Leo otisao, ali je guranje Djirdjevica na levo krilo sa Tavambom u centru i Sumom kao poluspicem vrlo problematicna i sterilna postavka.

Edited by Toni Sumaher

Guest
This topic is now closed to further replies.