pt 2.0 Posted September 16, 2019 Posted September 16, 2019 27 minutes ago, Braća Strugacki said: što za ban, samo pitam ćebujte braću.
gsb Posted September 17, 2019 Posted September 17, 2019 17 minutes ago, Frank Pembleton said: Vi nas ovde pcujete jel da? Ne, nego trazimo da nam da svoj public key, da bi mogli da komuniciramo kriptovanim porukama... i jos da se autorizuje digitalnim sertifikatom... Podrazumeva se OpenPGP... Strogo slobodni softver, ovo je slobodna teritorija... P.S. nase javne kljuceve vec imate
Milošica Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 Ima li neki Građevinac na forumu da se javi na PM? iDemo nije tu već neko vreme izgleda...
villiem Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 15 hours ago, Milošica said: Ima li neki Građevinac na forumu da se javi na PM? iDemo nije tu već neko vreme izgleda... njima nije dozvoljeno na ovaj topik, mogu eventualno na vocap kontrolisano, bez previse zahteva 1 1
gospa buba Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 nije istina! zidari pomozite djetetu, mi ne mozemo uvek sve sami sent from bubamoto
pt 2.0 Posted October 20, 2020 Posted October 20, 2020 Ne znam da li je nekome od vas takođe bio asistent na ETF-u, nažalost tragično je otišao link na vest
gospa buba Posted October 20, 2020 Posted October 20, 2020 (edited) au bre. koje on godishte uopshte? ja ga se secam ali bash iz daleka, plus minus godina Edited October 20, 2020 by gospa buba
beta Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 On 20.10.2020. at 8:08, pt 2.0 said: Ne znam da li je nekome od vas takođe bio asistent na ETF-u, nažalost tragično je otišao link na vest tek sad vidim. iz mog kraja je, zajedno smo išli u osnovnu školu. kao dete je bio izuzetno dobar i lepo vaspitan. dugo ga nisam videla. strašno mi je žao.
ObiW Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 2 hours ago, Budja said: 14. septembar po Gregoriju, Sv. Simeon Stolpnik, banderas. Polovina septembra, obicno prijatno vreme, moze da se sedi napolju, sto smanjuje nervozu. Jel ima ETF slavu? Ako nema, kome treba da pišemo da nam ovaj Simeon banderaš bude zvanična slava fakulteta?
Recommended Posts