Frank Pembleton Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 7 minutes ago, Friend said: Cerka joj je Aleksandra Smiljanic sa Telekomunikacija. Vise na: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Vladana_Likar-Smiljanić Pa da bila kratko ministar mislim u Kostunicinoj vladi kao DS kadar mislim...
Zabalujev Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Jeste, ona vlada 2007-2008. Vrh je bio kad su mediji objavili link na njenu biografiju sa njene stranice na sajtu katedre. Pitam se kako su to podnosili kiklopi, titani ili na kojoj je već mašini to bilo. A Vladana je dugo bila direktor RC ETF.
Frank Pembleton Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Jeste, ona vlada 2007-2008. Vrh je bio kad su mediji objavili link na njenu biografiju sa njene stranice na sajtu katedre. Pitam se kako su to podnosili kiklopi, titani ili na kojoj je već mašini to bilo. A Vladana je dugo bila direktor RC ETF.Ja sam nju pitao:Pa šta ti je to trebalo?Rekla mi:Vratila se iz amerike, rekli mi :Hoćeš da pomogneš? ... Shiit has hit the fan...
Zabalujev Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Pa da, to je ta fora. 😀 Vladana je valjda bila dobra sa Tadićem, verovatno tako došla preporuka. Znam i jednog koga je povela u ministarstvo da pomaže, tja, makar nije potrajalo.
Frank Pembleton Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Pa da, to je ta fora. [emoji3] Vladana je valjda bila dobra sa Tadićem, verovatno tako došla preporuka. Znam i jednog koga je povela u ministarstvo da pomaže, tja, makar nije potrajalo.Kad su krenuli da joj "guraju" šta sve treba da potpiše ona se prenerazila... ... Shiit has hit the fan...
ObiW Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 (edited) 1 hour ago, Frank Pembleton said: Kad su krenuli da joj "guraju" šta sve treba da potpiše ona se prenerazila... ... Shiit has hit the fan... Upravo to. Kada je shvatila na koji način se isisavaju pare, i da u to kolo moraju svi ministri da se uhvate ako hoce da budu ministri, polako je pocela da sprema prelazak na rezervni polozaj. Vanredni izbori su joj pomogli da ode. Edited September 8, 2019 by ObiW
Frank Pembleton Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Upravo to. Kada je shvatila na koji način se isisavaju pare, i da u to kolo moraju svi ministri da se uhvate ako hoce da budu ministri, polako je pocela da sprema prelazak na rezervni polozaj. Vanredni izbori su joj pomogli da ode.Mislim taj rezervni položaj nije bio u politici da razjasnimo... ... Shiit has hit the fan...
gospa buba Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 dobro na etf se nikad nije vodilo rachuna o smislenoj prezentaciji. kad nije imao niko, oni su imali sve, kad su pocheli da imaju svi, koga vishe briga tad [emoji38]ol: sent from bubamoto
ObiW Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 10 hours ago, Frank Pembleton said: Mislim taj rezervni položaj nije bio u politici da razjasnimo... ... Shiit has hit the fan... Ma naravno.
Sestre Bronte Posted September 14, 2019 Posted September 14, 2019 da li ste čuli šta se juče desilo na etfu?
Frank Pembleton Posted September 14, 2019 Posted September 14, 2019 Šta? ... Shiit has hit the fan...
ObiW Posted September 15, 2019 Posted September 15, 2019 Host organizovao projekciju Once Upon a Time in Hollywood u 56ici i zaključao vrata da niko ne može da izadje pre kraja. Preživeli spremaju tužbu sudu za ljudska prava u Strazburu.
gsb Posted September 16, 2019 Posted September 16, 2019 On 14.9.2019. at 20:51, Braća Strugacki said: da li ste čuli šta se juče desilo na etfu? Sta?
Recommended Posts