Jump to content
IGNORED

Sećanja na ETF

Aion

Recommended Posts

Posted
Inace, sprema se i dualno visoko obrazovanje, vlada je prihvatila predlog zakona. A ovo sa ETF i FONom moze se citati kao pilot projekat  buducih kombinacija. (citaj buduci univerzitet Sremski Karlovci)
Misliš ono matura iz stručnih škola ne važi za fakultet, samo iz gimnazije?

...shiit has hit the fan...

Posted

Ono da ce da se pravi elitni nacionalni univerzitet po uzoru na Oxford i Cambridge, i gde ce drugo nego u Sremskim Karlovcima. Naglasak bi bio na privlacenju stranih studenata koji bi placali lepe skolarine. Pricao Sarcevic o tome.

Posted

to je meni ok. neka naprave novo i bolje, ako misle da mogu bolje, pa neka trzishte reshi, ko u nekom kapitalizmu :sleep:

Posted

To i jeste moguci problem, to koliko bi ta trzisna bitka bila ravnopravna. Taj "elitni" je planiran da bude  javno-privatno partnerstvo i sto moge da se ocekuje sabotaza iz vladajucih politickih struktura.

Posted

ja sam chula da uvek pobedjuje bolji :hihi:

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted (edited)

Nađoh knjigu basni iz osamdesetih gde je ilustrator neka Vladana Likar Smiljanić.

Edited by Zabalujev
Posted
Nađoh knjigu basni iz osamdesetih gde je ilustrator neka Vladana Likar Smiljanić.
O pa ona je crtala ono "obucite cicu" u zabavniku...
I ćerka joj je profesor na BU, bila i ministarka u vladi Srbije u jednom trenutku u vladi Srbije Aleksandra Smiljanić

... Shiit has hit the fan...

Posted

i chika jovinu riznicu koliko se secam.

sent from bubamoto

Posted
3 hours ago, Frank Pembleton said:

O pa ona je crtala ono "obucite cicu" u zabavniku...
I ćerka joj je profesor na BU, bila i ministarka u vladi Srbije u jednom trenutku u vladi Srbije Aleksandra Smiljanić

Nisam znao za crtačku karijeru, sa ostalim sam upoznat.

Posted

Meni držala lab vežbe. Ne sećam se da je ikada držala predavanja.

Posted

nisam je ni srela nikad, samo chula da je tu.

sent from bubamoto