Frank Pembleton Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 Inace, sprema se i dualno visoko obrazovanje, vlada je prihvatila predlog zakona. A ovo sa ETF i FONom moze se citati kao pilot projekat buducih kombinacija. (citaj buduci univerzitet Sremski Karlovci)Misliš ono matura iz stručnih škola ne važi za fakultet, samo iz gimnazije? ...shiit has hit the fan...
Friend Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 Ono da ce da se pravi elitni nacionalni univerzitet po uzoru na Oxford i Cambridge, i gde ce drugo nego u Sremskim Karlovcima. Naglasak bi bio na privlacenju stranih studenata koji bi placali lepe skolarine. Pricao Sarcevic o tome.
gospa buba Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 to je meni ok. neka naprave novo i bolje, ako misle da mogu bolje, pa neka trzishte reshi, ko u nekom kapitalizmu
Friend Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 To i jeste moguci problem, to koliko bi ta trzisna bitka bila ravnopravna. Taj "elitni" je planiran da bude javno-privatno partnerstvo i sto moge da se ocekuje sabotaza iz vladajucih politickih struktura.
Friend Posted July 11, 2019 Posted July 11, 2019 Znate li ko je ovo? https://www.diplomacy.edu/courses/faculty/radunovic
peralozac Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 On 21.5.2019. at 12:29, peralozac said: Dobro došli na lab vežbe?! Šta je sledeće, nasmejani asistenti? Kuda ide ovaj svet... Omanuo sam u komentaru, izgleda da nisu lab vežbe bile u pitanju. Vaistinu H-Bridges! Električni bicikl studenata ETF-a najbolji u svetu
Zabalujev Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 (edited) Nađoh knjigu basni iz osamdesetih gde je ilustrator neka Vladana Likar Smiljanić. Edited September 7, 2019 by Zabalujev
Frank Pembleton Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Nađoh knjigu basni iz osamdesetih gde je ilustrator neka Vladana Likar Smiljanić.O pa ona je crtala ono "obucite cicu" u zabavniku... I ćerka joj je profesor na BU, bila i ministarka u vladi Srbije u jednom trenutku u vladi Srbije Aleksandra Smiljanić... Shiit has hit the fan...
gospa buba Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 i chika jovinu riznicu koliko se secam.sent from bubamoto
Zabalujev Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 3 hours ago, Frank Pembleton said: O pa ona je crtala ono "obucite cicu" u zabavniku... I ćerka joj je profesor na BU, bila i ministarka u vladi Srbije u jednom trenutku u vladi Srbije Aleksandra Smiljanić Nisam znao za crtačku karijeru, sa ostalim sam upoznat.
ObiW Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Meni držala lab vežbe. Ne sećam se da je ikada držala predavanja.
gospa buba Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 nisam je ni srela nikad, samo chula da je tu.sent from bubamoto
Friend Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Cerka joj je Aleksandra Smiljanic sa Telekomunikacija. Vise na: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Vladana_Likar-Smiljanić
Recommended Posts