Ajant23 Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Ja sam tokom prve zaspao i više se nisam vraćao da gledam. Doduše, ja ne gledam ni realiti šouove niti turske serije, pa nisam neki reprezent za ovo...
gervasius twinkleminkleson Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Meni serija nije toliko glupa, tj, neke glupe pojedinosti mogu da ignorišem. Problem je što je, kao što svi rekoše, brate užasno dosadna. Nijednu epizodu nisam uspeo da pogledam sa punom pažnjom... Mada cu skoro sigurno gledati i drugu sezonu, ali isto kao i ovu, pusti u da završi pa onda sve odjednom..
Indy Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Ničim izazvan, pročitah prvih par poglavlja knjige, i odgledah 3 epizode. Dakle, kako vi uopšte možete to da gledate/čitate, meni je fascinantno. (Mislim, vi koji možete).
gervasius twinkleminkleson Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Aj to, nego ljudi gledaju twin peaks, to je tek neobjasnjivo
precog Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 knjiga je smece, ne smem ni da se usudim da pogledam seriju. :(
goofs Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 Jel se usudio neko da pogleda novu epizodu? Jel drugacije? Promeni se showrunner.
*edited by mod Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Proslu sezonu sam gledao kako je izlazila, za ovu cu da sacekam da se nakupi bar pola sezone.
goofs Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 Pogledao sam 4 epizode nove sezone, sa poprilicnom sigurnoscu mogu reci da je dosta losija od prve Nista se jebeno pod milim bogom (pun intended) ne desava, kao neke splektice i zapleti koji se razrese u toku same epizode, i beskrajno dugi besmisleni dijalozi da se ubije vreme.
Recommended Posts