Jump to content
IGNORED

Америчански богови...

porucnik vasic

Recommended Posts

Posted

Ja sam tokom prve zaspao i više se nisam vraćao da gledam. Doduše, ja ne gledam ni realiti šouove niti turske serije, pa nisam neki reprezent za ovo...

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

23

• porucnik vasic

14

• Sludge Factory

13

• goofs

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Meni serija nije toliko glupa, tj, neke glupe pojedinosti mogu da ignorišem. Problem je što je, kao što svi rekoše, brate užasno dosadna. Nijednu epizodu nisam uspeo da pogledam sa punom pažnjom... Mada cu skoro sigurno gledati i drugu sezonu, ali isto kao i ovu, pusti u da završi pa onda sve odjednom..

• 1 month later...
Posted

Ničim izazvan, pročitah prvih par poglavlja knjige, i odgledah 3 epizode. Dakle, kako vi uopšte možete to da gledate/čitate, meni je fascinantno. (Mislim, vi koji možete).

Posted

Aj to, nego ljudi gledaju twin peaks, to je tek neobjasnjivo

Posted

knjiga je smece, ne smem ni da se usudim da pogledam seriju.

:(

• 1 year later...
Posted

Jel se usudio neko da pogleda novu epizodu? Jel drugacije? Promeni se showrunner.

Posted

Зашто би то неко себи радио?

Posted

Proslu sezonu sam gledao kako je izlazila, za ovu cu da sacekam da se nakupi bar pola sezone.

• 1 month later...
Posted

Pogledao sam 4 epizode nove sezone, sa poprilicnom sigurnoscu mogu reci da je dosta losija od prve :D

Nista se jebeno pod milim bogom (pun intended) ne desava, kao neke splektice i zapleti koji se razrese u toku same epizode, i beskrajno dugi besmisleni dijalozi da se ubije vreme.