August 11, 20177 yr Ja sam tokom prve zaspao i više se nisam vraćao da gledam. Doduše, ja ne gledam ni realiti šouove niti turske serije, pa nisam neki reprezent za ovo...
August 11, 20177 yr Meni serija nije toliko glupa, tj, neke glupe pojedinosti mogu da ignorišem. Problem je što je, kao što svi rekoše, brate užasno dosadna. Nijednu epizodu nisam uspeo da pogledam sa punom pažnjom... Mada cu skoro sigurno gledati i drugu sezonu, ali isto kao i ovu, pusti u da završi pa onda sve odjednom..
September 23, 20177 yr Ničim izazvan, pročitah prvih par poglavlja knjige, i odgledah 3 epizode. Dakle, kako vi uopšte možete to da gledate/čitate, meni je fascinantno. (Mislim, vi koji možete).
March 14, 20196 yr Proslu sezonu sam gledao kako je izlazila, za ovu cu da sacekam da se nakupi bar pola sezone.
April 23, 20195 yr Pogledao sam 4 epizode nove sezone, sa poprilicnom sigurnoscu mogu reci da je dosta losija od prve Nista se jebeno pod milim bogom (pun intended) ne desava, kao neke splektice i zapleti koji se razrese u toku same epizode, i beskrajno dugi besmisleni dijalozi da se ubije vreme.