Ajant23 Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 Na kom je jeziku naslov ovog topica? Sintagma "Америчански богови" mi ne daje nijedan pogodak na googlu...
Krošek Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 Sintagma "Америчански богови" mi ne daje nijedan pogodak na googlu... Američanin arh., v. Amerikanac
Moća Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 shta je to? jel ima veze sa nilom gejmenom ili ne?Po knjizi je radjena serija. Sent from my Le X620 using Tapatalk
Frank Pembleton Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 Valja li čemu? Vidim velika očekivanja. Recept za promašaj... ....shit has hit the fan...
namenski Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 Vasic bi po svaku cenu da bude predratna roba, po obicaju predratnih - zajebo se: nekada cesto koriscen, danas nestao, arhaican, oblik je: amerikanski, американски. Koristio se da naglasi razliku izmedju SAD Amerike i ostalih Amerika koje su oznacavane kao америчке. Koriscen u prevodima, stampi, poprilican broj iseljenickih glasila se koristio izrazom, npr. Amerikanski glas Crnogorca..., amerikanska tehnika, itd, itd...
MancMellow Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 O cemu se radi u seriji, jebla vas rasprava o jeziku na ovom topiku
aram Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 Daj prepravi naziv vasicu, tacno mi se i ne ulazi na topić... Ja gledao samo trejler, to izgleda odlicno, tako da su i moja ocekivanja povelika. Sacekacu da se skupi vise epizoda...
gervasius twinkleminkleson Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 (edited) Vasic bi po svaku cenu da bude predratna roba, po obicaju predratnih - zajebo se Ja bi reko da se zajebavao. Elem, stavljeno da se skida. Vidjecemo posle. Knjiga mi je bila omiljena onda kad sam je procitao, prije nekih 10-15 godina. Ne znam da li bi mi se sad toliko svidjela, ali sam oduvijek mislio da moze da se pretoci u odlicnu seriju. Edited May 1, 2017 by gervasius twinkleminkleson
gospa buba Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 Po knjizi je radjena serija. Sent from my Le X620 using Tapatalk ako je tako onda moraju mnogo da se potrude da ne valja :d
aram Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 Ja bi reko da se zajebavao. pa i ja bi, al to ima da odvuce u lingvistiku, CvP i ko zna gde...
raindelay999 Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 ako je tako onda moraju mnogo da se potrude da ne valja :D Knjiga je toliko glupa da serija moze samo da je popravi.
Recommended Posts