MancMellow Posted July 17, 2017 Posted July 17, 2017 Poslao još jedan SMS, sorry Moćo, nema šta mi se nije desilo ovog meseca, neam trenutno više...
Simon Posted July 17, 2017 Posted July 17, 2017 Danas izbacila poznanica na Fejsu. Saljite barem SMS ako nemate za vise. Miljana je inace studirala sa mojim najboljim prijateljem, zelim joj sve najbolje Колико још фали да се прикупи та сума?
Moća Posted July 18, 2017 Author Posted July 18, 2017 Jel CHF broj za SMS aktuelan?Aktualan je. Sent from my Le X620 using Tapatalk
Venom Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 Ok, poslao. Kolega koji je poslao za mene poslao jos jednu.
Greek Freak Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 Moco, jel mozes da postavis ostale detalje za uplatu preko racuna? Jel bitna sifra placanja, ili moze 289 (transakcije po nalogu gradjana)? Jel primalac "Fondacija Budi human"? Adresa? Treba li navoditi model i poziv na broj? Izvini ako si to vec postavljao, a ja propustio.
Moća Posted July 19, 2017 Author Posted July 19, 2017 Imaš sve na prvoj strani u prvom postu. Imaš njen dinarski račun a u banci će ti reći kako da staviš za model, mislim da nema potrebe za poziv na broj.
Greek Freak Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 Koliko vidim, u prvom postu ima samo broj racuna. Uplaticu preko e-bankinga. Ako nema poziv na broj, ne treba ni model. Jedino onda ostaje primalac i njegova adresa?
Moća Posted July 19, 2017 Author Posted July 19, 2017 Ja sma kada sam uplaćivao napisao kao adresu Miljana Stanković, Vranje, bitan je broj računa adresa nije.
Moća Posted August 8, 2017 Author Posted August 8, 2017 304 na 3030 ♥️Nažalost, obaveštavamo vas da je Miljanin odlazak u London na transplataciju koštane srži odložen zbog nedostatka novca.Moramo sakupiti još manje od 20.000$ za Miljanu...Miljana ne sme odlagati odlazak na kliniku jer je to može koštati života ...Previše smo blizu da stanemo ovde... Molimo sve vas da pružimo još malo podrške kako bismo pomogli MIljani da ode u London na lečenje.
Recommended Posts