July 17, 20177 yr Poslao još jedan SMS, sorry Moćo, nema šta mi se nije desilo ovog meseca, neam trenutno više...
July 17, 20177 yr Danas izbacila poznanica na Fejsu. Saljite barem SMS ako nemate za vise. Miljana je inace studirala sa mojim najboljim prijateljem, zelim joj sve najbolje Колико још фали да се прикупи та сума?
July 18, 20177 yr Author Jel CHF broj za SMS aktuelan?Aktualan je. Sent from my Le X620 using Tapatalk
July 19, 20177 yr Moco, jel mozes da postavis ostale detalje za uplatu preko racuna? Jel bitna sifra placanja, ili moze 289 (transakcije po nalogu gradjana)? Jel primalac "Fondacija Budi human"? Adresa? Treba li navoditi model i poziv na broj? Izvini ako si to vec postavljao, a ja propustio.
July 19, 20177 yr Author Imaš sve na prvoj strani u prvom postu. Imaš njen dinarski račun a u banci će ti reći kako da staviš za model, mislim da nema potrebe za poziv na broj.
July 19, 20177 yr Koliko vidim, u prvom postu ima samo broj racuna. Uplaticu preko e-bankinga. Ako nema poziv na broj, ne treba ni model. Jedino onda ostaje primalac i njegova adresa?
July 19, 20177 yr Author Ja sma kada sam uplaćivao napisao kao adresu Miljana Stanković, Vranje, bitan je broj računa adresa nije.
August 8, 20177 yr Author 304 na 3030 ♥️Nažalost, obaveštavamo vas da je Miljanin odlazak u London na transplataciju koštane srži odložen zbog nedostatka novca.Moramo sakupiti još manje od 20.000$ za Miljanu...Miljana ne sme odlagati odlazak na kliniku jer je to može koštati života ...Previše smo blizu da stanemo ovde... Molimo sve vas da pružimo još malo podrške kako bismo pomogli MIljani da ode u London na lečenje.