Jump to content

Janko Tipsarević

Featured Replies

Posted

Teniser koji je bio u top10 i naš drugi teniser u istoriji zaslužuje da ima svoj topik. Da je igrao u bilo koje drugo vreme bio bio mnogo popularniji, ovako je ipak samo u Novakovoj senci. 

Ovaj tekst na b92, prenet od argentinskih medija, me inspirisao da otvorim topik jer mislim da dosta ljudi ne zna ni neke osnovne informacije o Janku. http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2017&mm=02&dd=13&nav_id=1230095   

Al bez obzira na rezulutate, meni je on oduvek, uz Zimonju, bio nas omiljeni teniser. Skroman, pametan, normalan... Nas Tipsa :)

Edited by Timmy

Al bez obzira na rezulutate, meni je on oduvek, uz Zimonju, bio nas omiljeni teniser. Skroman, pametan, normalan... Nas Tipsa :)

+1

bravo za temu!

ne mogu da verujem da je nismo imali do sad :o

ali, za janka nikad nije kasno!

posle travnatog dela sezone nas najbolji teniser na listi!

ponovo u prvih 10!!!

:fantom:

Edited by pbg12345

+ biljana!

Je l' one godine kad je isterao™ Federerea do 5og seta (pa izgubio) Novak uzeo prvi AO?? I ako nije, nije drama - dobro je igrao. Tipsa. 

• Author

Imao je Tipsa meceva u 5 setova, ni sam ih vise sve ne pamti :)

jel prvi protiv tih vecih imena  sa hjuitom u dejvis kupu?

• Author

Ajde kopaj...:)

ma najbolje da hocu :D to je vise bilo onako usputno pitanje za vas koji zapravo i pratite tenis

timmy sta mislis koji je plafon tipsarevica? izrazen u rejtingu ili npr uspehom na nekom vecem turniru gs?

top 50 i neko trece kolo mislim da je zicer, moze li do top 20 i nekog cetvrtfinala? :) 

kakav tenis on zapravo igra u ovom trenutku u odnosu na svoje najbolje dane?

lepo je sto je osvojio ona dva celindzera, ali kapiram da to ustvari i nije neki pokazatelj gde je u odnosui na top 100 igrace

mada iskusno je pokupio poene za napredak na rang listi, nema sta :)

gledam sad do kraja maja ne brani skoro nista (28poena), ima tu finog prostora za napredak

gde moze da se vidi na koje turnire je prijavljen?

• Author

Mislim da mu je trenutni kvalitet za top50, da ce to malo popraviti i do kraja godine uci u 30. Ako uspe u 20 to bi stvatno bio uspeh..

Mislim da ce jos jednom doci do 20-30 mesta, tu ostati neko vreme i kad krene na dole, kraj karijere.

• Author

Za neki veci uspeh na jacem turniru je potrebno da se sklope kockice. O je moguće svasta, ali realno tesko da moze do ozbiljnijih rezultata.

Al tenis je sport gde je sve moguće, dobro je sto se vratio, pa da mozemo bar da nagadjamo :)

Imao je Tipsa meceva u 5 setova, ni sam ih vise sve ne pamti :)

na ovaj sam mislio al' nisam imao vremena da kopam

Svi se valjda secamo toga :) Nestvaran mec je odigrao tada.

Tada je Tipsu stigla cuvena komentatorska kletva, Viskovic mu se kasnije izvinjavao zbog toga.

• 2 years later...

Dobar Jankela kod Ivana.

A tek sad vidim da ovaj topic nije otišao dalje od prve strane :cry:.

Ed.

Objavio da će voditi Filipov tim

Edited by dùda