Un-juice Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 vecerasnja epizoda :D ubacili su i Ratka Mladica i srpske obavestajce sa Tadicevom slikom u kancelariji i Slavicu Cukteras... cak i ovdasnjeg moda sa sporta :) sem ove, u petoj sezoni bila je dobra i ona epizoda kada se Teo i Kazo takmice, ostale slabe...
pyrky Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 ova sezona je smecejel se sjeca neko epizode sa jednorogom iza gazdine police sa dvd-ovima, kumerleovom carobnom kornjacom jankom i kazovim perpetuum mobile aparatom? ako bi mi taj neko doturio ime epizode, fala mu dje cuo i dje ne cuo.na imdb-u se zove Becari i kontese(zadnja epizoda druge sezone)
morgana Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 (edited) cekaj, becari i kontese je epizoda sa onom idiotskom serijom sto se snima u stanu irene i lucije (ili kaze i ostalih, nisam sigurna)? sa dobrom katolickom omladinom koja jede vrhnje i sir?hm, mislila sam da to nije ta epizodahvala puno, skinucu je :) Edited March 6, 2010 by morgana
pyrky Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 cekaj, becari i kontese je epizoda sa onom idiotskom serijom sto se snima u stanu irene i lucije (ili kaze i ostalih, nisam sigurna)? sa dobrom katolickom omladinom koja jede vrhnje i sir?hm, mislila sam da to nije ta epizodahvala puno, skinucu je :)jeste ta i ja sam se jedva setio, znam da je epizoda u drugoj sezoni al sam mislio da je u sredini
Kelt Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 (edited) ček, u seriji ili stvarno?pošto je imao saobraćajnu nesreću skoro... Edited March 8, 2010 by Kelt
ToniAdams Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 (edited) daj, ne zezajte...:(edit: nema nista na netu, kontam da je u seriji. nadam se. Edited March 8, 2010 by ToniAdams
Kelt Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Biće da je ovo ""Bitange i princeze" Atentat na gazdu (2010)"prepade me <_< On mi jedan od omiljenijih glumaca
Ryan Franco Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Umro Gazdarenne ako ti je iko ikad od admina zabranio da ostavis vise od dve reci po postu, verovatno su te nesto lozili. daj drugi put makar link, aman! :D
colonelo Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 (edited) Atentat na Gazdu je bila, otprilike, 20-ta epizoda aktuelnog 5-tog ciklusa.Sinoćnja epizoda je bila 24-ta, poslednja u 5-toj sezoni.Naziv epizode je Zbogom žohari i tema je bila komemoracija Gazdi, koju je vodio Kazo.Veći dio epizode su bili flashbackovi - inserti iz ranijih epizoda (the best of Gazda).Ostale detalje neću prepričavati. Edited March 9, 2010 by colonelo
morgana Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 u ovoj sezoni (premda nisam sve gledala) najbolja je ona epizoda sa koncertom riblje corbe
sherman Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 renne ako ti je iko ikad od admina zabranio da ostavis vise od dve reci po postu, verovatno su te nesto lozili. daj drugi put makar link, aman! :Dpotpis!ja sam fan gazde od kad sam prvi put odgledao ovu gej serijicu
darling Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 (edited) u ovoj sezoni (premda nisam sve gledala) najbolja je ona epizoda sa koncertom riblje corbeslazem se s tobom, iako sam gledala sve. teska srca priznajem da je ova sezona bila jadnjikava. ali sam, ko sto rekoh, svejedno ogledala sve, a gledacu i dalje. volim bip. Edited March 9, 2010 by darling
Ajant23 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Gazda mi jeb bio omiljeni lik...Omiljena replika: "Jebo nas onaj ko nas pomiri!"
Recommended Posts