Jump to content
IGNORED

Bitange i Princeze

Patrick Mbomba

Recommended Posts

Posted

vecerasnja epizoda :D ubacili su i Ratka Mladica i srpske obavestajce sa Tadicevom slikom u kancelariji i Slavicu Cukteras... cak i ovdasnjeg moda sa sporta :) sem ove, u petoj sezoni bila je dobra i ona epizoda kada se Teo i Kazo takmice, ostale slabe...

• 1 month later...
Posted
ova sezona je smecejel se sjeca neko epizode sa jednorogom iza gazdine police sa dvd-ovima, kumerleovom carobnom kornjacom jankom i kazovim perpetuum mobile aparatom? ako bi mi taj neko doturio ime epizode, fala mu dje cuo i dje ne cuo.
na imdb-u se zove Becari i kontese(zadnja epizoda druge sezone)
Posted (edited)

cekaj, becari i kontese je epizoda sa onom idiotskom serijom sto se snima u stanu irene i lucije (ili kaze i ostalih, nisam sigurna)? sa dobrom katolickom omladinom koja jede vrhnje i sir?hm, mislila sam da to nije ta epizodahvala puno, skinucu je :)

Edited by morgana
Posted
cekaj, becari i kontese je epizoda sa onom idiotskom serijom sto se snima u stanu irene i lucije (ili kaze i ostalih, nisam sigurna)? sa dobrom katolickom omladinom koja jede vrhnje i sir?hm, mislila sam da to nije ta epizodahvala puno, skinucu je :)
jeste ta i ja sam se jedva setio, znam da je epizoda u drugoj sezoni al sam mislio da je u sredini
Posted (edited)

ček, u seriji ili stvarno?pošto je imao saobraćajnu nesreću skoro...

Edited by Kelt
Posted (edited)

daj, ne zezajte...:(edit: nema nista na netu, kontam da je u seriji. nadam se.

Edited by ToniAdams
Posted

Biće da je ovo ""Bitange i princeze" Atentat na gazdu (2010)"prepade me <_< On mi jedan od omiljenijih glumaca

Posted
Umro Gazda
renne ako ti je iko ikad od admina zabranio da ostavis vise od dve reci po postu, verovatno su te nesto lozili. daj drugi put makar link, aman! :D
Posted (edited)

Atentat na Gazdu je bila, otprilike, 20-ta epizoda aktuelnog 5-tog ciklusa.Sinoćnja epizoda je bila 24-ta, poslednja u 5-toj sezoni.Naziv epizode je Zbogom žohari i tema je bila komemoracija Gazdi, koju je vodio Kazo.Veći dio epizode su bili flashbackovi - inserti iz ranijih epizoda (the best of Gazda).Ostale detalje neću prepričavati.

Edited by colonelo
Posted

u ovoj sezoni (premda nisam sve gledala) najbolja je ona epizoda sa koncertom riblje corbe

Posted
renne ako ti je iko ikad od admina zabranio da ostavis vise od dve reci po postu, verovatno su te nesto lozili. daj drugi put makar link, aman! :D
potpis!ja sam fan gazde od kad sam prvi put odgledao ovu gej serijicu
Posted (edited)
u ovoj sezoni (premda nisam sve gledala) najbolja je ona epizoda sa koncertom riblje corbe
slazem se s tobom, iako sam gledala sve. teska srca priznajem da je ova sezona bila jadnjikava. ali sam, ko sto rekoh, svejedno ogledala sve, a gledacu i dalje. volim bip. Edited by darling
Posted
Umro Gazda
jel moze da se renne banuje do 2017?
Posted

Gazda mi jeb bio omiljeni lik...Omiljena replika: "Jebo nas onaj ko nas pomiri!"