Duci Simonovic Posted February 6, 2017 Author Posted February 6, 2017 Nije lepo terati šegu sa tudjim zdravljem.
vathra Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Са мном је у војсци био један дечко из Панчева, имао је проблеме са ураслим ноктима. Коју годину пре је ишао да оперише у Панчеву, међутим изгледа да је дебил од доктора нешто зезнуо, те се њему закомпликовало и морали су да му скрате ножни палац за једну кошчицу (ону на којој је нокат). Кад је дошао у војску, један од прегледа је био и за стопала, и одмах су упућивали војнике са ураслим ноктима на операцију. Дечко се нормално противио операцији (није хтео да остане и без другог палца), али су га лако убедили да то умеју да раде (у ствари углавном то и раде па су накупили праксе).
gagilija Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 pa ima pedikir salona koji se bave tim problemom. kako to moze da se iskomplikuje uzas zivi. uglavnom znam da je jedna moja rodjaka isla negde na vracar kod nekog staaaarog majstora za medicinski pedikir i da joj je to sredio. i da je bas specijalista za urasle nokte, negde po inostranstvu zavrsavao te skole kurseve.
Zli Gli Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 može link na tu zlijevu sa footfetishom? Nije ni predstavljena vizuelno do sad, pomenuo sam samo na jednoj temi to grozno iskustvo koje sam (zamalo) doziveo. Here she is:
duda Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 (edited) jedva nađoh ovu temu i vidim na njoj bilo više sprdanja nema veze, kad je muka, nisi preterano osetljiv na druge stvari elem, odavno imam problem sa uraslim noktima na palčevima, takva mi genetika, tj, građa prstiju to do sada nije bilo toliko problematično, redovno kod pedikira i teraj sada, zog toga što nisam bila u prilici da odem kod pedikira a i zbog ruke u gipsu nisam sama mogla detaljno da se pozabavim noktima (bila na planini), stvari su se zakomplikovale, došlo do upale, šta znam više šta elem, u poslednjih mesec dana sam tri puta bila kod svoje pedikirke a taj palac i dalje nije saniran, tj. pravi mi problem stalno je umotan i stalno namazan hidrociklinom, ali ne vredi, boli pa boli, tako da sam malo izgubila poverenje u nju sada sam stigla dotle da ne idem ni u DZ tj na terapiju za ruku, moram malo da iskuliram kući e ne bi li se to nekako smirilo, to što sam u poslednje vreme hodala u poluraspadnutim patikama, takođe nije pomoglo da li iko zna baš baš dobrog pedikira za medicinski pedikir ? još uvek mi se ne ide kod hirurga, jer sam čula da se često to i ne završi kako treba takođe, ne bih išla kod privatnika koji se reklamiraju da rade sa laserom moja frizerka vodila kćerku, pa od cene koja se na sajtu reklamira od 18 k, to je naraslo na 40 k i tu još nije kraj @gagilija, vidim da si pisala o nekom dobrom pedikiru, jeste da je bilo davno, ali ko zna, da li možeš da saznaš nešto o njemu, gde je i da li još radi ? Edited December 27, 2023 by dùda 1
morgana Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 (edited) raspitivala sam se prije par g za medicinski pedikir za mamu i tada naisla na brojne preporuke za salon miki u dzordza vasingtona. mama je svoj problem uspjela da rijesi sama pa ne mogu da prenesem iskustvo. mozda mozes da pogledas i na ana.rs, a u svakom slucaju i da potrazis podologa. Edited December 27, 2023 by morgana 1
Caligula Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 (edited) 1 hour ago, dùda said: jedva nađoh ovu temu i vidim na njoj bilo više sprdanja nema veze, kad je muka, nisi preterano osetljiv na druge stvari elem, odavno imam problem sa uraslim noktima na palčevima, takva mi genetika, tj, građa prstiju to do sada nije bilo toliko problematično, redovno kod pedikira i teraj Nisam imao taj problem do skoro, a onda na oba palca na nogama u isto vreme - shvatio sam da je to zato sto dok sedim i radim uprem palcevima o pod i tako satima svaki dan. Nebitno, trajalo je par nedelja ali uz besomucno mazanje antibakterijske masti se najzad smirilo. O pedikiru nisam razmisljao, imam anticivlilizacijski gard da mi iko prcka oko noktiju, cak ni kod frizera/berbera ne volem da idem Imas takodje onu rusku mast sa crvenim krstom na tubi, ona je dobra za sve sem za jelo Edited December 27, 2023 by Caligula 1
Valk Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 @dùda moja drugarica ima najgrđe nokte na palčevima koje možeš da zamisliš. Rastu nakazno donekle a onda moraju na čupanje kod hirurga. Rešila je stvar odlascima kod neke Ruskinje koja radi medicinski pedikir, pitaću je za cenu i kontakt ako hoćeš.
duda Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 Hvala @morgana, hvala @Caligula ja sam sada na hidrociklinu, čini mi se da mora antibiotska mast da bi mi se to malo smirilo, pa onda opet da idem nekuda, ne znam doduše kuda, tačno imam osećaj da je tu ispod nokta nešto (mada je ova iz tri puta seckala i vadila delove nokta) , možda neki mali, zaostali deo nokta, koji tu pravi sranje a inače sam čula (i kupila) namensku mast za omekšavanje noktiju, to je neka alfa-beta mast, tom mašću sada mažem ostale nokte da bih lakše mogla da ih lepo isečem, ali ovaj jedan mi je pod upalom, moram prvo to da saniram. mada je istina i da se to teško sanira dok se sve ne izvadi. nemam pojma, prosto mi je vuše muka da idam na to ''kopanje'', svaki put sam zvezde brojala, kukala sam tamo i vikala da me ni lom ruke nije toliko boleo i zbilja nije evo te kremice 1
duda Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 Just now, Valkyrie said: @dùda moja drugarica ima najgrđe nokte na palčevima koje možeš da zamisliš. Rastu nakazno donekle a onda moraju na čupanje kod hirurga. Rešila je stvar odlascima kod neke Ruskinje koja radi medicinski pedikir, pitaću je za cenu i kontakt ako hoćeš. pitaj molim te, ovo je sada već problem koji je baš nemali ove nedelje ne idem na terapije zbog toga, sedim kući u otvorenim papučama, ruku vežbam kući, ono što mogu, jbg
Lord Protector Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 Medicinski pedikir Suzana u Bulevaru, preporuka 1 1
Recommended Posts