mustang Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 (edited) kad ste vec krenuli sa spominjanjem filmova koji na vas uticu tako da zaspite ... :) za mene je to donnie darko. ni dan danas ne znam o cemu se radi u filmu. mislim da sam ga iz 3 puta minimum gledala ali ne mogu da spojim u celinu. donnie darko ima neku hipnoticku energiju na mene bez obzira koliko sam razbudjena. sublimarno me samo patosira u horizontalu. najgrdje je sto sam posle tog neuspeha uzela skript originalni da procitam i isto mi se desilo, 3 strane i ja gotova Edited January 31, 2017 by mustang
Jeremija Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 (edited) Sad si se napenalila, ali nemam srca da šutiram... :) Kod mene je to Odiseja, kao mali sam strašno voleo da ga gledam, ali bih svaki put zaspao kod Jupiter and Beyond the Infinite, a budio se kad se Dejv Boumen pretvara u Dete Zvezdu... Edited January 31, 2017 by Jeremija
James Marshall Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Meni sve od Tarkovskog, jebga, kad krenem da ga gledam u 2 ujutro :D
Jeremija Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 E, tu se slažem 100%, iako sam veliki ljubitelj njegovih dela. Gledao sam nedavno ponovo i Stalker i Solaris, i čovek se prosto bori da kroz njih ne zaspi.
Sara Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Ja zaspala na Betmen protiv Supermena, dva puta. Još nisam stigla do kraja filma.
Lancia Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Za sada, La la land radi odlicno, 2/2. Nema ni propratnih efekata, nista lose nisam sanjao, ni preterano hrkao. To be continued.
Leia Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 (edited) Kronenbergov Naked Lunch (1991), od prvog pokusaja na FESTu tih ranih 90tih do dana danasnjeg, nisam uspela da ga dogledam, stvarno mi nije jasno.. mislim da je to bio jedini put da sam zaspala u bioskopu, ono bas zaspala zaspala, budila se povremeno i u magnovenju pomalo gledala film. a nije los definitivno (ono koliko sam videla), svidja mi se i naivni dizajn tih njegovih cudovista pre nego sto su kompjuktori preuzeli i ucinili stvari sterilnim. bila i na izlozbi pre neku godinu u amsterdamu, o njegovim filmovima uopste gde se moglo sve to videti up close, bas zanimljivo. mozda opet probam, al strepnja mi je jaca od nade Edited February 1, 2017 by Leia
Mil@n Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Mene je u nekom periodu adolescencije uspavljivao Waynes World. Sada su to uglavnom serije jer znam da film neću izgurati a ne volim da gledam iz dva dela...
Ajant23 Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 (edited) Odiseja sve od Tarkovskog Betmen protiv Supermena La la land Naked Lunch (1991) mustang još jednom pokazuje iznenadnost svog drugačijeg uma stvarajući topic na kome ladno ruku pod ruku idu: La La Land, Betmen protiv Supermena, Kjubrik, Tarkovski, Kronenberg... Snažno me podseća na Žigu ( :ziga: ) kada je dao gol Romi nogom iz daljine, praktično deža vi... Edited February 1, 2017 by Ajant23
boshoku Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 definitivno stalker - sporiji film, msm da ne postoji
Jozef K. Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Dom za vešanje, dva puta zaspao. Titanik, nebrojeno puta za vreme bombardovanja. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Joe D Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Under the Skin sa Skarlet Đo Henson. e ovaj. jedva sam ga pogledao iz nekoliko puta.
Kanzas siti zez Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Prvih par epizoda Vajera. Mislim da sam tek iz treceg gledanja presao trecu epizodu. Ostalo je istorija :)
Recommended Posts