Eraserhead Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Alternative facts time: Kellyanne Conway Refers to Fake Bowling Green Massacre https://youtu.be/g-w16cyQ8wQ Sve je to isto.
ObiW Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Да се ти и ја разиђемо. Ћао Neces vise da me juris po forumu?
Lord Protector Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=RWo5F9vPNI0&feature=youtu.be
Dagmar Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Jako lepo kako ljudi koji imaju problem sa samim sobom to fino eksternalizuju u radikalnu desnicu. Na stranu to, svakog muškarca koji se blajha na plavo da bi se pravio na arijevca treba zaključati i baciti ključ.
Ravanelli Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 (edited) ovaj majlo sjeban depresivni manijakalni trol, sin krimosa, kome su praktično posvećene 2 sezone south parka uispeva da uradi sve ovo. ne mogu da verujem azealia ovo plus što tri godine kolje piliće u ormanu. bolest Edited February 3, 2017 by Ravanelli
Lord Protector Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 (edited) @dagmar Eto ti ga sad, šta fali što se blajha, on je salonski gej desničar, nije drvoseča. Edited February 3, 2017 by slow
Dagmar Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 ovaj majlo sjeban depresivni manijakalni trol, sin krimosa, kome su praktično posvećene 2 sezone south parka uispeva da uradi sve ovo. ne mogu da verujem Ma bukvalno. al nije jad što je on malo paćeno govance, nego ti koji su šatro normalni, a ovakvo stvorenjce ih "inspire". @dagmar Eto ti ga sad, šta fali što se blajha, on je salonski gej desničar, nije drvoseča. Sve mu fali, jadan je i bedan a jadniji samo oni koji ga slušaju ko da je on sad neko ozbiljan. Mada jebi ga, ovaj je sjeban, i jadan, i bedan, ali gomila ljudi koji žive okolo, rade, prave decu su jednostavno beskonačno priglupi.
Leia Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 ali puhleeez svako ko je proveo 2min u njegovom drustvu ili 2sec u njegovoj spavacoj sobi zna da on nije white suprematist :D procitah negde da se tvorci south park-a zale kako ne znaju kako vise da se sprdaju sa trumpom i ekipom jer je realnost postala ludja od njihovih sprdnji, nije im lako zaista...
Lord Protector Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 (edited) Mislim da se u ovom slučaju posmatraju nebitne stvari. Majlo jeste trol, ali to nije slučajno, glupo i jadno, leva totalitarna uzurpacija medija, univerziteta i institucija gazi prava slobodnog izražavanja garantovanih Prvim amandmanom. Majlo pokušava da naruši tu totalitarnu atmosferu Severne Koreje i to mu na žalost glupavih protivnika uspeva, voleli mi njega ili ne. Protivnici nemaju snage da se suprotstave argumentima i jedino što im je ostalo je da divljaju i pale univerzitet, a kontrolisani mediji da otvoreno lažu o incidentu. Edited February 3, 2017 by slow
Eraserhead Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Ekstremna levica i ekstremna desnica u fajtu. Oci povadili sto bi posten srpski narod rekao. Na celu sa Jadnopulosom.
Ravanelli Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 (edited) Mislim da se u ovom slučaju posmatraju nebitne stvari. Majlo jeste trol, ali to nije slučajno, glupo i jadno, leva totalitarna uzurpacija medija, univerziteta i institucija gazi prava slobodnog izražavanja garantovanih Prvim amandmanom. Majlo pokušava da naruši tu totalitarnu atmosferu Severne Koreje i to mu na žalost glupavih protivnika uspeva, voleli mi njega ili ne. Protivnici nemaju snage da se suprotstave argumentima i jedino što im je ostalo je da divljaju i pale univerzitet, a kontrolisani mediji da otvoreno lažu o incidentu.Koji argumenti zaboga? To je infantilnost koja ne zna da prica (pod uslovom da im to smeta uopste) nego to pretvara u nekakve koncepte kojima je otprilike sadizam na prvom mestu, pa onda ostalo. Maltretiranje ljudi preruseno u onlajn trolovanje? Pratio sam par puta kako to izgleda i nije kao kada uhvate nekog imbecila poput sajbervanderlast, vec tipa uhvate devojku koju je neko maltretirao i onda dokazuju poentu time da nije za bolje od spremanja sendvica i da je zasluzila sto joj je rekao neki pickopacenik. Npr Martin Shkreli je jaka faca u tim zaednicama. Digao cene lekova 500% trolololo! Okacio je znacku pepea zabca i bas je super lik. Tim istim iskrivljenim pogledom i kontriranjem normalnom su i privoleli Trampa. Poprilicno sam siguran da bi se otvorenom debatom postiglo vise od toga da ekstremno polarises i maltretiras ljude da bi dokazao poentu. Interesantno je da Majlo voli da maltretira, ali ne voli da bude maltretiran. Npr voli da objavljuje adrese i telefone ljudi koji potom dobijaju smrtne pretnje, medjutim kada mu posalju mrtvog misa postom prodje kroz psiholosku traumu. ---' Mislim da je to trenutna faza razvoja internet zajednica koja ce brzo postati uncool, ali koja kolicina bolida je u pitanju je zabrinjavajuce. Edited February 3, 2017 by Ravanelli
Dagmar Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Mislim da se u ovom slučaju posmatraju nebitne stvari. Majlo jeste trol, ali to nije slučajno, glupo i jadno, leva totalitarna uzurpacija medija, univerziteta i institucija gazi prava slobodnog izražavanja garantovanih Prvim amandmanom. Majlo pokušava da naruši tu totalitarnu atmosferu Severne Koreje i to mu na žalost glupavih protivnika uspeva, voleli mi njega ili ne. Protivnici nemaju snage da se suprotstave argumentima i jedino što im je ostalo je da divljaju i pale univerzitet, a kontrolisani mediji da otvoreno lažu o incidentu. Jedino što bi Majlo trebalo da može da naruši je noćno zaključavanje mentalne institucije. U totalitarnoj Severnoj Koreji ga ne bi ni bilo. U suštini on je odličan primer do čega dovodi preterana tolerancija u zapadnim društvima, kojekakvi paćenici idu naokolo kao da su normalni i kao da imaju šta da kažu i prosipaju proliv direkt u glave priglupih humanoida kojima je neko dao podjednaka prava kao nekome ko u mozgu drže još ponešto sem slame. Otprilike samoubistvo demokratijom.
Hella Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 U suštini on je odličan primer do čega dovodi preterana tolerancija u zapadnim društvima, kojekakvi paćenici idu naokolo kao da su normalni i kao da imaju šta da kažu i prosipaju proliv direkt u glave priglupih humanoida kojima je neko dao podjednaka prava kao nekome ko u mozgu drže još ponešto sem slame. imali smo to i ovde pa vidi samo šta je baba uradila s gepratom i bergasom 2012 božemesakloni
mandingo Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 (edited) Isuse, pa Milo (slicno kao i mnogi youtuberi) su postali medijumski exponirani zahvaljujuci gamergate-u. Dakle, kao reakcija na levicarsko (uglavnom feministicko) lupetanje o video igrama. Danas je Milo u spotlight, ne zato sto ce 100-tinjak ljudi doci da ga slusa na govoru, vec zbog toga sto ce izazvati reakciju kao prekjuce, ili kao prosle nedelje u Sijetlu ili kao u DePaul-u prosle godine. Jednostavno, ljudi vole kad su levicari - triggered. Lol Edited February 3, 2017 by mandingo
Venom Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Mozda je nesto do imena, deluje da je svako ko se zove Milo psiho.
Recommended Posts