boshoku Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Narod k'o narod/stoka što stoka? narod ko narod - en masse je svuda neobrazovan il neinformisan
iDemo Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 što stoka? narod ko narod - en masse je svuda neobrazovan il neinformisanPa je l' piše lepo - precrtati nepotrebno, ne? Sent from my GT-I9305 using Trapatalk.
Gricko Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Tiha većina za EO. 49% prema Ipsosu. The Jan. 30-31 poll found that 49 percent of American adults said they either "strongly" or "somewhat" agreed with Trump's order, while 41 percent "strongly" or "somewhat" disagreed and another 10 percent said they don't know.
Eraserhead Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 (edited) Samo pokazatelj koliko bi se lako fasizam primio. Freedom... My ass. Edited January 31, 2017 by Eraserhead
MNE Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Zapamti i utuvi: ako pukne atomski - nema posle, nema - nista. kazali ti Tarabići?! djeluje ti apsolutno nerealno da nakon taktičke nuklearke bačene na ISIS od strane USA ili Rusije nebitno ta država bude ono opomenuta osuđena šta god od međunarodne zajednice i za idućih 100 god. niko ne iskoristi atomku?! niko od nas ovdje nema pojma kakva je strategija velikih sila u slučaju da neko iskoristi atomsko oružje jer su to uglavnom najstrožije čuvane državne tajne, buniš se što ja pričam o nuklearkama bez ustručavanja a ti pričaš o budućnosti kao da imaš kristalnu kuglu
mlatko Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 PrimA se fasizam lako i bez vazelina. Krim, Donbas and other freedoms... isti
Eraserhead Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 PrimA se fasizam lako i bez vazelina. Krim, Donbas and other freedoms... isti Tacno. Vecina ruskih opolcenika kao i njihova desnosektorovska bratija sa druge strane su fasisoidne strukture. Naravno ovo je strasnije jer se ne radi o tome da su tamo neki psi rata sa ekstremnim stavovima nego politicka elita na vlasti gura populisticke ideje na mala vrata manipulisuci strahom i sve se top desava u najmocnijoj zemlji na svetu.
MNE Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Šta konkretno smatraš populističkim idejama?! Ja mislim da je mnogo veći problem kako se te ideje sprovode nego same ideje.
iDemo Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Šta konkretno smatraš populističkim idejama?! Ja mislim da je mnogo veći problem kako se te ideje sprovode nego same ideje. je l' i ti #pitaszadruga ili samo nako? ja #pitamzadruga.
James Marshall Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Bog, napravio rijaliti od izbora za sudiju VS :0.6:
Eraserhead Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Šta konkretno smatraš populističkim idejama?! Ja mislim da je mnogo veći problem kako se te ideje sprovode nego same ideje. Par primera sirenje straha od muslimana, sirenje propagande o meksikancima, narativ o trgovinskim sporazumima koji stete Americi. Ima toga jos dosta. Kao sto vidis svaki put se radi na nekom iracionalnom strahu. Ali ako se uzme u obzir da je psiho pre par godina tvitovao kako vakcine izazivaju autizam onda nista ne treba da cudi. Zivimo u vremenu kakofonije u kom ne postoji filter izmedju informacija i korisnika informacija a broj klikova postaje vazniji od istine. Tome podlezu i ozbiljni mediji a ne kojekakvi portali. To daje sansu za svakakve manipulacije. Internetizacijom u debilizaciju.
mlatko Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Tacno. Vecina ruskih opolcenika kao i njihova desnosektorovska bratija sa druge strane su fasisoidne strukture. Naravno ovo je strasnije jer se ne radi o tome da su tamo neki psi rata sa ekstremnim stavovima nego politicka elita na vlasti gura populisticke ideje na mala vrata manipulisuci strahom i sve se top desava u najmocnijoj zemlji na svetu.:DIskusno si uvideo desnosektorsku potencijalnu zamku. E sad, sta je pre snelo koku? Ko je iza narandzaste tarabe cackao mecku...? Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
MNE Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Par primera sirenje straha od muslimana, sirenje propagande o meksikancima, narativ o trgovinskim sporazumima koji stete Americi. znači da nije Donalda ne bi bilo toga?! Donald je proizvod svega toga a ne uzrok.
Recommended Posts