Jump to content
IGNORED

Trump - hoće li biti impeachment ili 8 godina drugačijeg predsednikovanja?

radisa

Recommended Posts

Posted

Loš ti je lični utisak.

Videćemo. Sve što si ti naveo je takođe lični utisak pa će se brzo ispostaviti da li je loš ili dobar.

Posted

Krugmanov kredibilitet je nula, otkako se sam deklarisao kao partijski potrcko

+1

Hvala bogu kad je Trampara autor strategije "Pivot to Asia" i kad je on taj koji je vojno opkolio Kinu :fantom:

Памте људи мање него кокошке.

Posted

Hvala bogu kad je Trampara autor strategije "Pivot to Asia" i kad je on taj koji je vojno opkolio Kinu :fantom:

Dok nije psiho dosao na vlast nismo imali najave sukoba. Bio je to business as usual. Sad hvala Bogu kako nema okova uzasnog establismenta mozemo da uzivamo u carolijama.

Posted

Ne razumes, sve je to isto. Pivot to Asia ti je isto sto i rat sa Kinom. Odjednom je otkriveno da je Kina opkoljena, itd. Stanje redovno.

Posted

kakav je samo haos napravio ovaj ludak za samo 7 dana pa to je neverovatno.

upravo sada prica sa Putinom telefonom i pravi one svoje idiotske grimase.

Iran vec najavio da ce zabraniti ulaz US gradjanima.

samo me tesi sto nece ova vladavina biti dugog vjeka.

Posted (edited)

Заједно си са њим у кабинету? Или негде има пренос? Или да не да Бог видиш на даљину?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by porucnik vasic
Posted

Заједно си са њим у кабинету? Или негде има пренос? Или да не да Бог видиш на даљину?

Sent from my iPhone using Tapatalk

imam TV prijemnik.

Posted

al' kako ce popiti po narandzastoj pichci od kine to ce biti uzivancija, naravno ne mislim na takmicenje u fuziji nego na sve ostalo.

Posted

Jebeš ovaj svet kada se svetioniku slobode i demokratije zamera sukob s jednom od preostalih neljuckih-socijalističko-nedemokratskih zemalja...

Posted

na yt kažu da je Velika Amerika jača :fantom:

najebase japanci ko zuti  :(

Posted

imam TV prijemnik.

И иде директан пренос телефонског позива Путину?

• Create New...