Jump to content
IGNORED

Australian open, 16-29. januar 2017.

Timmy

36 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

koji god da prodje, rodzer moze mirno vec da upise sebi jos jedan gs :fantom:

Edited by aram
  • Replies 966
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

71

• Jeremija

64

• Malvo

52

• Zli Gli

50

Posted

Konačno, posle toliko set lopti. Jupi.

Posted

Kako je Rafa spasio par, onu prvu pogotovu. Nadal se na ovom turniru odlicno vadi iz govana i dobija neke bitne poene, nesto sto se nije desavalo tokom poslednje 2 godine, a karakteristicno je bilo za njega.

Da, idi Bugarine u dupe, a ne daj bože da se spomene da je Nadal odigrao kao bog svaku od tih lopti.

Posted

posle dva uzastopna meca u 5 setova?

hmmmm

Posted

Znao sam da ce ga brejkne Bugarce posle onog posta  :D , ali dobro nema veze, bice sad zanimljivo. 

Posted

Rodžer nije pobedio Nadala na nekom slemu 10 godina, zgazio bi ga Nadal po običaju, od Dimitrova ne znam šta da očekujem ako (da kucnem u drvo) prođe u finale. :)

Posted (edited)

Nikad se ne zna, Australian Open je primetno brži nego prethodnih sezona. U svakom slučaju, ništa nije gotovo.

Edited by Jeremija
Posted

Vise od 48 sati za odmor su dovoljni cak i 1 oldereru. A plus i def. brza podloga...

Posted

Nikad se ne zna, Australian Open je primetno brži nego prethodnih sezona. U svakom slučaju, ništa nije gotovo.

Nadam se, makar danas neka pobedi Grigor, samo da ne moram ostatak godine da čitam na sve strane o najboljem rivalstvu svih vremena. :puke:

Posted

gori si od Dude  :fantom:

Posted

gori si od Dude :fantom:

Hvala na komplimentu :wub:

Ne znam, mozda je domene, al ovo sto gledam meni deluje kao jedan izvrstan mec. Za WTA standarde :fantom:

Posted

шта се сада десило? Што стоје?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...