nisam ja Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Ovi omladinci su teške šupendare ako dozvole da pokal ponesu Dederer ili Raspal. Mada jeben ristepak bih imao za Feđu ako bi poneo ovo.
Jeremija Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Daleko je to od omladine, Wawrinka 32, Dmitrov 26. Ali generalno današnji tenis ima problem sa prilivom mladih, kvalitetnih igrača.
Timmy Posted January 25, 2017 Author Posted January 25, 2017 Ja cu navijati za Fedal finale, pa da ga Rafa oduci kao nekad. I da krene ponovo ka njegovih 17. A i popularnosti tenisa bi dosta doprinelo tako finale
Jeremija Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Meni svaki od ove četvorice da pobedi je super, nekad sam navijao protiv Federera, ali me je osvojio svojom igrom u 36-oj godini.
189- Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 bugarin ce se usrati 100%. osvaja manje od 10 gameova protiv rafe
Malvo Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 I ja mislim da Fed dobija Wawu,makar na autoritet...ovakvu sansu tesko da ce propustiti. Dimitrov je neozbiljan lik,cudo da je i dovde dosao. Tuta je u velikom naletu i dobro je da je zivnuo. Pre godinu dana je toliko bio propao da nije znao sta ce sa sobom, u jednom momentu je imao pet uzastopnih turnira gde je ispao u prvom kolu (Madrid, Rim, RG, Stutgart, Kvins). Zivnuo je na americkoj turneji, povratio samopouzdanje i evo ga nazad.
Timmy Posted January 25, 2017 Author Posted January 25, 2017 Meni svaki od ove četvorice da pobedi je super, nekad sam navijao protiv Federera, ali me je osvojio svojom igrom u 36-oj godini. Ja napisah neki dan da se borim da ne navijam prvi put u zivotu za njega :) Kako da mu covek ne skine kapu... Moje simpatije svakako idu Rafi od ovih preostalih. Isto sam mislio i u QF.
iDemo Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 Je l' ovde neko rece ili na tnjiteru - Sten ako osvoji imace jedan vise GS od Mareja (so much so about Big 4)... :)
iDemo Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 Da ne bude zabune - Rafa da osvoji al' ako obeca da ce jos da RG/GS za zivota da uzme. Moze i preko Nola. Ako bash mora.
Jeremija Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 Baš mi je drago za Veneru, Koko je teška sirovina - ima visinu i snagu, ali ne i finese.
duda Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 (edited) žensko finale iz snovatm <_< ajmo mlađano bugarče tj. za ostale me baš briga, nekako mi baš svejedno ko će od ostale trojke da uzme teoretski bi najbolje bilo da to, ako već nije dimitrov, bude sten, ali svejedno, ovaj naš je ionako odustao od borbe za goata Edited January 26, 2017 by dùda
Jeremija Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 žensko finale iz snovatm <_< ajmo mlađano bugarče tj. za ostale me baš briga, nekako mi baš svejedno ko će od ostale trojke da uzme teoretski bi najbolje bilo da to, ako već nije dimitrov, bude sten, ali svejedno, ovaj naš je ionako odustao od borbe za goata To je ovde glavno, ranije sam navijao protiv Federera i Nadala, sad me baš briga.
simetrije Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 E, sad, pobednik prvog polufinala zavisiće dosta od toga kako će Stan ući u meč - sa spuštenim gaćama, kao što često radi protiv svog uspešnijeg zemljaka, ili sa onim ubilačkim "sve će ve iscepam" stavom (pomoću kojeg je jedini mogao dobiti Nola na vrhuncu forme)
Recommended Posts