Dziber Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 (edited) samo da fedal ispadne. tenis se vise ne bi mogao pratiti da rodzer uzme 18, a ni rafin 15 (plus svaki GS dva puta) pppisaj Fedjo pppo sirotinji Edited January 24, 2017 by Dziber
duda Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 dobio roger krila ići će ovde jako i do samog kraja vavrinke
Zli Gli Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Borio se Misa u drugom, imao 3:1 i na 5:4 neku mini sansu za set ali rutinski ipak, previse se zaletao iako je osvojio vise dugih poena i pokazao da ni u tome nije toliko los. Da je bio malo strpljiviji, imao bi malo vise sanse. Osvaja Vavrinka, to je odavno jasno.
gone fishing Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 ovo je sada šansa sad il nikad za montenigersa
duda Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 prvo, uopšte nisam uverena da će đetić proći nadala, potonji se naoštrio opasno a onda tek da prože vavu, pa ni feda, nema ni promil šanse ako osvoji, ima da ga stavim (teškom mukom) kao avatar, ali samo na 7 dana, to mi je maksimum
aram Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 prvo, uopšte nisam uverena da će đetić proći nadala, potonji se naoštrio opasno a onda tek da prože vavu, pa ni feda, nema ni promil šanse ako osvoji, ima da ga stavim (teškom mukom) kao avatar, ali samo na 7 dana, to mi je maksimum pa cini mi se da su mu vece nego vavrinki da prodje federera. raonic je dobio nadala tri puta u poslednje dve godine, vava feda isto toliko puta u celoj karijeri... enivej, ovo mu je nau or never, tako da mislim da ce da grize zaozbiljno, a iskustva bi trebalo sad vec da ima dovoljno.
nenad Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 fed vava polufinale ce zavisiti iskljucivo od stena, tj od toga koliko ce on dobro odigrati, ako bude blizu svog maksimuma fed tu nema sta da trazi. problem za stena moze biti cinjenica da je on sada objektivno favorit, ne samo u tom mecu vec i za titulu, sto nije bio slucaj do sada.
Jean-Luc Picard Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Federer je favorit na ovako brzoj podlozi.
duda Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 (edited) Federer je favorit na ovako brzoj podlozi. otkad je ao brza podloga ? Edited January 24, 2017 by dùda
Time Crisis Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 otkad je ao brza podloga ? Ove godine je definitivno brža nego inače
Recommended Posts