levi Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Biću razočaran ako sada ne pročitam barem 20 strana o Endijevoj ženi, familiji, ishrani, praznoverju i generalno potpuno neshvatljivom odnosu prema životu. Izgleda da se o tome piše samo kad ima razloga za to
iDemo Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Auh, sad tek vidim da se jos uvek igra u Melburnu. Dimitrov i Gaske. I to tek drugi set. Koliko je uopste sati tamo, dva ujutro? Poceli su par minuta posle ponoci. pa (srecom samo) tri seta
iDemo Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 samo da fedal ispadne. tenis se vise ne bi mogao pratiti da rodzer uzme 18, a ni rafin 15 (plus svaki GS dva puta) Nadal ako uzme onda mora jos najmanje 2 - zbog kosmicke pravde i to...
levi Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 (edited) Što je idiotski. Za to bi trebalo da postoji neko pravilo, da ne može da se počne posle npr 22 i da ne može da se igra posle ponoći Sad Kerber čeka ovu dvojicu i igraće do ponoći, a ostali tereni zvrje prazni Edited January 22, 2017 by levi
gone fishing Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 sada je jasna titula koju je pre dve nedelje uzeo djokold protivu smareja, ni jedan ni drugi nisu u formi, a i škot se izgleda zadovoljio dolaskom na 1 mesto pa sada treba očekivati pad ^_^ , samo da olderer to ne iskoristi i izlešinari još koji gs i još koju nedelju na 1 mestu <_<
iDemo Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Što je idiotski. Za to bi trebalo da postoji neko pravilo, da ne može da se počne posle npr 22 i da ne može da se igra posle ponoći Sad Kerber čeka ovu dvojicu i igraće do ponoći, a ostali tereni zvrje prazni Unazad par godina se Tomic zalio valjda je zavrsio negde posle 3(am) - pola 4.
duda Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 ovaj federer ne zaslužuje ništa drugo nego naklon do poda jbt, tačno se vidi koliko on uživa da se nadmeće i opušten je totalno
Cash Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 ovaj federer ne zaslužuje ništa drugo nego naklon do poda jbt, tačno se vidi koliko on uživa da se nadmeće i opušten je totalno +1
Aleksandar88 Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Meni nije jasno da ovde na forumu, ni u svetlu ovih dogadjaja sa Djokovicem, ne vidite koliki je sampion Federer. Covek ima skoro 36 godina, drzi gotovo sve rekorde, dece cetvoro i dalje grize da ostvari jos jedan veliki trijumf. Kako smesno sad izgledaju price o Novakovoj posvecenosti i fanatizmu. Bila bi epska pravda da pravi i jedini GOAT uzme jos koji GS.
Lancia Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 (edited) Izgubio Kei :( jes tuga, ubilo se :) bravo za Federera. nadam se da ce nekim cudom turnir uzeti Congovic. Edited January 22, 2017 by Majo
duda Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Meni nije jasno da ovde na forumu, ni u svetlu ovih dogadjaja sa Djokovicem, ne vidite koliki je sampion Federer. Covek ima skoro 36 godina, drzi gotovo sve rekorde, dece cetvoro i dalje grize da ostvari jos jedan veliki trijumf. Kako smesno sad izgledaju price o Novakovoj posvecenosti i fanatizmu. Bila bi epska pravda da pravi i jedini GOAT uzme jos koji GS. pa kako ne vidimo eno sam napisala, i nisam jedina koja tako misli
Aleksandar88 Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 pa kako ne vidimo eno sam napisala, i nisam jedina koja tako misli Ti ulete dok sam kucao . Pre toga sve samo da Rodja ne uzme.
Recommended Posts