Zli Gli Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Veliki preokret napravila Dominika pitbul ali ipak sjebala treci set nekako i ispala, steta. Odlican mec bio Stricova - Garsija, mnogo lepih poteza na obe strane. Garsija imala 5:3 i 40:15 u drugom setu i to na svoj servis, da bi se onda desio jedan od najvecih raspada u tenisu koji sam video i serija Stricove od 16:1 u poenima do kraja za laganih 7:5. Ne znam sta se desilo Garsiji, nije Stricova tad zaigrala nista bolje nego do tad niti je ona sama neiskusna. Ali to je zenski tenis, njima ne treba mnogo da se totalno rqspadnu. Nadam se da ce Aca Zverev izdrzati jako do samog kraja protiv Nadala, i dalje ovog ne mogu nikako da podnesem, iritantan je i dalje. Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Jozef K. Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 I ja se nadam da će Zverev da dobije. U svakom pogledu bi bilo dobro da pobedi.
duda Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 izgleda će istomin ipak da prođe dalje ako, i zaslužio je a mlađani zverev se baš bori aj' da vidimo dokle će
Jozef K. Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Slomio ga Nadal. Izgleda da još uvek nema danfa na tri dobijena. Pogotovo protiv igrača poput Nadala. Istominu svaka čast.
Malvo Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 nije Stricova tad zaigrala nista bolje nego do tad Ne znam ko te placa da ovako relativizujes veliki preokret, ali znas i sam da nije tacno. Noloubica takodje dobio u pet setova.
dekki Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Онда ко Џордан. Нек узме паузу па се опет врати.
duda Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 zeznut je simon, tačno sam znala da će se ovde zakuhati
duda Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 aha monfis koliko ume da bude zabavan, još više ume da bude dosadan kad ga uhvati vraćanje loptice do besvesti
keitel Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Uz ogradu da sam gledao oba meča samo na mahove, Federer od juče bi tukao Rafu od jutros.
duda Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 ova mala ostapenko bije ko sveti ilija, ali neiskusna do bola biće jako opasna za koju godinu
Zli Gli Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Dzabe sto bije kad ima metar i po, nema od toga nista bez servisa. Da bar umeju te neke male zujalice da odigraju pametno kao Agnjeska nekad, kad se lomi, imale bi mnogo vise uspeha. Ovako imamo ove 5:2 situacije sa dva brejka prednosti i ocekivane raspade jer nema ni servisa ni mozga nego prangijanje pa sta bude.
Recommended Posts