Mil@n Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 Kakve veze ima sta izjavljuje? Ima veze kada izjavi dijametralno suprotno od nečega što mu se učitava. Da ga toliko zabole za tenis, kontam da ne bi govorio da planira da igra do 40e već bi bio umereniji i davao stereotipnije izjave tipa "i dalje volim igru i sl". To naravno ne znači da nisam u pravu. Ja mislim da ima motiva na pretek, pogotovu sada kada treba da dokaze da je ovo što mu se dešava prolazno. Uostalom setimo se pada i krize koje, 2014 beše? Pa je Wimbledon i pobeda protiv Federera u finalu sve promenila i usledila je onakva 2015.
Marvin (Paranoid Android) Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 Kakav crni manjak motiva, čovek pre mesec dana izjavio da hoće da igra do četrdesete? Mentalno je u penisu i to je sve. Ne može da hendluje toliko dobro pritisak kao nekada, nesigurno igra, 70 i koliko neiznuđenih... I jedno i drugo može da bude lako. Tačno koliko može da bude mentalno u penisu toliko isto može da bude da su izjave da će da igra do 40-te običan bulšit. To su lako potrošne izjave za novine koje nama zvuče jezgrovito, a u suštini on može prekosutra da objavi da se povlači.
levi Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 Ne znam šta se tačno dogodilo danas, ali nisam iznenađen razvojem događaja.
Mil@n Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 (edited) To su lako potrošne izjave za novine koje nama zvuče jezgrovito, a u suštini on može prekosutra da objavi da se povlači. Može, ali u suštini znamo i ti i ja da su šanse da se to desi nekih 1% :) Edit: ZLI, PUKLA RADWANSKA! Edited January 19, 2017 by Mil@n
Lancia Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 Vilander: Nisam iznenađen. Ne znam šta se tačno dogodilo danas, ali nisam iznenađen razvojem događaja. Pridruzujem se.
Malvo Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 Kakav spektakl propustamo zbog semenkara, ladno Fonjini i Per igraju, i to peti set :D Mogu misliti sta se sve izdesavalo.
gone fishing Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 to što je on izjavio da želi da igra do 40-te, a i pre 5 godina je pričao do 35-te, aznači ono što možda mnogi misle da će do tada da se i trudi da osvaja turnire, možda će ga zadovoljiti ispadanje u 1/8 i 1/4 finalima i top 16 status - prokleti rg upropastio je palčicu a sada vidimo i djokolda - malo ozbiljnije, začudilo me je koliko je imao problema sa servisom 117 igrača sveta koji su išli u proseku 175-190 km/h, djokold je znao da ukroti i 25 km/h brže servise i da ih vrati metar od osnovne linije i tako onemogući mnogo bolje servere od istomina da lako uzimaju poene na svoje najjače oružije...
čekmeže Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 Ima veze kada izjavi dijametralno suprotno od nečega što mu se učitava. Da ga toliko zabole za tenis, kontam da ne bi govorio da planira da igra do 40e već bi bio umereniji i davao stereotipnije izjave tipa "i dalje volim igru i sl". To naravno ne znači da nisam u pravu. Ja mislim da ima motiva na pretek, pogotovu sada kada treba da dokaze da je ovo što mu se dešava prolazno. Uostalom setimo se pada i krize koje, 2014 beše? Pa je Wimbledon i pobeda protiv Federera u finalu sve promenila i usledila je onakva 2015. Motiv mu je da dokaže da ima motiv lol
Mil@n Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 Motiv mu je da dokaže da ima motiv lol O čemu ti?
čekmeže Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 O tvom praznoslovju, kako je to prolazno i kako mu je motiv da to dokaže, zato što se pre tri godine dogodilo slično. Po toj logici, uz njegovu besu da će igrati do 40e, ima da uzme još 10ak slemova, bez brige.
ubibobi Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 Što bi rekao muta nikolić: "Ma ljudi, sve je to normalno." Ili pak Svetislav Pesic: "I kada mislis da si jak,ima neko jaci."
Kanzas siti zez Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 Tenis mu nije vise na najvisem mestu na listi prioriteta, i tu je cela sustina. Verujem da ce pokusati da uziva u svemu onome sto mu tenis pruza(lova, putovanja, mikrofoni...), bez nekog preteranog nerviranja zbog poraza. Ako mu uleti koji trofej jos bolje. Tenis zahteva maksimalnu posvecenost ako hoces da budes najboli, a mislim da na to Novak vise nije spreman. I Beker je pricao da je ovaj utanjio sa treninzima, a i dovoljno je pogledati kako je izgledao danas u petom setu. I uporedite to sa onim Novakom koji je igrao po 6 sati sa Nadalom i bio spremniji od njega. Servis je tek prica za sebe, Jelena Jankovic stajl.
Recommended Posts