December 21, 20168 yr Author Ne pratim, ima li Gosling neki dobar film iza sebe? http://m.imdb.com/title/tt0247199/
December 21, 20168 yr ridli skot jede govna. ideju o dekardu replikantu je dobio tek naknadno. haroson ford prica o tome u jednom intervjuuu, tojest da nije bilo govora o dekardu replikantu tokom snimanja. al valja prodati film jos koji put, + milion Ova gigantska glava je pozajmljena sa seta koji je preostao od onog mega promašaja Prometeus, jel da?
December 21, 20168 yr ridli skot jede govna. ideju o dekardu replikantu je dobio tek naknadno. haroson ford prica o tome u jednom intervjuuu, tojest da nije bilo govora o dekardu replikantu tokom snimanja. al valja prodati film jos koji put, dobro nije ko pavic odradio musku i zensku verziju. ovo uopste nije tacno. moze HF da prica sta god hoce ali cak i u kino verziji ima gomila natuknica da je Dekard replikant. Roj mu zna ime, drzi se sa dva prsta za sims, Rejcel ga pita da li bi on prosao V-K test a on ne odgovara i jos puno toga. u direktorskom odresku to je vec definitivno. Edited December 21, 20168 yr by 3opge
December 21, 20168 yr Ako se dobro sećam, u Do Androids Dream of Electric Sheep? su indikacije da je Dekard android jasnije. No, film je namerno ambivalentan po tom pitanju. Mižda i grešim, ispravite me :)
December 21, 20168 yr ovo uopste nije tacno. moze HF da prica sta god hoce ali cak i u kino verziji ima gomila natuknica da je Dekard replikant. Roj mu zna ime, drzi se sa dva prsta za sims, Rejcel ga pita da li bi on prosao V-K test a on ne odgovara i jos puno toga. u direktorskom odresku to je vec definitivno. sasvim je sigurno da si bolje ti bolje upoznat sa idejom negoli glavni glumac kome je govoreno sta i kako da glumi. na kraju, drzao se za sims i roj beti mu je znao ime, i jos puno toga, nema nikakve sumnje.
December 21, 20168 yr Ja mislim da gresis, B.plus meleon, i scenarista kaze da je covek, nek me ispravi neko ako gresim Edited December 21, 20168 yr by ToniAdams