Jump to content
IGNORED

Blade Runner 2049 (2017)

Pečorin

Recommended Posts

Posted

Bežtamo, jedi čvarke, slušaj radio, na odmoru si:p

Posted

ridli skot jede govna. ideju o dekardu replikantu je dobio tek naknadno. haroson ford prica o tome u jednom intervjuuu, tojest da nije bilo govora o dekardu replikantu tokom snimanja. al valja prodati film jos koji put,

+ milion

Ova gigantska glava je pozajmljena sa seta koji je preostao od onog mega promašaja Prometeus, jel da?

Posted (edited)

ridli skot jede govna. ideju o dekardu replikantu je dobio tek naknadno. haroson ford prica o tome u jednom intervjuuu, tojest da nije bilo govora o dekardu replikantu tokom snimanja. al valja prodati film jos koji put, dobro nije ko pavic odradio musku i zensku verziju.

ovo uopste nije tacno. moze HF da prica sta god hoce ali cak i u kino verziji ima gomila natuknica da je Dekard replikant.

Roj mu zna ime, drzi se sa dva prsta za sims, Rejcel ga pita da li bi on prosao V-K test a on ne odgovara i jos puno toga. 

u direktorskom odresku to je vec definitivno.

Edited by 3opge
Posted

Goslingara tačno jedino replikanta i može da glumi.

Posted

Ako se dobro sećam, u Do Androids Dream of Electric Sheep? su indikacije da je Dekard android jasnije. No, film je namerno ambivalentan po tom pitanju.

Mižda i grešim, ispravite me :)

Posted

ovo uopste nije tacno. moze HF da prica sta god hoce ali cak i u kino verziji ima gomila natuknica da je Dekard replikant.

Roj mu zna ime, drzi se sa dva prsta za sims, Rejcel ga pita da li bi on prosao V-K test a on ne odgovara i jos puno toga. 

u direktorskom odresku to je vec definitivno.

sasvim je sigurno da si bolje ti bolje upoznat sa idejom negoli glavni glumac kome je govoreno sta i kako da glumi. na kraju, drzao se za sims i roj beti mu je znao ime, i jos puno toga, nema nikakve sumnje.
Posted (edited)

Ja mislim da gresis, B.

plus meleon, i scenarista kaze da je covek, nek me ispravi neko ako gresim Edited by ToniAdams
Posted

Ajmo opet nekoliko krugova da li je Dekard android - nismo dugo :D

Posted

u rl il u gloovi ridli skota?

nije, naravno.