Jump to content
IGNORED

Netflix produkcija

Lezilebovich

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, steins said:

Odgledah prvu epizodu Medičijevih. 

Jbte koje sranje - ne služi ama baš ničemu osim samoj sebi. 

+1

Posted
2 hours ago, 3opge said:

Babylon Berlin odlicna serija.

Bryan Ferry se pojavljuje u ulozi kabare pevaca, radio je i muziku za seriju pored ostalih

jako dobra produkcija i Tom Tykwerova rezija.

zar to nije hbo serija?

Posted
13 minutes ago, Bright Billy said:

zar to nije hbo serija?

ne, nemacki Sky, zanimljivo da je najskuplja serija koja nije na engleskom ikada.

LivLisaFries.jpg

Posted

ne, nemacki Sky, zanimljivo da je najskuplja serija koja nije na engleskom ikada.
LivLisaFries.jpg&key=eb2bed7f6ac13a19e0447f3c2f1d3075522089a0e2759b7e1a40af8f4ecee55c
Kako god okreneš nema je na netflixu.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Posted

Pa ima je na HBO GO

...shiit has hit the fan....

Posted
12 hours ago, steins said:

Odgledah prvu epizodu Medičijevih. 

Jbte koje sranje - ne služi ama baš ničemu osim samoj sebi. 

Ja ni tu prvu nisam uspela da odgledam do kraja, smorila se.

Pih. A nadala sam se da će da bude odrađena poput onih Bordžija sa Džeremijem Ajronsom.

Posted
5 hours ago, *edited by mod said:

Kako god okreneš nema je na netflixu.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

ja gledao na netflixu, valjda tamo ne daju.

Posted

23-ćeg februara na Netflixu izlazi film Annihilation, sa, jebi ga, Natalie Portman.

Žanr SF/horor, stavljam ovde jer mi se knjiga mnogo svidela. Naravno da uvek treba očekivati da će film biti glup, ali ovaj deo sa wikija mi nekako uliva optimizam:

Due to a poor test screening, Ellison became concerned that the film was "too intellectual" and "too complicated" and demanded changes to make it appeal to a wider audience – including making Portman's character more sympathetic and changing the ending. Rudin sided with Garland in his desire to not alter the film, defending the film and refusing to take notes. Rudin has final cut.

Izgleda da je režiser rekao producentskoj kući da ne želi da menja ono što je napravio zato što test publika nije shvatala ništa, što je verovatno retkost danas, pa ajd da vidimo.

Posted

Vidim da Netflix priprema Witcher seriju. Ziv nisam, dok ne  vidim casting. :unsure:

Posted

Takođe :D

Posted
6 hours ago, Lena said:

Ja ni tu prvu nisam uspela da odgledam do kraja, smorila se.

Pih. A nadala sam se da će da bude odrađena poput onih Bordžija sa Džeremijem Ajronsom.

Iskreno i ja. Ono je bila vrhunska serja. Ali ne vredi - ipak je Džeremi Džeremi, a Dastin Dastin. :(

Posted (edited)

Altered Carbon, istina, kako odmiče sve je slabija. E9 nisam uspela da doteram do kraja 

Edited by Sara
  • 2 weeks later...
Posted
On 2/12/2018 at 5:24 PM, Sara said:

Altered Carbon, istina, kako odmiče sve je slabija. E9 nisam uspela da doteram do kraja 

Nemoj da gledaš zadnju iznerviračeš se JAKOOOOO.

Jako sam se popalila na ovu seriju. i emotivno i fizički mi se svideo glavni glumac. ali razrada i rasplet... brate ko što kaže Emir K. na nivou nemanjića.