Jean-Luc Picard Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 On 2/2/2018 at 7:45 PM, raindelay999 said: Izasao ceo Altered carbon skinuto, samo treba naći vremena da se izbindžuje.
harper lee Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 19 minutes ago, Joe D said: odgledao sam sinoc prvu, prilicno je sranje. Losa gluma u picku materinu, na nivou amatera. To mi je najjaci utisak.
Arkadija Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Ja sam odgledala dve epizode. Uopšte mi se ne sviđa, sve je zbrkano i površno urađeno, gluma je ispodprosečna. Šteta što su ovako upropastili odličnu knjigu.
superkikiriki Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 Meni odlican! Legla su mi neka odstupanja od knjige, tipa Raven hotel i naravno da serija nece biti ista kao knjiga, ali mi je dovoljno ista. Glumci onako, japanac-Takesi mi je bolji od belca-Takesija al polako, videcemo. Hajp mi je kao kod prve epizode Expanse-a:)
harper lee Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 1 hour ago, superkikiriki said: Meni odlican! Legla su mi neka odstupanja od knjige, tipa Raven hotel i naravno da serija nece biti ista kao knjiga, ali mi je dovoljno ista. Glumci onako, japanac-Takesi mi je bolji od belca-Takesija al polako, videcemo. Hajp mi je kao kod prve epizode Expanse-a:) Odgledao svih deset u cugu. Ostajem pri tvrdnji o kriminalnoj glumi (istice se neznanjem ova sto glumi Ortegu) ali realno sam gledao i vece gluposti. Doduse, ne tako cesto.
Arkadija Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 Odgledala Altered Carbon. Na kraju i nije ispalo tako katastrofalno kao što sam mislila. Džoel Kinaman je baš udrvenio Takeši Kovača, tako da nisam imala ni trunke emocije sparam njega, ali su mi favoriti bračni par Eliot i njihova ćerka. Seriji dajem 6/10.
Sara Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 sad dovrsila kraj 1e koji sam sinoc prespavala nemam nikakvo predznanje o prici, ni produkciji ali je utisak: svidja mi se videcu da li ce tako i ostati bindzujem
Haralampije Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 On 2/3/2018 at 10:21 PM, Joe D said: odgledao sam sinoc prvu, prilicno je sranje. bas tako,da gledam dalje , oce li biti malo bolje? sumnjam..
Amos Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 Poslednja epizoda je tesko sranje, bas lose sranje. Gluposti pre toga sam im oprostio jer je imalo ritam i dobru produkciju. Jebiga.
steins Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 Odgledah prvu epizodu Medičijevih. Jbte koje sranje - ne služi ama baš ničemu osim samoj sebi.
3opge Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 (edited) Babylon Berlin odlicna serija. Bryan Ferry se pojavljuje u ulozi kabare pevaca, radio je i muziku za seriju pored ostalih jako dobra produkcija i Tom Tykwerova rezija. Edited February 10, 2018 by 3opge
Recommended Posts