Pokojni Ruxin Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Oduševljen sam sa American Vandal glupošću. Ljudi su izmislili novi pravac smešten negde izmedju serious mockumentary-ja i straight up detective story with dicks. Izbindžovao sam ne trepćući. :D Gledao sam onomad trejler i otprlike pomislio kakva fascinantno užasna ideja, slaba fora razvučena na 4 sata. Međutim trik je u tome da se sam slučaj tretira ozbiljno i bićete zaista investirani u misteriju i već negde tokom prve 2-3 epizode imati vrlo ozbiljne AHA! momente kad se tipa otkrije da naš junak uvek crta kitu sa dlakavim mudima. :D Super zajebancija
apophenia Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 Master of None, druga sezona, odličan Ansari. Ekranizovali su i GirlBoss simpatično.
vladavsnarod Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 Gledo neko ovo? http://www.imdb.com/title/tt7197684/ https://www.youtube.com/watch?v=dGg-zP4kPHE
Frank Pembleton Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Pričao neko da je gledao... Meni ovo kroz trejler Netflix verzija Gomore....
Ajant23 Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 (edited) Taj film sam prekinuo posle jedno pola sata. Najobičnije isfolirano smeće. Mada, i film Gomora je bio baš loš, dok je serija mnogo zanimljivija. Čak je druga sezona Gomore bila osetno iznad prve. Obzirom da su moralizatorska proseravanja kao i pretenciozne društvene analize za budale upropastile film, ukoliko se toga manu i prepuste žanru u seriji, možda bude mnogo zanimljivije. Uostalom, tako je Gomora postala mnogo uspešnija... Edited October 10, 2017 by Ajant23
raindelay999 Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Sta je isfolirano smece ? "Suburra" film ?
raindelay999 Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Besmislica. "Suburra" (film, seriju nisam stigao da pogledam) je fenomenalni euro crime. "Moralizatorstvo i drustvene analize" ne postoje u filmu vec samo u glavama besmislenih wannabee politicki obojenih recenzenata koji u svemu moraju da vide nekakvu siru sliku.
Singer Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Koji Neflix mi imamo u Srbiji ili se za svaku zemlju šteluje posebno? Čekam da se na Netflixu pojavi "Comedians in cars getting coffee" (tako trenutno piše i na sajtu serije - soon on Netflix) Kad sam guglao "soon on Netflix" izlaze raličite najave, za US, UK, AU, CA... ne nađoh za EU ili Europe.
Ajant23 Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Besmislica. "Suburra" (film, seriju nisam stigao da pogledam) je fenomenalni euro crime. "Moralizatorstvo i drustvene analize" ne postoje u filmu vec samo u glavama besmislenih wannabee politicki obojenih recenzenata koji u svemu moraju da vide nekakvu siru sliku. Ma, skini mi se grbače. Idi gledaj Vesti, tamo dominiraju takvi kao ti...
renne Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Koji Neflix mi imamo u Srbiji ili se za svaku zemlju šteluje posebno? Čekam da se na Netflixu pojavi "Comedians in cars getting coffee" (tako trenutno piše i na sajtu serije - soon on Netflix) Kad sam guglao "soon on Netflix" izlaze raličite najave, za US, UK, AU, CA... ne nađoh za EU ili Europe. Svaka ponaosob
Tresko Posted October 13, 2017 Posted October 13, 2017 Pričao neko da je gledao... Meni ovo kroz trejler Netflix verzija Gomore.... Nema veze sa Gomorrom. Sve drugo.
Joe D Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 jel gledao neko wormwood, valja li? odbojni su mi ti igrano-dokumentarni filmovi, pa se dvoumim da li da pogledam.
Recommended Posts