dragance Posted June 30, 2020 Posted June 30, 2020 9 hours ago, goofs said: Odgledao i ja, ok mi je, definitivno ne medju najboljim delima Will Ferrella. Cudno mi je jer je film prakticno radjen za njegovo uobicajeno glupiranje, a ovde mi se cini kao da je on miscast i visak. Ili da je ona miscast i visak, ne idu mi zajedno, kao odrasli su jedno pored drugog a on deluje kao da joj je cjale. Nema kemije. Evrovizija definitivno nije moj fah, ali onaj medley na sred filma je dojajan. A nije čudno da mu Brosnan glumi oca? 😂
goofs Posted June 30, 2020 Posted June 30, 2020 a Brosnan je odlican u filmu, najbolji od svo troje, tako da njega niposto ne bih menjao
mraki Posted June 30, 2020 Posted June 30, 2020 Mali off, ali moram da prokomentarišem. Dobi Netflix novu direktorku marketinga, zanimljiv napredak u karijeri.
mustang Posted July 4, 2020 Posted July 4, 2020 warrior nuns, tinejdz gresno zadovoljstvo. predivne scene spanije i duhovita na momente.
Cane Vukic Prebranac Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 Ко воли тинејџ разбибриге, једна одлична Never Have I Ever. Ладно је Мекинро наратор
Ros Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 On 4.7.2020. at 11:54, mustang said: warrior nuns, tinejdz gresno zadovoljstvo. predivne scene spanije i duhovita na momente. laka zanimacija uz candy crash
Бруклинский Posted July 20, 2020 Posted July 20, 2020 Odgledao sam najnoviji Netflix dokumentarac, The Business of Drugs, ima 6 epizoda od po 40 minuta, svaka je posvecena jednom narkotiku (kokain, ekstazi, heroin, kristal met, kanabis, lekovi protiv bolova), prve dve epizode su mi bile najbolje, a ostale cetiri su za nijansu slabije, dobro je producirano i drzi paznju, medjutim ova glavna riba koja je neka bivsa CIA analiticarka mi je iz nekog razloga antipaticna. https://www.imdb.com/title/tt12588416/
James Marshall Posted July 20, 2020 Posted July 20, 2020 Ja sam prvih par epizoda mislio da to nije ista riba, ono kad priča u kameru i oni snimci sa terena
Ros Posted July 20, 2020 Posted July 20, 2020 15 minutes ago, James Marshall said: Ja sam prvih par epizoda mislio da to nije ista riba, ono kad priča u kameru i oni snimci sa terena i ja isto sa terena je uvek snimaju iz profila
James Marshall Posted July 20, 2020 Posted July 20, 2020 Just now, Ros said: i ja isto sa terena je uvek snimaju iz profila ‚Ma nešto je u onim snimcima sa terena bila otekla, da li je tek bila izašla iz porođaja, šta već, a plus je u onom "talking head" modu ono scenski našminkana, po PS, ma druga žena, bukvalno sam bio u fazonu "a što ne potpisuju ovu što guli po Mjanmaru, ona stavlja dupe u procjep, a ne ova što pametuje u studiju"
Ros Posted July 20, 2020 Posted July 20, 2020 1 minute ago, James Marshall said: ‚Ma nešto je u onim snimcima sa terena bila otekla, da li je tek bila izašla iz porođaja, šta već, a plus je u onom "talking head" modu ono scenski našminkana, po PS, ma druga žena, bukvalno sam bio u fazonu "a što ne potpisuju ovu što guli po Mjanmaru, ona stavlja dupe u procjep, a ne ova što pametuje u studiju" proslo je tu sigurno dosta vremena od terena do montaze u studije. i boja kose je drugacija
James Marshall Posted July 20, 2020 Posted July 20, 2020 Just now, Ros said: proslo je tu sigurno dosta vremena od terena do montaze u studije. i boja kose je drugacija definitivno, baš se vidi, dužina kose, sve
Peter Fan Posted July 28, 2020 Posted July 28, 2020 Samo da pohvalim "Our Planet" - spektakularna vizuelna gozba, pogotovo na vecim ekranima. Odlican program za gledanje sa djecom. Jednako intersantan je i behind the scenes o snimanju serijala. 2
vladavsnarod Posted July 30, 2020 Posted July 30, 2020 (edited) On 20.7.2020. at 9:04, Ros said: proslo je tu sigurno dosta vremena od terena do montaze u studije. i boja kose je drugacija Ja mislim da je izvukla botoks iz usana (valjda je to moguce). Odgledao poljski The Hater. Poceo je solidno, ali je vec na pola dosta neuverljiv i pun klisea. Edited July 30, 2020 by vladavsnarod
urkozamanje Posted July 30, 2020 Posted July 30, 2020 Kingdom https://g.co/kgs/1j9RLN Nije lose, nije lose.
Recommended Posts