Jump to content
IGNORED

Netflix produkcija

Lezilebovich

Recommended Posts

Posted
9 hours ago, goofs said:

Odgledao i ja, ok mi je, definitivno ne medju najboljim delima Will Ferrella. Cudno mi je jer je film prakticno radjen za njegovo uobicajeno glupiranje, a ovde mi se cini kao da je on miscast i visak. Ili da je ona miscast i visak, ne idu mi zajedno, kao odrasli su jedno pored drugog a on deluje kao da joj je cjale. Nema kemije.

Evrovizija definitivno nije moj fah, ali onaj medley na sred filma je dojajan.

A nije čudno da mu Brosnan glumi oca? 😂

Posted

:D a Brosnan je odlican u filmu, najbolji od svo troje, tako da njega niposto ne bih menjao

Posted

Mali off, ali moram da prokomentarišem.

Dobi Netflix novu direktorku marketinga, zanimljiv napredak u karijeri.

Posted

warrior nuns, tinejdz gresno zadovoljstvo. predivne scene spanije i duhovita na momente. 

Posted

Ко воли тинејџ разбибриге, једна одлична Never Have I Ever. Ладно је Мекинро наратор :D

Posted
On 4.7.2020. at 11:54, mustang said:

warrior nuns, tinejdz gresno zadovoljstvo. predivne scene spanije i duhovita na momente. 

laka zanimacija uz candy crash

• 2 weeks later...
Posted

Odgledao sam najnoviji Netflix dokumentarac, The Business of Drugs, ima 6 epizoda od po 40 minuta, svaka je posvecena jednom narkotiku (kokain, ekstazi, heroin, kristal met, kanabis, lekovi protiv bolova), prve dve epizode su mi bile najbolje, a ostale cetiri su za nijansu slabije, dobro je producirano i drzi paznju, medjutim ova glavna riba koja je neka bivsa CIA analiticarka mi je iz nekog razloga antipaticna.

https://www.imdb.com/title/tt12588416/

3raz8yo.png

Posted

Ja sam prvih par epizoda mislio da to nije ista riba, ono kad priča u kameru i oni snimci sa terena :lolol:

Posted
15 minutes ago, James Marshall said:

Ja sam prvih par epizoda mislio da to nije ista riba, ono kad priča u kameru i oni snimci sa terena :lolol:

i ja isto :D

sa terena je uvek snimaju iz profila

Posted
Just now, Ros said:

i ja isto :D

sa terena je uvek snimaju iz profila

‚Ma nešto je u onim snimcima sa terena bila otekla, da li je tek bila izašla iz porođaja, šta već, a plus je u onom "talking head" modu ono scenski našminkana, po PS, ma druga žena, bukvalno sam bio u fazonu "a što ne potpisuju ovu što guli po Mjanmaru, ona stavlja dupe u procjep, a ne ova što pametuje u studiju" :lol: 

Posted
1 minute ago, James Marshall said:

‚Ma nešto je u onim snimcima sa terena bila otekla, da li je tek bila izašla iz porođaja, šta već, a plus je u onom "talking head" modu ono scenski našminkana, po PS, ma druga žena, bukvalno sam bio u fazonu "a što ne potpisuju ovu što guli po Mjanmaru, ona stavlja dupe u procjep, a ne ova što pametuje u studiju" :lol: 

proslo je tu sigurno dosta vremena od terena do montaze u studije. i boja kose je drugacija

Posted
Just now, Ros said:

proslo je tu sigurno dosta vremena od terena do montaze u studije. i boja kose je drugacija

definitivno, baš se vidi, dužina kose, sve

• 2 weeks later...
Posted

Samo da pohvalim "Our Planet" - spektakularna vizuelna gozba, pogotovo na vecim ekranima.  Odlican program za gledanje sa djecom. Jednako intersantan je i behind the scenes o snimanju serijala. 

• +1 2
Posted (edited)
On 20.7.2020. at 9:04, Ros said:

Ja mislim da je izvukla botoks iz usana (valjda je to moguce).

Odgledao poljski The Hater. Poceo je solidno, ali je vec na pola dosta neuverljiv i pun klisea.

Edited by vladavsnarod