Jump to content
IGNORED

Netflix produkcija

Lezilebovich

Recommended Posts

Posted

Castlevania je solidno odrađena što se tiče tehničkog dijela ali mogli su neke pare koje su spucali na Armitaža i njegov glas da daju nekom ko bi napisao iole zanimljiviji scenario, ovo je kao neki duuuug uvod, valjda sad počinje real deal.

Posted

Jel se pojavljuju "naši" titlovi u serijama?

....shit has hit the fan...

Posted

Valjda su stidljivo počeli cro titlovi, zavisi od serije.

• 2 weeks later...
Posted

Jel se pojavljuju "naši" titlovi u serijama?

....shit has hit the fan...

ja video samo na orange is the new black

Valjda su stidljivo počeli cro titlovi, zavisi od serije.

kako tražiš te sa cro/srb titlovima?

na slepo ili ima neki tips and tricks

Posted

ja gledam na tv-u, a tu može samo ako prvo odeš na naslov, pa tek onda u audio and sub. i tako pojedinačno

baš ću da uporedim kad stignem

Posted

Da vas pitam, hteo bih da se pretplatim na netflix, ali procitah negde da je u Srbiji dostupan samo sa suzenim izborom sadrzaja. 

Znaci neki proxi ili vpn mi ne gine da bih imao pristup svemu? 

Zahvaljujem  :)

Posted

Vjeruj mi, koliko izbacuju, ni ovo što je trenutno u ponudi nećeš moći pregledati da gledaš danonoćno sledećih 10 godina.

Sve njihove serije su dostupne, bar koliko ja vidim (nekad valjda nije bio HoC jer je RTV imala pravo na emitovanje), svi njihovi filmovi, ima dosta matorih filmova, dokumentaraca i serija tuđe produkcije (ima samo BBC-ja da ti mozak stane), ove bioskopske oni ionako ne daju odmah, matore klasike možeš da gledaš negdje drugo, a na kraju krajeva nije ni taj VPN neki bauk. Uzmi, ne razmišljaj. A tek će ići ka tome da bude jedinstvena ponuda za sve. 

Posted

Ima li nekog jednostavnog načina da se "skinu" samo titlovi iz određenog filma sa Netflixa?

Posted

Ima li nekog jednostavnog načina da se "skinu" samo titlovi iz određenog filma sa Netflixa?

Nema. Jednostavnog.
Posted

Da vas pitam, hteo bih da se pretplatim na netflix, ali procitah negde da je u Srbiji dostupan samo sa suzenim izborom sadrzaja. 

Znaci neki proxi ili vpn mi ne gine da bih imao pristup svemu? 

Zahvaljujem  :)

Vidna je razlika u kvalitetu izmedju US i zemalja Treceg sveta, ali opet vredi. Po meni svrha pretplate gubi smisao ako se jebavas sa proksijem.

Nova sezona Bojack-a krece uskoro  :thumbup:

tumblr_inline_nba2t0QKWx1siuqjj.jpg

Posted

Diskriminacija, rasizam

Posted

ako zivis u Srbiji, onda ti nikakva sranja poput netflix-a nisu potrebna. Zna se gde se nabavlja sve sto postoji, i sto je izaslo pre desetak minuta...

c7NJRa2.gif