June 24Jun 24 9 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said:Dept Q - видим да сте већ нахвалили па само да се придружим. Одлично је све, од глумаца, приче до шкотског сетинга једино ме мало смориле сцене Мерит у хипербаричној комори.Ostala mi jos poslednja epizoda, ova pretposlednja je najslabija (i najkraca), kao da su ostali bez ideja kako da vestacki produzavaju pricu. I mene su smorile te scene u komori, a cim sam video tu glumicu na pocetku odmah sam znao da ce biti zrtva nekog mucenja..
Tuesday at 15:435 days On 21. 6. 2025. at 9:54, dunja said:i na kraju još saznaš da film nije ništa drugo do produžena, skupa i nabudžena reklama za 1 restoranJao bre ja sam mislila da je to Nonnas kao onaj Ratatuj, samo, je li, ne animirano i ne sa pacovčićem nego sa babama italijankama + Suzan Sarandon. Kad ono, sve se vrti oko Vins Vona koji glumi neku verziju onog Stiva iz SATC, samo je za nijansu manje retardiran (ili za nijansu više? Abitno, ugl neosoba u rangu Stiva iz SATC). Jedini utisak mi je da je film nepojmljivo dosadan i da Lorejn Brako izgleda strava (ima 70 godina jbt!). Btw, na RT film ima 82%, što me navodi na zaključak ili da se na tržištu pojavila neka nova droga ili je Netflix odrešio kesu, nema treće.
Friday at 00:053 days Isuse, koja je trešina ovaj Olympo, prosto ne verujem. Čak i za Netflixove standarde je dno.Gledati isključivo ako ste ljubitelji mladih zgodnih muških tela koja rade svašta jedno s drugim, mada sam siguran da se i to može naći u boljem izdanju drugde.
Yesterday at 08:551 day On 24. 6. 2025. at 17:33, Jimmy Kowalski said:Ostala mi jos poslednja epizoda, ova pretposlednja je najslabija (i najkraca), kao da su ostali bez ideja kako da vestacki produzavaju pricu. I mene su smorile te scene u komori, a cim sam video tu glumicu na pocetku odmah sam znao da ce biti zrtva nekog mucenja..nema veze sa pricom, ali ne znam da li ste primetili da komora ima neke natpise na ruskom. verovatno su kupili polovne sovjetske negde u kazahstanu. seriju upravo zavrsio. odlicna, gledace se sledeca sezona.
Yesterday at 09:171 day Meh, koplje ispod prve. Prva je baš bila šokantna i originalna, druga već deluje repetitivno.