June 9Jun 9 Podsetilo me ovo sad na još jedan nesrećan slučaj od španske krimi serije, mada nije Netflix nego Max. Cuando nadie nos ve; ne znam kakav su joj engleski naziv dali.Elem, tu je slučaj zapravo jako intrigantan i čitava priča u startu dosta obećava. Glavna glumica je odlična, ako se izuzme da je najgrđi kliše policajke sa sjebanim privatnim životom. Problem je što radnju užasno i nepodnošljivo usporavaju gomilom nekih bezveznih subplotova koji ne vode nikuda, a onda kao šlag na tortu dve epizode pre završetka bukvalno prikažu šta se zapravo dogodilo i onda do kraja gledaš... nešto. Totalni antiklimaks.
June 13Jun 13 IMDbMaschi veri (Serie TV 2025– ) ⭐ 6.1 | Commedia30m | VM18Odgledao ovu u cugu. Ne znam dali je samo na zabarskom Netflixu ali je jako zabavna mini serija.
June 18Jun 18 Ispolivaste govnima "Four Seasons". Meni je bas legla i morao sam da je izbindzujem. Ove godine mi se nista nije toliko svidelo i jedva cekam drugu sezonu. Bice i da je do toga sto je pola kasta bas moje godiste. Jedino je onaj zabar derpe previse usiljen lik.
June 18Jun 18 On 9. 6. 2025. at 23:20, Patty Lee said:A Widow’s GameNiko, ali NIKO ne treba da gleda ovaj davež.Too late.Gledao sam iz par navrata koliko je dosadno, sve misleći biće neki twist, nešto će se desiti.Ali ne, sve je jasno od početka.Pola filma je prisluškuju da otkriju sa kim to razgovara. I onda uhapse. Kraj.Bilo bi možda materijala ja jednu epizodu neke krimi serije, ako se malo bolje upakuje. Za film nikako. Edited June 18Jun 18 by mraki
June 20Jun 20 2 hours ago, Lo Zingaro said:Onaj Svarcijev Fubar je nesto gledljivo? Mislim na prvu sezonu.Ne
June 20Jun 20 On 29. 5. 2025. at 12:14, Čutura said:to mi je guilty pleasure 😚Престао сам да гледам негде средином четврте епизоде када се појавила 50 годишња кандидаткиња за агентицу ФБИ које се отац одрекао због БЛМ. Постало је превише пропагандистички оријентисано за мој укус.Исто сам ону аргнтиску серију са снегом престао да гледам на пола. Досадна је постала.
June 21Jun 21 On 8. 6. 2025. at 22:17, Zabalujev said:Kao ajd da odgledamo nešto lagano, pa izbor pade na Nonnas. Šablonska limunada sa nešto kadrova iz Sopranosa, ovog puta u drugačijem miljeu. Sve nekako, al Suzan Sarandon nikako ne pasuje u ostatak ekipe.i na kraju još saznaš da film nije ništa drugo do produžena, skupa i nabudžena reklama za 1 restoran
June 21Jun 21 12 hours ago, Čutura said:da nije tres, ne bi bio guilty pleasure...Ma da. Bio treš ali zanimljiv. Posle je postao u nivou Srećnih ljudi. Moja zena koja je bacala pogled u prolazu me pitala, jel to Kasl ima nove epizode :) Ovaj bukvalno igra istog lika…
June 22Jun 22 Upravo gledam, ima vajb Ozarka, al ću videti, tek sam br.3, lik sina- slaba gluma tj. imitira Jasona Bateman-a
June 24Jun 24 Waterfront - такође почео, дјелује као америчке полусапуњаре из раних 2000их. Може да послужи као разонода.Dept Q - видим да сте већ нахвалили па само да се придружим. Одлично је све, од глумаца, приче до шкотског сетинга једино ме мало смориле сцене Мерит у хипербаричној комори.