Sunday at 18:412 days Finalna sezona biće u tri dela. Prvi 26. novembra. Drugi na Božić. Veliko finale je za Novu godinu.
Monday at 08:101 day 13 hours ago, Gavran said:Finalna sezona biće u tri dela. Prvi 26. novembra. Drugi na Božić. Veliko finale je za Novu godinu.Ovo je smislio neki MBA pacov.
Monday at 08:141 day Bio je izgleda dobre volje. Znajući kako rade, dobro je da nisu prvu polovinu planirali za ovu jesen a drugu za leto 2027.
Monday at 17:561 day Imam jedno pitanje vezano za Dept Q, pa ako neko ko je gledao može/hoće da pomogne, unapred hvala.Mislim, imam minimum 10 pitanja ali trenutno me ovo baš muči, evidentno ili ne razumem ili nisam pažljivo pratila. Vrv ću u nekom trenutku morati opet da pogledam.DakleSpoilerSem Hejg je malo jače od dva meseca pre nestanka Merit potpuno rendom obnovio kontakt sa Lajlom Dženingsom, u sklopu istraživanja za knjigu koju je Sem pisao o svom boravku u popravnom domu, bla bla bla. Lajl tada, iz razgovora sa Semom dobije ideju (i maltene savete kako) da počne da se lažno predstavlja kao Sem ne bi li zaveo devojku svog preminulog brata, sa kojom u tom trenutku nema nikakav kontakt već 15-16 godina?Je l sam ja ovo dobro razumela, ili mi nešto preočigledno izmiče???Ispada kako nije samo kidnapovanje na trajektu bilo čist crime of opportunity, nego je i cela stvar sa pretvaranjem/zavođenjem krenula… takođe potpuno random?!?!One dve paljevine, majka i sin, s jedne strane deluju kao da ih maltene samo mržnja prema Merit održava u životu, s druge strane, prstom nisu mrdnuli deceniju i po, apsolutno ništa pametno nisu smislili sve te godine da joj doakaju? Onda se pojavi Sem i Lajlu TADA (?!?!) sine ideja kako da se približi Merit? Ok, but why???Lajlu, koji je nekako taman dovoljno inteligentan da uspe da se kredibilno predstavi kao istraživački novinar javnoj tužiteljki, ali nije dovoljno inteligentan da punih 16 godina sam dođe na ideju da… da bi nekoga zatvorio u barokomoru moraš prvo da ga kidnapuješ???Ili je i to sa zatvaranjem u barokomoru bilo random?Ja sam dugo mislila da je katalizator za sve bila ona izjava o pravu&pravdi koju je Merit dala za medije nakon izgubljenog slučaja Finč, a koja je razjarila ludu babu? I koju su joj posle preko razglasa puštali na ripit. Tada im je opet upala na radar posle mnogo godina, ok, makes sense!Ali istovremeno… nemoguće je da je to bila inicijalna kapisla…. jer Lajl se u vreme kada je izjava data već uveliko pretvarao da je Sem Hejg, dolazio je na suđenja da je posmatra, minglovao se sa njenim šefom, “prodao” informacije o svedoku Finčovom braniocu…Ozbiljno, šta mi promiče???Help, please.U principu treba da se gleda samo zato što je Metju Gud uznemirujuće lep muškarac. Edited Monday at 17:591 day by Patty Lee