Jump to content

Netflix produkcija

Featured Replies

Gledao/ gleda neko The Rookie.

Zabavno je, ali je baš smeće.

• Replies 3.2k
  • Views 357.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• au koje sranje sinoc odgledah, jos ne dolazim sebi. mini serija summer of rockets!   bbc produkcija, ima timoti spal, ima spijuni, ima hladni rat, sve spakovano u 6 epizodica, idealno. bilo

• E pa pocetkom ove godine je propala ta firma od Midltona, nesto Party Pieces (neka sranja totalna su valjali jos od 80ih), imali su neke zesce gubitke, a sad sam videla nesto da su kevu Midlton u The

• Nebojsa
    Nebojsa

dept. q - savrsen vikend bindz za ljubitelje nordijskih krimica, ovaj put u skotskoj izvedbi. matthew goode odlican u jednoj za njega potpuno nekarakteristicnoj ulozi, a ceo tim oko njega i maltene s

Posted Images

1 hour ago, Hamlet Strašni said:

to mi je guilty pleasure 😚

da li se pricalo ovde o seriji "Senna"?

ako nije, treba da se ori

masterpiece

Pisalo se na temi o istoriji F1.

3 hours ago, Hamlet Strašni said:

Mene žena nagovara da gledamo, ja vrdam...

Uglavnom, gledala sam Bad Influence: The Dark Side of Kidfluencing.

Neviđeno, ali neviđeno đubre od doku-serije.

Ukratko, radi se klincima-influenserima iliti najgoroj vrsti influensera koja se može zamisliti, em nerviraju bar dvostruko jače od odraslih inflensera em su šanse da je iza kamere tj. kod kuće sve ok, tu negde oko 0%.

I logično, ja sam mislila da je ovo serijal upravo o tome - kako je posebno pogubna situacija u kojoj se ova deca nalaze i da će se doc baviti tom problematikom iz raznih uglova…

Haha, LOL! Naravno da NE!

Fokus je na The Squad tj. grupi dece koja su zajedno godinama snimala YT videe, koji su imali višemilionske preglede, i zgrtala neke neverovatne pare, a sve ih je menadžovala (i lowkey zlostavljala/iskorištavala) izvesna Tifani, majka najveće zvezde među tom decom, Pajper Rokel (neka iritantna klinka, ali nije to sad poenta).

Reći ću samo da negde na sredini druge (od ukupno tri) epizode čovek uhvati sebe da ladno navija za kevaru Tifani. Btw, sama Pajper i The Tifani nisu pristale da “speak their truth” za ovaj Netflix doc ali jesu druga deca koja su bila deo te grupe i njihovi polu do full-retardirani roditelji.

Spoiler

Dakle, ovoj skupini homosapiensa ovde je glavni problem keš. Što ih je mamika Tifani zakinula za lovu & što je sjebala njihovim potomcima biznis, pošto da, ovi nesrećnici i dalje rečunaju na svoju decu kao na glavni izvor prihoda, jer svi klinci su i dalje veoma veoma prisutni na društvenim mrežama, ali avaj, popularnost nije na nivou kao nekad pa samim tim ni para nema kao nekad. Ovo je kao kada bi snimili dokumentarac gde ćale Mekali Kalkina i keva Bruk Šilds pljuju po Džo Džeksonu, sa sve pearl clutchingom kao jujuju kakav grozan čovek, strašno. Da, jbt, strašno, indeed.

U prvoj epizodi se dotaknu činjenice da su deca rmbačila 12h dnevno kao robovi, da nisu redovno jeli, da su bili prepušteni na milost i nemilost odraslih ljudi zbog kojih je psihoterapija bukvalno izmišljena, taoci jedne odrasle osobe kojoj ni terapija vrv ne bi mnogo pomogla, evidentno bez razvijenih socijalnih veština, o nekom redovnom/normalnom školovanju da ne pričam… pritom snimaju sugestivne videe za publiku čiji značajan deo čine odrasli muškarci (a možemo da pretpostavimo da odrasli muškarci ne gledaju klinačke crushing videe zbog dobre montaže) i njihovi roditelji, uz čiji blagoslov se sve ovo godinama odvijalo sede ovde i nešto seru o YouTube algoritmu?! Cela serija je zapravo lični beef koji roditelji ostale (manje popularne) dece imaju sa Tifani, za koju od starta SVI vide da je luda kao konj, red flegovi pljušte levo i desno, ali jbg, $50k mesečno po detetu nisu male pare (Tifani je mlatila $300-500k mesečno btw). U jednom trenutku se provuče kako je Tifani tačno znala kako da odabere i dete i roditelja, ja (debil) u tom trenutku pomislim da vrv hoće da kažu da je poput predatora znala da “prepozna” žrtvu, u smislu - ko je ranjiv ili podložan manipulaciji, itd. Nenenenene, ona je samo znala da namiriše ko je alav na pare, ko će rođeno dete prodati a da ne trepne, jer se na kraju ovde sve svede na pare. Jebem vam i seme i pleme, treba neki CPS da vam uleti svima u kuću i da vas sud sve liši roditeljskih prava. Da na ovom svetu postoji promil pravde Tramp bi se ustremio na ovu skupinu besprizornih bednika a ne na migrante ali nema pa here we are.

Možete nepogledati.

• Popular Post

dept. q - savrsen vikend bindz za ljubitelje nordijskih krimica, ovaj put u skotskoj izvedbi.

matthew goode odlican u jednoj za njega potpuno nekarakteristicnoj ulozi, a ceo tim oko njega i maltene svi likovi em dobro napisani, em sjajno odglumljeni. naravno da u samoj prici ima podosta nategnutosti, no sveukupno dobro isplaniran tempo i na momente briljantni dijalogi prilicno drze paznju svo vreme.

iznenadjujuce dobro za nf standarde.

53 minutes ago, Nebojsa said:

dept. q - savrsen vikend bindz za ljubitelje nordijskih krimica, ovaj put u skotskoj izvedbi.

matthew goode odlican u jednoj za njega potpuno nekarakteristicnoj ulozi, a ceo tim oko njega i maltene svi likovi em dobro napisani, em sjajno odglumljeni. naravno da u samoj prici ima podosta nategnutosti, no sveukupno dobro isplaniran tempo i na momente briljantni dijalogi prilicno drze paznju svo vreme.

Ima li veze sa pravim Department Q? Da li su isti slucajevi?

9 hours ago, kipo said:

Ima li veze sa pravim Department Q? Da li su isti slucajevi?

da, jeste adaptacija, al knjige nisam citao, pa ne znam dal su isti slucajevi, no sudeci po jako dobrom prijemu i kritike i publike ovo sigurno ide u vise sezona.

1 minute ago, Nebojsa said:

da, jeste adaptacija, al knjige nisam citao, pa ne znam dal su isti slucajevi, no sudeci po jako dobrom prijemu i kritike i publike ovo sigurno ide u vise sezona.

Nisam ni ja citao vec ovaj serijal gledao, vrlodobar inace. A imam inace problem ako znam obrise radnje, nista me ne iznenadjuje, pa mi bude meh.

Koliko vidim, prva sezona serije pokriva bas dogadjaje iz prvog filma (Kvinden i buret). Ja filmove nisam gledao, pa cu zbindzovati seriju ovih dana, deluje interesantno )

Prosli vikend se bindzovala danska Reservatet (Secrets We Keep). Moze se lako naslutiti rasplet, ali sasvim solidno. Danica Curcic odlicna u netipicnoj ulozi za nju.

Jeste ista prica, na pola prve ep sam i dobro je. Malo los glavni glumac ali bas prija ovaj Scottish vajb. Muzika takodje sjajno lezi.

On 25. 5. 2025. at 5:36, Patty Lee said:

Nemojte gledati Sirene sa Džulijen Mur, gledajte boginju negde drugde.

Teško njesra, smorila sam se ko pacov.

Nema na čemu.

bas je jako kontroverzna serija.

majmunce zajebalo matoru golddiggerku jer zli muskarac preferira piletinu.

16 hours ago, Nebojsa said:

I ja je zbindžovala od petka do danas, baš prijatno iznenađenje. Glavni glumac, koga inače vidim kao otelotvorenje likova iz Povratka u Brajdshed i bilo šta od Agate Kristi, je fenomenalan u ulozi Karla, mrzovoljnog mizantropa.