Jump to content

Netflix produkcija

Featured Replies

black.jpg

Zombiji jure ljude, ujedaju, kolju golim zubima, žderu živo meso.. i sve ih je više. Svuda.

Black Summer je bolji od prehajpovanog The Last of Us jedno 300 puta. Sirovo je prikazana brutalna borba za opstanak - trči, bježi, pucaj, udri ako imaš čime, ne oklijevaj, ne filozofiraj ako želiš da preživiš, živ si koliko si brz, nemilosrdan, surov i snalažljiv. Ne objašnjava se mnogo, samo se od prve sekunde upada u haotičnu akciju.

Ovako bi zaista mogla da izgleda zombi apokalipsa, kada se tekovine civilizacije, društvenog poretka i međuljudskih odnosa jednostavno raspadnu, a individualne ljudske vrline budu prenapregnute i najčešće prsnu. Krvavo i brutalno, dakako. Prva sezona je furiozna, druga je narativno sporija, ali je promišljenija, sa dobrim dramskim tišinama i dijalozima.

Preporuka ko Everest, ako vas rade strah, očaj i beznađe, uz džampskerove i mrvicu nagrade za ponekog napaćenog pojedinca.

Naravno, truli Netfix je ovu poslasticu ugasio čim je uhvatila zalet. vesala2

• Replies 3.2k
  • Views 349.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• au koje sranje sinoc odgledah, jos ne dolazim sebi. mini serija summer of rockets!   bbc produkcija, ima timoti spal, ima spijuni, ima hladni rat, sve spakovano u 6 epizodica, idealno. bilo

• E pa pocetkom ove godine je propala ta firma od Midltona, nesto Party Pieces (neka sranja totalna su valjali jos od 80ih), imali su neke zesce gubitke, a sad sam videla nesto da su kevu Midlton u The

• James Marshall
    James Marshall

U ozbiljnoj sam dilemi da otkažem Netfliks, odavno nisam gledao ništa vrijedno pažnje, sad tu samo gledam anime koje sam propustio i po neki dokumentarac

Posted Images

american manhunt: osama bin laden

sagovornici iz prve ruke, odlično dramaturški vozi

ukupni utisak jako dobro

Jel samo meni "4 godisnja doba" tesko sranje ?

Kakva vam je Fauda?

24 minutes ago, Milošica said:

Kakva vam je Fauda?

odgledao s01, nije hrđavo al za takvu tematiku sam navikao na holivudsku produkciju

mora tu da pršti sve

+ imao sam problema sa prihvatanjem jezika, “šalabamalaba” mi je mnogo paralo mozak, takođe i drugi level glumačke ekipe je bio prejadan, al to već spada pod ono što sam naveo u prvom pasusu

nobles

3 hours ago, Milosh76 said:

Jel samo meni "4 godisnja doba" tesko sranje ?

Meni je za da stoji u rečniku kao pojašnjenje za izraz pedestrian. Btw, pročitala sam na Vulture da je The Four Seasons samo za ljude 50+, tako da ako ti je to u niku godište, tek za godinu dana će ti se otvoriti portal za razumevanje te serije, taman na vreme za drugu sezonu.

The Four Seasons je kao neki paralelni univerzum u kom je snimljena 34. sezona Friends gde oni i dalje imaju na raspolaganju neobjašnjivo veliku količinu novca i sve slobodno vreme ovog sveta da kenjaju i mešaju se jedni drugima u živote, samo što je odavno nestalo materijala za dobre fore.

Niti je posebno duhovito, niti nešto intrigantno, likovi mahom nerazvijeni i/ili iritantni. Ono kako ženu od 32 godine tretiraju kao tinejdžerku je baš krindž. Sve u svemu, meh.

24 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

odgledao s01, nije hrđavo al za takvu tematiku sam navikao na holivudsku produkciju

mora tu da pršti sve

+ imao sam problema sa prihvatanjem jezika, “šalabamalaba” mi je mnogo paralo mozak, takođe i drugi level glumačke ekipe je bio prejadan, al to već spada pod ono što sam naveo u prvom pasusu

nobles

meni sve suprotno, upravo mi daje na realisticnosti to sto nije holivud u pitanju

i otkud da je fauda sad aktuelna? od skora na netflixu?

pisalo se dosta o faudi pre nekoliko godina

Odlična je Fauda, mada se vidi kako polako opada kvalitet u kasnijim sezonama.

Ne samo da je uzbudljivo na max, već ima i nekih baš potresnih priča. Ono sa arapskom doktorkom me i dalje progoni.

19 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

american manhunt: osama bin laden

sagovornici iz prve ruke, odlično dramaturški vozi

ukupni utisak jako dobro

Тај серијал је генерално одлично одрађен. Ајд о Оџеј Симпсону се све већ зна али онај са бостонским бомбашима је баш возио исто.

odlično, taj nisam gledao

onaj bombaš sa bostonskog maratona?