Tuesday at 19:203 days Zombiji jure ljude, ujedaju, kolju golim zubima, žderu živo meso.. i sve ih je više. Svuda.Black Summer je bolji od prehajpovanog The Last of Us jedno 300 puta. Sirovo je prikazana brutalna borba za opstanak - trči, bježi, pucaj, udri ako imaš čime, ne oklijevaj, ne filozofiraj ako želiš da preživiš, živ si koliko si brz, nemilosrdan, surov i snalažljiv. Ne objašnjava se mnogo, samo se od prve sekunde upada u haotičnu akciju.Ovako bi zaista mogla da izgleda zombi apokalipsa, kada se tekovine civilizacije, društvenog poretka i međuljudskih odnosa jednostavno raspadnu, a individualne ljudske vrline budu prenapregnute i najčešće prsnu. Krvavo i brutalno, dakako. Prva sezona je furiozna, druga je narativno sporija, ali je promišljenija, sa dobrim dramskim tišinama i dijalozima.Preporuka ko Everest, ako vas rade strah, očaj i beznađe, uz džampskerove i mrvicu nagrade za ponekog napaćenog pojedinca.Naravno, truli Netfix je ovu poslasticu ugasio čim je uhvatila zalet.
Wednesday at 21:042 days american manhunt: osama bin ladensagovornici iz prve ruke, odlično dramaturški voziukupni utisak jako dobro
Thursday at 12:182 days 24 minutes ago, Milošica said:Kakva vam je Fauda?odgledao s01, nije hrđavo al za takvu tematiku sam navikao na holivudsku produkcijumora tu da pršti sve+ imao sam problema sa prihvatanjem jezika, “šalabamalaba” mi je mnogo paralo mozak, takođe i drugi level glumačke ekipe je bio prejadan, al to već spada pod ono što sam naveo u prvom pasusu
Thursday at 12:202 days 3 hours ago, Milosh76 said:Jel samo meni "4 godisnja doba" tesko sranje ?Meni je za da stoji u rečniku kao pojašnjenje za izraz pedestrian. Btw, pročitala sam na Vulture da je The Four Seasons samo za ljude 50+, tako da ako ti je to u niku godište, tek za godinu dana će ti se otvoriti portal za razumevanje te serije, taman na vreme za drugu sezonu.
Thursday at 12:372 days The Four Seasons je kao neki paralelni univerzum u kom je snimljena 34. sezona Friends gde oni i dalje imaju na raspolaganju neobjašnjivo veliku količinu novca i sve slobodno vreme ovog sveta da kenjaju i mešaju se jedni drugima u živote, samo što je odavno nestalo materijala za dobre fore.Niti je posebno duhovito, niti nešto intrigantno, likovi mahom nerazvijeni i/ili iritantni. Ono kako ženu od 32 godine tretiraju kao tinejdžerku je baš krindž. Sve u svemu, meh.
Thursday at 12:442 days 24 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:odgledao s01, nije hrđavo al za takvu tematiku sam navikao na holivudsku produkcijumora tu da pršti sve+ imao sam problema sa prihvatanjem jezika, “šalabamalaba” mi je mnogo paralo mozak, takođe i drugi level glumačke ekipe je bio prejadan, al to već spada pod ono što sam naveo u prvom pasusumeni sve suprotno, upravo mi daje na realisticnosti to sto nije holivud u pitanjui otkud da je fauda sad aktuelna? od skora na netflixu?pisalo se dosta o faudi pre nekoliko godina
Thursday at 12:482 days Odlična je Fauda, mada se vidi kako polako opada kvalitet u kasnijim sezonama.Ne samo da je uzbudljivo na max, već ima i nekih baš potresnih priča. Ono sa arapskom doktorkom me i dalje progoni.
Thursday at 16:072 days 19 hours ago, kud u maglu Simoviću said:american manhunt: osama bin ladensagovornici iz prve ruke, odlično dramaturški voziukupni utisak jako dobroТај серијал је генерално одлично одрађен. Ајд о Оџеј Симпсону се све већ зна али онај са бостонским бомбашима је баш возио исто.